- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.801
müşteri cıktı hemenHoşgeldin canım aramızaNerde düğün fotoğrafı cekiyosun bizimde ihtiyac varda
Normalde 3 ogun besleniyorum kahvalti gec ve fazla oldugunda acikmiyorum o zamanlar 2 ogun oluyo bazen aralar da oluyo kendimi dinliyorum sartlamiyorum 2 veya 3 diye ne zaman acikirsamGenel olarak hep böyle iki öğün mü besleniyorsunuz siz? Halsizlik falan oluyor mu?
demem onutövbeler tövbesihangi fabrikaydı ora ben bi yönetimlen görüşim
bak tm burdan sonrası banlanmaya gidiyo bitti kestuuukkkahahahayada Kim Kardashian gibi koli bandıyla asarız artık. Aha böle
En güzel kardiyo ip atlamaBir de evde yapmak istersen Fitness Blender'ın hiit kardiyo egzersizleri var yutub'da. Ordan da şey edebilrsin, hemi de bedava
Ben de zaten gidiyordummbak tm burdan sonrası banlanmaya gidiyo bitti kestuuukkk: :
ÖPTÜM CNM GÖRÜŞÜRÜZBen de zaten gidiyordummBenim de balkon yıkama günüm. Gideyim de temizlik yapayım Kaçtım
Evetmüşteri cıktı hemen
o nası meslektanıştıgıma memnun oldummmm bende 23.5 yaşındayım nişanlıyım 56 55 o aralardaym hedefim 54 61den düştüm inşallah düğüne kadar 50lcam allttakilerde kurallarrr;
Herkes menülere yorum yapıcak
benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak
ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.
Hosbulduk :)Hoşgeldiniz
Hosbulduk :)) istanbulHoşgeldin canım aramızaNerde düğün fotoğrafı cekiyosun bizimde ihtiyac varda
ay ne cok soruEvet bircok meslegim var :)) bu arada boyumu soylemeyi unutmusum. 1.66. Senin kac? Hem cuma hem pazartesi mi kilo bildirimi yapiyoruz? kilo bildirimini saat kaca kadar yapiyoruz? Tarti fotografi mi koymam gerekiyor ?
tutmadı mı
süperrr...yani inşallah 1 hafta sonra listedeyimmm***aday listesi***
@Aylnaylm1 diskalifiye
@nuruze beklemede
@Alina_ 62.1 in altına düşerse listeye giriyor
@Sezel diskalifiye
Shoryuken 14 mart listede
D deliyarim35 14 mart listede
bizde o da yok dahatutmadı zati nişan fotoğrafcımı buldum düğün kaldı
evet eğer bu hafta kaçamaksiz olursa menülerini paylaşır ve kurallara uyarsan haftaya cuma listedesinsüperrr...yani inşallah 1 hafta sonra listedeyimmm
çocuuumuzun bile adını buldum ben ahahhaabizde o da yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?