- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.461
Benim yulafim un seklinde ama ben karisimm kullaniyodum icinde baska seylerde var ekmegi gozlemesi falan cok guzel oluyo.
Emzirirken daha rahat kilo verirsin ben abarttigim icin aldim :) ama sonra saglikli beslenmeye basladigim icin avantaja cevirdim. Eger cook abartmazsan almazsin emzirmeye biraktiginda korkma :)
Sağlıkla inşallah,ben kız diyorum canimyaa 3 oldunizn kalbinden kiz bebek gecen :)
bencede
Evet cnm saglik en onemlisi ama dayanamim merak edimmm
Zorlu bir gün seni bekliyor desene canım,hadi ikramları yemedin,birde bunun ısrar kısmı var,keyifle zararsız geçer günün inşallahÇok sağol yarın menü çok fena arkadaşa gittiğimde amonyaklı pasta çekirdekli poğaça mercimek köfte kurabiye kuymak bir sürü birşey ayyy yemicem yarın altın bir kaç şey oyalanirim oda alınmasın uff durmam lazım hele de sabah gördüğüm şeyden sonra
Pilav ve makarnayla ekmek nasıl olur hiç bilmiyorum ama ,eskiden cokkk eskiden bende yarım,bir ekmek yerdim ve hiccc kilo almadım.simdi dilim hesabı yapiyorumben kahvaltıda 1 ekmek yemiş insanımama makarna pilavla hiç ekmek yemdim onu nasıl yapıyosunuz allasennn
Hoşgeldin canım,bugünden başlıyorsun ki , takıma dahil olabilmek icinŞimdi ben kızımı uyuttum spor yapacağım, ders, ev işleri vs bir daha akşam girerim.. Akşam girip günlük menümü ve spor saatimi bildirmem gerekiyor öyle değil mi ? Yani bunu takıma dahil olunca mı yoksa aday iken mi yapıyoruz onu anlamadım ?
o da mı ban sebebiben sana özelden yazarım ban yemiyek şimdi
iyiyim bende ne olsun iş yoğunluğuna boğuldumcanııım iyiyim çok şükür sağol sen nasılsın
Hoşgeldin canım,bugünden başlıyorsun ki , takıma dahil olabilmek icin
iyiyim bende ne olsun iş yoğunluğuna boğuldum
HoşbuldumTamamdır o halde. Teşekkür ettim, kaçtım
Ben de beyaz ekmek yemiyorum ama tam tahıllı ekmek kahvaltı da bir dilim yerim.. Ya da o gün menü de bulgur, makarna türü tahıl gıdalarından biri varsa ekmek yemiyorum. Hiç tahıl tüketmemek sizi daha çok acıktırabilir, tatlı krizlerine sokabilir. Kontrollü yerseniz hem posasından hem de B vitamini açısından faydalanmış oluruz..
iste sende bendensinİşte tam olarak bu yüzden burdayım.. Kiloma bakmayın o kadar çok yiyorum ki. Söylemesi ayıp geçen hafta 6 kişilik pastayı gidip gelip tek başıma bir günde yedim. Dün gece eşim 10 da gitti pizza aldı tek başıma bir orta boyu yedim kolası da cabası.. Ben bu iştahla emzirmeyi bıraktığımda çook kilo alırım, yapımda buna müsait.. Öyle yiyip yiyip kilo almayan biri değilim aslında. Bi hafta yiyorum bi hafta vicdan yapıp spor vs sağlıksız bi şekilde veriyorum o kiloyu.. Kilom sürekli 55-59 arası oynuyor. İnşallah sizlerle birlikte düzenli, dengeli beslenme alışkanlığı kazanacağım, öyle umuyorum
evet eşi evde galiba bu ara pek ugramıyo
evet bence snei kurtarır o salata diğer şeylere bakmazsınAslinda yapar yada ben yapar götürürüm artık :)
kesinlikle yenilmek istemiyimE yani yani o pembe takıma girelecek
Hoşbuldummaramıza hoşgeldin canım
oh cok güzel bi gün olmuş miniklerleSelam kızlaraz önce okuldan geldim.hem organizasyon vardı.miniklerin. Faliyetleri,yöresel yemekler vs.bende sinifimizi temsilen lahana sarması yaptım.miniklerimizrde çikolata li kurabiye,suyu çok mutlu oluyorlar okulumuz baya uzak eve giderken sırtımdan ter bosaldi.donustede sahile uğradım biraz oturup deniz havası ,iyi geldi.
Aynen kesin esi evdeevet eşi evde galiba bu ara pek ugramıyo
evet bence snei kurtarır o salata diğer şeylere bakmazsın
kesinlikle yenilmek istemiyim
artı olursan listeye giremezsinCumaya göre hala 200 Gr fazlam varbugun yarın çok daha dikkat Edip 61 kg görmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?