- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.781
Ya bu böyle kemer gibi bişey de ben bunla çok daralırım.. Hele de Mersin sıcağında bunla hayatta dolaşamam.. Sen konuyu açınca Ebru Şallının eski hallerine baktım o da pehlivan gibiymiş, omuzlar kol altı falan baya tombul.. Sonra mutasyona uğramış bildiğin.. Bence bu pilates bizim işimizi görüray güldürüdnalsak nasıl takcazki ay etki eder mi acep
kibliyeyim mi bakalım suc muymuşnaptım ne didim ki ben sımdı arkadaşımı uyarmakta mı suç allaaa alaaaaaaaaaa
bencede cok iyi olurduEn azından yalandan vaad etsin ya, çok teşvik edici olur bence. Hepimiz ip gibi oluruz
Ya bu böyle kemer gibi bişey de ben bunla çok daralırım.. Hele de Mersin sıcağında bunla hayatta dolaşamam.. Sen konuyu açınca Ebru Şallının eski hallerine baktım o da pehlivan gibiymiş, omuzlar kol altı falan baya tombul.. Sonra mutasyona uğramış bildiğin.. Bence bu pilates bizim işimizi görür
kibliyeyim mi bakalım suc muymuşşaka baptııımm
bi kere ban yesem fabrikada işler hızlancak vallakorkutma beni baaaah
bi kere ban yesem fabrikada işler hızlancak vallaben gidiyom calışmaya
Ben o cicikler 95 e çıkınca bi kaç fitnes hocasının yakasına yapıştımdı bi ara. Dediler cicik sırf yağ ve süt bezlerinden oluşur.. Yağ da kardiyo ile erir.. Yani cicikleri kardiyo ile eritip, pilates ile sıkılaştırıp, ağırlık ile dikleştirebiliriz al sana bombastik memiştolarbu ciciklerde kücülür plateslegel senle pilates yapalım
kiz ayni bizi anlatiyon sevenler hep boyle demekkesinliklee sevdikten sonra hiç bi öenmi kalmıyo dış görünüşünnn mesela biz tanıştıktan sonra nişanlımın tam alnının ortasında bi çzik oldu izi kaldı bana bi batmıyo o orda hatta seviyorum öpüyorum yarasıda mı varmış diye
yemezsin bana güvenyedim biliyorum escinsel aplalara kusmuk atınca ban yiyorsun
Tatlim denersen bana da bilgi verir misin lamburellayim bendeBöyle korse gibi bişey var sırtına takıyorsun kambur durmanı engelliyor. Kız sana diyorum da asıl ben niye almıyorum ki onlardan ya bi de emzirmekten quasimodo'a döndüm.Du ben ona bi bakayım neydi o
canıım maşallah calışıpta gelmişssin
hoşgeldin aramıza hedef kilon kaç peki kaç yaşındasın calışıyo musun evli misinnn? daha önce hiç takımalrda yarıştın mı?
ben sana kuralları yazayım okursun onları ama önemli olan devamlılık saglayabilcek misin
Ben o cicikler 95 e çıkınca bi kaç fitnes hocasının yakasına yapıştımdı bi ara. Dediler cicik sırf yağ ve süt bezlerinden oluşur.. Yağ da kardiyo ile erir.. Yani cicikleri kardiyo ile eritip, pilates ile sıkılaştırıp, ağırlık ile dikleştirebiliriz al sana bombastik memiştolar
daha onu keşfedemedilerahahahahhsfabrıkadaki pclerde kk'ya girişide yasaklarsalar buralar hep tarlaya döner
Hoşbulduk:) Hedef kilom 55, yazımda belirtmiştim ☺☺ evet biraz çalışıp geldimçalışıyorum, uzman psikolog, Arjantin Tango antrenörü, profesyonel düğün fotoğrafçılığı yapıyorum . 27 yaşındayım ve evli değilim. Devamlılık sağlarım çok azimliyim kuralları öğrenebilirsem sevinirim. Daha önce yarışmadım
daha onu keşfedemedileryooosam ben yokum diyim size
En güzel kardiyo ip atlamaanammm yani ben simdi spora gidiyorum orda kardiyo yaparsam erir ama yapamam cunku o aletlerin olduu yerde cok erkekler var ben bayan bölümünde yapıyorum1,5 ay sonra baska salona yazılcam ınsallah orda yaparım
şunları yapcama destekli iç çamaşırı kullanırımBen o cicikler 95 e çıkınca bi kaç fitnes hocasının yakasına yapıştımdı bi ara. Dediler cicik sırf yağ ve süt bezlerinden oluşur.. Yağ da kardiyo ile erir.. Yani cicikleri kardiyo ile eritip, pilates ile sıkılaştırıp, ağırlık ile dikleştirebiliriz al sana bombastik memiştolar
HoşgeldinizHoşbulduk:) Hedef kilom 55, yazımda belirtmiştim ☺☺ evet biraz çalışıp geldimçalışıyorum, uzman psikolog, Arjantin Tango antrenörü, profesyonel düğün fotoğrafçılığı yapıyorum . 27 yaşındayım ve evli değilim. Devamlılık sağlarım çok azimliyim kuralları öğrenebilirsem sevinirim. Daha önce yarışmadım
kiz ayni bizi anlatiyon sevenler hep boyle demekbenim esiminde askerlik yaralari var ara ara onlari severim nazlatirimm kociskomuuu
ohh cok sevindim
Tatlim denersen bana da bilgi verir misin lamburellayim bende
ahahahaşunları yapcama destekli iç çamaşırı kullanırım:
o nası meslekHoşbulduk:) Hedef kilom 55, yazımda belirtmiştim ☺☺ evet biraz çalışıp geldimçalışıyorum, uzman psikolog, Arjantin Tango antrenörü, profesyonel düğün fotoğrafçılığı yapıyorum . 27 yaşındayım ve evli değilim. Devamlılık sağlarım çok azimliyim kuralları öğrenebilirsem sevinirim. Daha önce yarışmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?