- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.541
Mideni kalorisi az şeylerle doldurmayı deneyebilirsiniz canım ölümüne marul veya salatalık gibi birde bunların yanına maden suyu. Tabii bundan önce tavsiyem yemek aklına geldiği an hemen egzersize başlaman. Öğün dışı yemek yemeye vaktin varsa ufak hareketlere hayli hayli vardır:))BENİM MİDE DELİNDİ DOYMUYORUM HİÇ
Evde bir keten tohumu var öyle haftalardır orda durur. Ben de bugün onu görünce ben bunu nerde kullanacaktım diye düşünmüştüm. Bu tarifi kesin deneyeceğimBir süre sonra gözün görmüyor emin ol, eskiden ben de cips diye ölürdüm geçen diyete ara verdiğimde bir tane yiyemedim. Geçiş dönemi için buğday kavurgasını yapabilirsin. Hemen tarif vereyim buğdayı geniş tavada kızarıncaya kadar kavuruyorsun ve bitti. Ben içine keten tohumuda koyuyorum Harika bir atıştırmadık oluyor. Dur hatta bu akşam bende yapayım kitap okurken yerim:))
Keten tohumunu ezip salatalarda koyabilirsin, ben ezdim ama unutuyorum ara ara koyuyorum.Evde bir keten tohumu var öyle haftalardır orda durur. Ben de bugün onu görünce ben bunu nerde kullanacaktım diye düşünmüştüm. Bu tarifi kesin deneyeceğim
Haftayabende merak ediimne zaman belli olcak
Sendw mi kuzuuuSağlıkla inşallah,ben kız diyorum canim
Mideni kalorisi az şeylerle doldurmayı deneyebilirsiniz canım ölümüne marul veya salatalık gibi birde bunların yanına maden suyu. Tabii bundan önce tavsiyem yemek aklına geldiği an hemen egzersize başlaman. Öğün dışı yemek yemeye vaktin varsa ufak hareketlere hayli hayli vardır:))
Bu yeşillikler konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar,ben salatayı sofradan eksik etmem,bolcada tüketim.ama çok fazla tüketildiğinde yaglanmaya sebep oluyormusus.simdi bol bol yemeki lazım,yoksa bunları belle olculumu yemek lazimMideni kalorisi az şeylerle doldurmayı deneyebilirsiniz canım ölümüne marul veya salatalık gibi birde bunların yanına maden suyu. Tabii bundan önce tavsiyem yemek aklına geldiği an hemen egzersize başlaman. Öğün dışı yemek yemeye vaktin varsa ufak hareketlere hayli hayli vardır:))
Evet kuzucum benim de gonlumden kız gectiHaftaya
Sendw mi kuzuuu
Kiz diyenler 4 oldu
Aynen öyle kuzucuk,üç yasinda ders çalışıp ödev yapmaya basladikvalla öyle ya yegenimin dogudugunu biliyorum okula başladı şimdi anasınıfında
Her şey ölçüsünde tabii ama kriz anında hem kalorili hem sağlıksız şeylere dadanmaktansa yeşillik daha mantıklı:)Bu yeşillikler konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar,ben salatayı sofradan eksik etmem,bolcada tüketim.ama çok fazla tüketildiğinde yaglanmaya sebep oluyormusus.simdi bol bol yemeki lazım,yoksa bunları belle olculumu yemek lazim
Afiyet olsun guzel bir menuMenumu paylasayim,
Kahvaltı,iki dilim ekmek,dört zeytin, peynir domates, salatalık,çay
Ara,bir fincan sütlü kahve
Kakaolu ve tarçınlı muz
Öğlen,bir kase yoğurt üç küçük lahana sarması
Akşam,iki tavuk pirzola yıl başladım,sonra yağsız baharatla tavada soteledim.
Cok guzel canim afiet olsun begendim benKahvaltı
1 küçük tam tahıllı lavaş
5 az tuzlu zeytin
1 kk peynir
Nane
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı pesto
1 çay kaşığı süt reçeli
Öğlen
8 minik sarma
Yarım muz kakao ile karıştırdım
Akşam
Patlıcanlı, naneli, kırmızı biberli sebze sote
1 tavuk göğüsü
Su
2 lt
Spor
70 dk
Genel olarak hep böyle iki öğün mü besleniyorsunuz siz? Halsizlik falan oluyor mu?5 nisan 2017 menum
Sabah
6 zeytin
1 yumurta az yagda
1 parca van otlu peynir
1 parca cecil peynir
1 parca beyaz peynir
3 dilim ekmek
2 yk menemen
Sekersiz cay
Ara sekersiz neskafe
Aksam
Yogurtlu dereotlu haslanmis brokoli
Sabahi cok yiyince acikmadim aksami bile yemek icin yedim
Su 2.5
Spor 1 saat yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?