- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.501
Bende cokkkk yiyebilerem biliyisinhayrr beeeeeeeenbenden cok ancak asiri yiyen bir erkek falandir
Napiyosunn ozledmmmmm
hahahahahaahahahahwuhuuu super party
daha nolsun yeterrrrrSaol kuzum❤Ayy ev temiz zaten zor biseyler yapmicam yemege de sulu köfte zerdeçallı pilav sari mercimek çorbası yapicam yogurtdu salataydi yetegggkizim kakaolu sekerli kek istiyom diye tutturdu bugun bide islak kek yaparim cayin yanina yeteggggg
ben rahat rahat marka yazıyorum buralardayes beybi reklama giriyo galiba o da
Alıştılar onlar benden şerbetli datlilaradaha nolsun yeterrrrrbulup bunamasınlar öle de onlara
en benim boyumun kısa olduguna bakma derim benhayrr beeeeeeeenbenden cok ancak asiri yiyen bir erkek falandir
Napiyosunn ozledmmmmm
hahahahahaahahahahwuhuuu super party
işte bu bir an etkidir ama neyin yan etkisi demicem benHee mesgulsem megersem zaarne didim ben bile anlamadim
ben yanlış biliyomdur belkiben rahat rahat marka yazıyorum buralarda
Bende cokkkk yiyebilerem biliyisin
Bende osledimmm bebegim gell aksama bizekvdemle dedikodu yaparik
bende 180dim zatien benim boyumun kısa olduguna bakma derim ben
ahahah kötü gelinAlıştılar onlar benden şerbetli datlilarayohh oyle her zaman kek neyinize yetmiiii diye bagracam ortalikta
benden uzunsunay bana kv deme hahahahahah
bende 180dim zati
Litfen soyle tohtorr neyin kafasi buuişte bu bir an etkidir ama neyin yan etkisi demicem ben
Coh severin men kvmiay bana kv deme hahahahahah
bende 180dim zati
seni kv çarpmış kızım kv görümce ceyranında kalmışsınLitfen soyle tohtorr neyin kafasi buu
Amaan sende sikaaayet sikaaayetbenden uzunsunyutkunurken kulaaam gıcırdıy benim
belki de ben dikkat çekmemişimdirben yanlış biliyomdur belki
ben onun yerinde olsam uyumazdımAmaan sende sikaaayet sikaaayet
Kizim suan evi darma duman etti ben bisey diyomuyumacaba ne zaman oglen uykusuna yaticak merkla bekliyorm
en cok ben severim
Resmeeeeeen suan evi darmaduman etti imdaaaaaaatben onun yerinde olsam uyumazdım
amaan zaten ilk ban 1 günmüş bn okudum kuralları :belki de ben dikkat çekmemişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?