Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

en cok ben severim sevemez kimse onu bennim seviğim kadar
Hahahahahaha kötü gelinnn
naptı kız o kadar küçücük kızcagız sonucta napmış olabilir
butunnnnn oyuncaklar yerdeeeeee. Evi supurdumm ama yerler ekmeeeek tekrarrrdaaan
neysede gozumun icine bak baka doktu haliya sütü neden yaptin diyorum nedeeen öleeeeee diyo guccuk boyuyla bana laf yetistiriyo

Annee cinneeeetttttttt

ne bide karsılık veriyo haahahah ya insallah böyle bi kızım olur karsımda susup büzüşürse sinirim bozulur bnm

Annee cinneeeetttttttt
Hahahahahahaha yokk cinnet degil
ne bide karsılık veriyo haahahah ya insallah böyle bi kızım olur karsımda susup büzüşürse sinirim bozulur bnm
Hahahaha yooook gecen mevlute gittik kendinden buyuk cocuklari halletmis diyolarki ozel dersmi veriyosun diye makara yaptilar benle
burası nie böle olmuş kimseler yok
ben disardaydim isim vardi 1 saat yurumuste oldum

Hahahahahahaha yokk cinnet degil

Hahahaha yooook gecen mevlute gittik kendinden buyuk cocuklari halletmis diyolarki ozel dersmi veriyosun diye makara yaptilar benle
ben disardaydim isim vardi 1 saat yurumuste oldum
napıyo o kadar da abartmasın bence ama otur konus onunla annesi bende şimdicıkcam çarşıya ama hiç durmadan alısveriş yapmadan yürücem +sporrr

Sporumu yaptım, yemeğim hazır. Özellikle şu saatleri kaçamaksız atlatırsam (ki şuan çok aç hissetmiyorum) çook sevinicem.. Eşim gece yine cips kola gömücek kesin, bi de o var tabi 

Sporumu yaptım, yemeğim hazır. Özellikle şu saatleri kaçamaksız atlatırsam (ki şuan çok aç hissetmiyorum) çook sevinicem.. Eşim gece yine cips kola gömücek kesin, bi de o var tabi 
Bir süre sonra gözün görmüyor emin ol, eskiden ben de cips diye ölürdüm geçen diyete ara verdiğimde bir tane yiyemedim. Geçiş dönemi için buğday kavurgasını yapabilirsin. Hemen tarif vereyim buğdayı geniş tavada kızarıncaya kadar kavuruyorsun ve bitti. Ben içine keten tohumuda koyuyorum Harika bir atıştırmadık oluyor. Dur hatta bu akşam bende yapayım kitap okurken yerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…