Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim de aynı sizin gibi belim 68 göğüslerim 90 Omuzlarım da geniştir ama yine de ben daha küçük ciciklerim olsun isterdim. O bayan biraz büyük meme seviyo galiba

kesınıkle bende oyle ısterdım olmayan olsun ıstıyo olanda kuculsun ıstıyo ah bu ınsanların memnunıyetsızlıgı

Ayy ben klasik nescafe seviyom goldu yumusak geliyo banabenimkisi cok az sütlü ossun sekeğsiz teşekkür efem karamelli mi nasil ola ki o
Yaa banada normali yumusak geliyo
Yaz geldi havali havali gezecuhh hee 53 yakami birakmiyi ama def edecem oni 51 olacum 4 aydir ayni hedefi koyyom kendime ama hep 53 um bu da kilomu korumama yariyo o da iyi
olsun iyisin iyi bebekimmmmm

AYRAN AŞI NE ONU BİLMİYORUM YAP AMA ÇOK GÜZEL OLUYOR ..BAKLİYATI AYRI PİŞİRİYORSUN YOĞURDA KATIYORSUN HAFİF SU KOY DAMAK TADINA GÖRE İÇİNE SARIMSAK EZ
ayran detoksuda deniyo kuzum galıba senın dedıgın o tam anlamadım ama ben bıkere denemıstım ıcememıstım

çok konuşmuşsunuz okuyamadım ....
bu arada aday listesinde kaç kişi var onları karıştırıyorum ben

kesınıkle bende oyle ısterdım olmayan olsun ıstıyo olanda kuculsun ıstıyo ah bu ınsanların memnunıyetsızlıgı

Yaa öyle oluyor değil mi.. Sırtımızdaki o bozukluk göğüslerimiz füze gibi durmasın diye kambur durmaktan olmuş olabilir aslında. Ben de ekleyeceğim listeme bu sırt hareketlerini belki postürümüz düzeldikçe bi incelme olur.

sen gelmede biz mahrum kalmayalım hee cok dusuncelı bı keptınnn kendi yimeyip bize yediriyiii
tabikide hersey sizi düşündüğüm için
bu kadar işin üstüne nası spor yapcan
konu neydi unuttum

cicikler fora napcanız küçük küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…