- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.761
yaşlanınca napcan zati başka amaaaannnYaşlanınca koynuma dolarım artıkküçük küçük hanım hanımcık olsun en güzeli
ayni benim esimm ama sakalsiz hali dombilikkk kaymak gibibide sakalları var yüzü yuvalacık oluyo sıkıyom yanaklarınıyok ya öle cok sey durmuyo omuzları flfn da geniş çünkü
Benim de aynı sizin gibi belim 68 göğüslerim 90Omuzlarım da geniştir ama yine de ben daha küçük ciciklerim olsun isterdim. O bayan biraz büyük meme seviyo galiba
Oyy yirim onun minnak elleriniiiKizimmmmm duvarii pastelleeeeeeee boyamissss
Yaşlanınca rafa kaldır diyosun, o da doğruyaşlanınca napcan zati başka amaaaannn
aynen kuzummmm yarın ddaha iyi anlarsın listeleri görünce bütün takımlar kendi arasında yarışıyo sıralama oluo ve yüzdesi düşük olanlar ceza alıyo bu hafta sırası bizde olan ceza gibiBir şey soracağım şimdi bu cuma yarışması ya, her hafta listeler yenileniyor mu ?
aralarda meyve vs yesen olur aslında kuzum metabolizman uyanık kalsın diye
öle deme ama anlıyo onlaray ciddi ciddi konustugunu düşündüm karsına oturtup cok eglenceli olur bence
eşinide sağlıklı seylere yönlendir bencee bakmunter in eşide öyleydi ilklerde karsısında yiyodu sonradan o da alıştı
kuzuusss pesto nee bide sarmaları gördüümmm
cok arkalarda değil ama kök dişi kuzum gülünce biraz gözüküyoayy cok acıdıııc ektirmeyin sakın cektirmeyin
bende her öğünde olmalı yeşillik ama belli miktarda yani abartmanında alemi yok sonucta
sende mi sarma yidin herkes sarma yemişşşş
3 dilim ekkmekkkten sonraaa kaşam cok iyi olmuşşş
ilk gün için coookk iyi canıımm
8 minik sarma ve genele bakarsak bence ii :)) pestoyuda yeni denedim, fesleğeni, az miktar cevizi ve gerçek zeytinyağını dırdan geçiriyorsun o sosun adı. :))
sabah ac karnına wc den sonra kuzucukk
yok canım cuma ve pazartesi günler. cuma günleri takımlar arası sıralama hazırlanıyo o yüzden önemli pazartesi takım içi bildirim oluyo hafta sonu kacamagını önleme amaclı
Birinci olan takıma ödül de veriliyor mu ? Kazen'den herkese bi küçük altın meselaaynen kuzummmm yarın ddaha iyi anlarsın listeleri görünce bütün takımlar kendi arasında yarışıyo sıralama oluo ve yüzdesi düşük olanlar ceza alıyo bu hafta sırası bizde olan ceza gibi
bak aklıma geldi sinirlendimsonuc listesini ben hazırlıcam bu haafta
ben biraz cinsim herşeyi yemiyorum secıyorum hepresim atayım sana ben detoks değil yemek yanına yiyoruz biz onusoğuk soğuk ...çok lezzetli ya nasıl beğenmedin
kesinliklee sevdikten sonra hiç bi öenmi kalmıyo dış görünüşünnn mesela biz tanıştıktan sonra nişanlımın tam alnının ortasında bi çzik oldu izi kaldı bana bi batmıyo o orda hatta seviyorum öpüyorum yarasıda mı varmış diyeayni benim esimm ama sakalsiz hali dombilikkk kaymak gibiinsanin sevdigi gozune hep guzel gorunuz bence fiziksel seyler sevdikten sonra hic onemli degilll zati erkek dedigin guclu olcek acik turk kasi olcekk genis omuzlarii olcek
kiz ben boyle ban yimem demiii
Oyy yirim onun minnak elleriniiianacigi silsin ne olcekk
Yaa öyle oluyor değil mi.. Sırtımızdaki o bozukluk göğüslerimiz füze gibi durmasın diye kambur durmaktan olmuş olabilir aslında. Ben de ekleyeceğim listeme bu sırt hareketlerini belki postürümüz düzeldikçe bi incelme olur.
