Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay güldürüdn alsak nasıl takcazki ay etki eder mi acep
Ya bu böyle kemer gibi bişey de ben bunla çok daralırım.. Hele de Mersin sıcağında bunla hayatta dolaşamam.. Sen konuyu açınca Ebru Şallının eski hallerine baktım o da pehlivan gibiymiş, omuzlar kol altı falan baya tombul.. Sonra mutasyona uğramış bildiğin.. Bence bu pilates bizim işimizi görür

bu ciciklerde kücülür platesle gel senle pilates yapalım

bu ciciklerde kücülür platesle gel senle pilates yapalım
Ben o cicikler 95 e çıkınca bi kaç fitnes hocasının yakasına yapıştımdı bi ara. Dediler cicik sırf yağ ve süt bezlerinden oluşur.. Yağ da kardiyo ile erir.. Yani cicikleri kardiyo ile eritip, pilates ile sıkılaştırıp, ağırlık ile dikleştirebiliriz al sana bombastik memiştolar

kiz ayni bizi anlatiyon sevenler hep boyle demek benim esiminde askerlik yaralari var ara ara onlari severim nazlatirimm kociskomuuu

yemezsin bana güven yedim biliyorum escinsel aplalara kusmuk atınca ban yiyorsun
ohh cok sevindim

Böyle korse gibi bişey var sırtına takıyorsun kambur durmanı engelliyor. Kız sana diyorum da asıl ben niye almıyorum ki onlardan ya bi de emzirmekten quasimodo'a döndüm. Du ben ona bi bakayım neydi o
Tatlim denersen bana da bilgi verir misin lamburellayim bende

Hoşbulduk:) Hedef kilom 55, yazımda belirtmiştim ☺☺ evet biraz çalışıp geldim çalışıyorum, uzman psikolog, Arjantin Tango antrenörü, profesyonel düğün fotoğrafçılığı yapıyorum . 27 yaşındayım ve evli değilim. Devamlılık sağlarım çok azimliyim kuralları öğrenebilirsem sevinirim. Daha önce yarışmadım

anammm yani ben simdi spora gidiyorum orda kardiyo yaparsam erir ama yapamam cunku o aletlerin olduu yerde cok erkekler var ben bayan bölümünde yapıyorum 1,5 ay sonra baska salona yazılcam ınsallah orda yaparım

Hoşgeldin canım aramıza Nerde düğün fotoğrafı cekiyosun bizimde ihtiyac varda

anammm yani ben simdi spora gidiyorum orda kardiyo yaparsam erir ama yapamam cunku o aletlerin olduu yerde cok erkekler var ben bayan bölümünde yapıyorum 1,5 ay sonra baska salona yazılcam ınsallah orda yaparım
En güzel kardiyo ip atlama Bir de evde yapmak istersen Fitness Blender'ın hiit kardiyo egzersizleri var yutub'da. Ordan da şey edebilrsin, hemi de bedava

şunları yapcama destekli iç çamaşırı kullanırım :

Hoşgeldiniz

kiz ayni bizi anlatiyon sevenler hep boyle demek benim esiminde askerlik yaralari var ara ara onlari severim nazlatirimm kociskomuuu

ohh cok sevindim

Tatlim denersen bana da bilgi verir misin lamburellayim bende

demk herkes aynı

o nası meslek tanıştıgıma memnun oldummmm bende 23.5 yaşındayım nişanlıyım 56 55 o aralardaym hedefim 54 61den düştüm inşallah düğüne kadar 50lcam allttakilerde kurallarrr;

Herkes menülere yorum yapıcak
benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak
ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek

hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)

Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.

Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.

aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…