- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.521
naptı kız o kadar küçücük kızcagız sonucta napmış olabilirResmeeeeeen suan evi darmaduman etti imdaaaaaaatcok biliyosan yardima gel
Hahahahahaha kötü gelinnnen cok ben severimsevemez kimse onu bennim seviğim kadar
butunnnnn oyuncaklar yerdeeeeee. Evi supurdumm ama yerler ekmeeeek tekrarrrdaaannaptı kız o kadar küçücük kızcagız sonucta napmış olabilir
Annee cinneeeettttttttHahahahahaha kötü gelinnn
butunnnnn oyuncaklar yerdeeeeee. Evi supurdumm ama yerler ekmeeeek tekrarrrdaaan
neysede gozumun icine bak baka doktu haliya sütüneden yaptin diyorum nedeeen öleeeeee diyo guccuk boyuyla bana laf yetistiriyo
ne bide karsılık veriyoHahahahahaha kötü gelinnn
butunnnnn oyuncaklar yerdeeeeee. Evi supurdumm ama yerler ekmeeeek tekrarrrdaaan
neysede gozumun icine bak baka doktu haliya sütüneden yaptin diyorum nedeeen öleeeeee diyo guccuk boyuyla bana laf yetistiriyo
Uffff vurmasaydin iyidiartı olursan listeye giremezsin
Amin diyin mı,bizim ki kök sokturuyor bize.ben de öyle dua etmiştim de,tutmuş duamne bide karsılık veriyohaahahah ya insallah böyle bi kızım olur karsımda susup büzüşürse sinirim bozulur bnm
aç oturma kıyamamUffff vurmasaydin iyidi
Yok geçen haftanın emeğini boşa çıkartmam ,aç aç oturuyorum ,zaten.birazdan yoğurt yicem.
işte gönülden istemişsn demekAmin diyin mı,bizim ki kök sokturuyor bize.ben de öyle dua etmiştim de,tutmuş duam
Aynen,canim Çok şekerler hepsi maşallah.zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun.oh cok güzel bi gün olmuş miniklerle
sende istanbuldaydın dimi canım
valla öyle ya yegenimin dogudugunu biliyorum okula başladı şimdi anasınıfındaAynen,canim Çok şekerler hepsi maşallah.zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun.
Yok canimcim İstanbul'da değilim ben.
Hahahahahahaha yokk cinnet degilAnnee cinneeeetttttttt
Hahahaha yooook gecen mevlute gittik kendinden buyuk cocuklari halletmis diyolarki ozel dersmi veriyosun diye makara yaptilar benlene bide karsılık veriyohaahahah ya insallah böyle bi kızım olur karsımda susup büzüşürse sinirim bozulur bnm
ben disardaydim isim vardi 1 saat yurumuste oldumburası nie böle olmuş kimseler yok
napıyo o kadar da abartmasın bence ama otur konus onunla annesiHahahahahahaha yokk cinnet degil
Hahahaha yooook gecen mevlute gittik kendinden buyuk cocuklari halletmis diyolarki ozel dersmi veriyosun diye makara yaptilar benle
ben disardaydim isim vardi 1 saat yurumuste oldum
ay yeme ama yemeeeBENİM MİDE DELİNDİ DOYMUYORUM HİÇ
Ben çok zorlandım ilk başlarda ama şu an bu saat yapıyorum canimBacak ve kalca alti yaglarini cok guzel eritiyo canim ben 2 senedir ara ara yapiyorum hep
hahhaaha kiz daha 2 yasina giricek bu ayin sonundanapıyo o kadar da abartmasın bence ama otur konus onunla annesibende şimdicıkcam çarşıya ama hiç durmadan alısveriş yapmadan yürücem +sporrr
Bir süre sonra gözün görmüyor emin ol, eskiden ben de cips diye ölürdüm geçen diyete ara verdiğimde bir tane yiyemedim. Geçiş dönemi için buğday kavurgasını yapabilirsin. Hemen tarif vereyim buğdayı geniş tavada kızarıncaya kadar kavuruyorsun ve bitti. Ben içine keten tohumuda koyuyorum Harika bir atıştırmadık oluyor. Dur hatta bu akşam bende yapayım kitap okurken yerim:))Sporumu yaptım, yemeğim hazır. Özellikle şu saatleri kaçamaksız atlatırsam (ki şuan çok aç hissetmiyorum) çook sevinicem.. Eşim gece yine cips kola gömücek kesin, bi de o var tabi 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?