- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.741
bu konulara gırmeyelım
AYRAN AŞI NE ONU BİLMİYORUM YAP AMA ÇOK GÜZEL OLUYOR ..BAKLİYATI AYRI PİŞİRİYORSUN YOĞURDA KATIYORSUN HAFİF SU KOY DAMAK TADINA GÖRE İÇİNE SARIMSAK EZhe ayran aşı diyolar o mu
Benim de aynı sizin gibi belim 68 göğüslerim 90Omuzlarım da geniştir ama yine de ben daha küçük ciciklerim olsun isterdim. O bayan biraz büyük meme seviyo galiba
Yaa banada normali yumusak geliyoAyy ben klasik nescafe seviyom goldu yumusak geliyo banabenimkisi cok az sütlü ossun sekeğsiz teşekkür efem karamelli mi nasil ola ki o
olsun iyisin iyi bebekimmmmmYaz geldi havali havali gezecuhhhee 53 yakami birakmiyi ama def edecem oni 51 olacum 4 aydir ayni hedefi koyyom kendime ama hep 53 um bu da kilomu korumama yariyo o da iyi
ayran detoksuda deniyo kuzum galıba senın dedıgın o tam anlamadım ama ben bıkere denemıstım ıcememıstımAYRAN AŞI NE ONU BİLMİYORUM YAP AMA ÇOK GÜZEL OLUYOR ..BAKLİYATI AYRI PİŞİRİYORSUN YOĞURDA KATIYORSUN HAFİF SU KOY DAMAK TADINA GÖRE İÇİNE SARIMSAK EZ
evet çııkmıştıçıkmış mıııı
resim atayım sana ben detoks değil yemek yanına yiyoruz biz onuayran detoksuda deniyo kuzum galıba senın dedıgın o tam anlamadım ama ben bıkere denemıstım ıcememıstım
kesınıkle bende oyle ısterdım olmayan olsun ıstıyo olanda kuculsun ıstıyo ah bu ınsanların memnunıyetsızlıgı
Hahahahaahahahaahahhajajajajaseni gidi seniii
Senmiiiii soyluceksin aman kalsin
Eveeeet ben seni tanirimm bu gazla 52 ol hadi
sen sus ka kankitomla arama girme
tabikide hersey sizi düşündüğüm içinsen gelmede biz mahrum kalmayalım hee cok dusuncelı bı keptınnn kendi yimeyip bize yediriyiii
bu kadar işin üstüne nası spor yapcanYoh kiz sabah yaptim sporumu simdi kizimla etkinlik kitabi yapiyohhkalkiyim gidiyim balkonlari yikiyim bi camasir atiyim miss gibi balkona seriyim dünden az az yemek kaldi o yeter baska yemek yapmicam hem az yimis olurum sonra da belki spor yaparim
konu neydi unuttumYalan mi
sorma valla samimi glen herkesi cagırdım cok kişi oldu bende onu hesaplıcam bugünçok konuşmuşsunuz okuyamadım ....
bu arada aday listesinde kaç kişi var onları karıştırıyorum ben
ahahahaahahhahaKizimmmmm duvarii pastelleeeeeeee boyamissss
cicikler fora napcanız küçük küçükYaa öyle oluyor değil mi.. Sırtımızdaki o bozukluk göğüslerimiz füze gibi durmasın diye kambur durmaktan olmuş olabilir aslında. Ben de ekleyeceğim listeme bu sırt hareketlerini belki postürümüz düzeldikçe bi incelme olur.
araya girerim dagıtırım oraarı bak
sildim zaten isim neahahahaahahhahasil şimdi annesi
Yaşlanınca koynuma dolarım artıkcicikler fora napcanız küçük küçük
hem hırsız hem arsız diyolar ya o hesaphadi ordaaaaan
sildim zaten isim necok komic diyo bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?