aynenYaşlanınca rafa kaldır diyosun, o da doğru
ayni benim esimm ama sakalsiz hali dombilikkk kaymak gibiinsanin sevdigi gozune hep guzel gorunuz bence fiziksel seyler sevdikten sonra hic onemli degilll zati erkek dedigin guclu olcek acik turk kasi olcekk genis omuzlarii olcek
kiz ben boyle ban yimem demiii
Oyy yirim onun minnak elleriniiianacigi silsin ne olcekk
öle bişe olsa tek başıma birinci yaparım ben bu takımı :Birinci olan takıma ödül de veriliyor mu ? Kazen'den herkese bi küçük altın mesela
bence su an da kaşınıyosunve ban süresi her seferinde artıyo aklında olsunyemezsin bana güvenyedim biliyorum escinsel aplalara kusmuk atınca ban yiyorsun
Böyle korse gibi bişey var sırtına takıyorsun kambur durmanı engelliyor. Kız sana diyorum da asıl ben niye almıyorum ki onlardan ya bi de emzirmekten quasimodo'a döndüm.mantıklı bak bunu hıc dusunmemıstım. Bide ben ıce basıyorum cok oda dik yürümemekten tüm ayakkabılarım yamuk
doktorada çok gititm hep isteynce yürüyorsun oyle alısmıssın dedı taban alıcam sımdı
naptım ne didim ki ben sımdı arkadaşımı uyarmakta mı suç allaaa alaaaaaaaaaabence su an da kaşınıyosunve ban süresi her seferinde artıyo aklında olsun
En azından yalandan vaad etsin ya, çok teşvik edici olur bence. Hepimiz ip gibi oluruzöle bişe olsa tek başıma birinci yaparım ben bu takımı :: :
Böyle korse gibi bişey var sırtına takıyorsun kambur durmanı engelliyor. Kız sana diyorum da asıl ben niye almıyorum ki onlardan ya bi de emzirmekten quasimodo'a döndüm.Du ben ona bi bakayım neydi o
canıım maşallah calışıpta gelmişssinMerhaba :) aranıza yeni katılıyorum. Adım Gizem. Mayıs ayına fit girmek istediğim için 10 gün önce diyete başladım. Azimli bir şekilde diyetimi sürdürüyorum. Diyetimde her tip besini almaya çalışıyorum. Karbonhidrat + protein + meyve dolayısıyla (şeker) . Tek tip beslenme diyetleri daha önce yaptım, örneğin dukan diyeti. Hatta toplamda 25-30 kilo verdim bu diyetle. Ancak tek tip beslenmenin vücuda verdiği zarardan dolayı bir daha tekrarlamayı düşünmüyorum. O yüzden kendimce daha sağlıklı bulduğum az ve öz yemek ama her besinden de almak şeklinde diyetimi sürdürüyorum. (Un, şeker, ayçiçek yağı ve türevi kötü yağlar, ekmek yasak) ekmeği hayatımdan tamamen çıkardım, hamurişi ise kesinlikle yasak. Bol lifli gıdalarla sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Porsiyonları küçülttüm, tamamen doymadan öğünümü bitiriyorum Yani her daim bir açlık hissi var. Bunu su ve çay ile bastırmaya çalışıyorum :) aşırı acıkırsam bir fincan latte... günde mutlaka 2 litre sıvı.
Diyete 69.5 kilo ile başladım. Şu anda 65.6 kiloyum. Hedefim 55. Kilo verme tablom şu şekilde
29 mart 69.5
30 mart 68.3
31 mart 67.5
1 Nisan 67.2
2 nisan juico Detox günü 66.8
3 nisan 66.2
4 nisan 66.6
5 nisan 66.5
6 nisan 65.6
Dünkü menüm şu şekilde:
Sabah brokolili yağsız sebze çorbası
2 adet kuru hurma
1 greyfurt + 2 parça kuşbaşı et
1 hurma
1 kare parça 80% bitter çikolata + 1 hurma + 1 fincan sütlü kahve
1 parça peynir + 1 kase kinoalı kısır
Hurmalar fazla kaçmış olabilir ancak biraz enerji almak istedim, 3gündür gripimc vitamini + enerji depolamam lazım bir an önce geçsin şu grip !! Neyse ki fazla hurmalara rağmen tartıda 900 gram eksi görmek mükemmel oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?