- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.481
Stttt burda ben yokken milleti tokatlamayami basladinnartı olursan listeye giremezsin
adaykende yapıoyruz canım içtiğin suyuda yazabilirsin kızlar genelde soruyo çünkü su ne kadar diye :)Şimdi ben kızımı uyuttum spor yapacağım, ders, ev işleri vs bir daha akşam girerim.. Akşam girip günlük menümü ve spor saatimi bildirmem gerekiyor öyle değil mi ? Yani bunu takıma dahil olunca mı yoksa aday iken mi yapıyoruz onu anlamadım ?
hey gidin heeeyyy pazar kahvaltılarında ne ekmekler gömçürürdümPilav ve makarnayla ekmek nasıl olur hiç bilmiyorum ama ,eskiden cokkk eskiden bende yarım,bir ekmek yerdim ve hiccc kilo almadım.simdi dilim hesabı yapiyorum
yes beybi reklama giriyo galiba o dao da mı ban sebebi
sendeki yeme potansiyeli beni bazen cok korktuyoiste sende bendensin
ama sen dua et ki almiyosun ben oyle yerken aldimkizim 8 ayllikken basladim :)
Insallah insallah verirsin merak etme :)
sen izinlisin deyiiiiStttt burda ben yokken milleti tokatlamayami basladinno benim gorevim
Hahahahahahahahahahsendeki yeme potansiyeli beni bazen cok korktuyo
sen izinlisin deyiiiibana baaarmaaa
deneyelim mi bnce ben daha cok yerimHahahahahahahahahahbende korkuyormmmmmmm benim kadar yemek manyagi yoktur bence
izinli olsaaam nolcaaakmis ben hep burdayimmmm 1 bucuk sene 2.yilida burda kutlariz
Yeni bitti ev isi dermişimkaç kaç ev işleri seni bekler
Bacak ve kalca alti yaglarini cok guzel eritiyo canim ben 2 senedir ara ara yapiyorum hepBende onu kullanıyorum canım
Gaynanam gelecek parti var gell
Yeni bitti ev isi dermişimkiz sabah gittim anca geldim
Hee dün sabah gittim anca geldim demek istedimdimdimdi
dün sabahtı o
oyy kolay gelsin kuzuuumSlm kizlar dün temizlik yaptim sonra esim geldi giremedim bi daha kvdemler kahvaltiya geldi kizimi gezmeye götürdüler aksam da yemege gelecekler bende yemek hazirligina koyulmadan size bi bakim dedim
Saol kuzum❤Ayy ev temiz zaten zor biseyler yapmicam yemege de sulu köfte zerdeçallı pilav sari mercimek çorbası yapicam yogurtdu salataydi yetegggoyy kolay gelsin kuzuuum
basında kalabalık vaarsa demek kiHee dün sabah gittim anca geldim demek istedimdimdimdi
hayrr beeeeeeeendeneyelim mi bnce ben daha cok yerim
bnm daha 7 ay mı ne oldudaha nice mutlu senler diliyorum bize :
Napiyosunn ozledmmmmmBebişkosmos
hahahahahaahahahahGaynanam gelecek parti var gell
Hee mesgulsem megersem zaarbasında kalabalık vaarsa demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?