Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İşte tam olarak bu yüzden burdayım.. Kiloma bakmayın o kadar çok yiyorum ki. Söylemesi ayıp geçen hafta 6 kişilik pastayı gidip gelip tek başıma bir günde yedim. Dün gece eşim 10 da gitti pizza aldı tek başıma bir orta boyu yedim kolası da cabası.. Ben bu iştahla emzirmeyi bıraktığımda çook kilo alırım, yapımda buna müsait.. Öyle yiyip yiyip kilo almayan biri değilim aslında. Bi hafta yiyorum bi hafta vicdan yapıp spor vs sağlıksız bi şekilde veriyorum o kiloyu.. Kilom sürekli 55-59 arası oynuyor. İnşallah sizlerle birlikte düzenli, dengeli beslenme alışkanlığı kazanacağım, öyle umuyorum

Zorlu bir gün seni bekliyor desene canım,hadi ikramları yemedin,birde bunun ısrar kısmı var,keyifle zararsız geçer günün inşallah

Şimdi ben kızımı uyuttum spor yapacağım, ders, ev işleri vs bir daha akşam girerim.. Akşam girip günlük menümü ve spor saatimi bildirmem gerekiyor öyle değil mi ? Yani bunu takıma dahil olunca mı yoksa aday iken mi yapıyoruz onu anlamadım ?

Hoşgeldin canım,bugünden başlıyorsun ki , takıma dahil olabilmek icin

iste sende bendensin
ama sen dua et ki almiyosun ben oyle yerken aldim kizim 8 ayllikken basladim :)
Insallah insallah verirsin merak etme :)

oh cok güzel bi gün olmuş miniklerle
sende istanbuldaydın dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…