- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.821
seni benden ayıranlar utansınSPOR LİSTESİ(03/10)
PEMBE TAKİM
(230)Poncikbirgelincik:110+60+60
()Nuffiun:
(180) elaalemi: 90 (PZT)+90 (Salı)
()selcanmehmetcan:
(250)sarraf:130 +120
MOR TAKİM
(90)Hedef52:30+60
( 60)Senad:60
()SekerPancarii:25+25
()Alina_:
(210)zuzuzuzu1234:105+105
PEMBE TAKİM:660
MOR TAKIM:410
abaartttt sendeeee :çocuuumuzun bile adını buldum ben ahahhaadoğmamıs bebeee don biciyom battaniyesini bilem ördüm nikah kıyafetım herbısıyım hazır
seni benden ayıranlar utansınkim seni karşı takıma attıııı
Tamam o zaman pazartesi gunu 3e kadar bildirim yapicam. Cuma tekrar yapicam. Tesekkurleray ne cok soru
bnm boyum 1.58 kilo bildirim pazartesi takım içi hafta sonu kacamagı engelleme amaclı. cuma da listeye işliyoruz takımalr arası sıralama cuma belli oluyo
en geç saat 3 te bildirmiş olursan sorun cıkmaz çünkü bnm liste düzenlemem gerekiyo :) fotograflı şart değil ama istersen pazartesi fotolu olabilir cuma liste üzerinden bildirim yapıyoruz
,balayından gelıncee ev yok ama olsun balayı önemliiabaartttt sendeeee :D: bnm balayı hazır salonlar tutuldu o kadar
yarın cuma yarın bildirim günü asıl önemli olan cumalarTamam o zaman pazartesi gunu 3e kadar bildirim yapicam. Cuma tekrar yapicam. Tesekkurler
salonlar hazır ama gelinlik damatlık yok olsundu biz pijamalarla da evlenirizdii,balayından gelıncee ev yok ama olsun balayı önemliinere gidiyonuz banada söyle ben sımdıden balayı bakıyom
salonlar hazır ama gelinlik damatlık yok olsundu biz pijamalarla da evlenirizdii
antalya beybisiiii bizim soguk olcak diye oraları sectik sen kasım gibi al balayını o zaman erken rezervasyon diye indirimde oluyo yarı fiyatına falan alıyon
ben 2016 kasımdan 2017ekimi almışım sen onu mu alamıcanolsun gönüller bir olsundu
2017 kasımdan 2018 temmuzu alabilir miyim ucuza
pazartesi süper yaaa...kesinlikle kaçamağa engel olacaktır..çünkü hafta sonu evde olunca sürekli yeme ihtiyacı hissediyo insanay ne cok soru
bnm boyum 1.58 kilo bildirim pazartesi takım içi hafta sonu kacamagı engelleme amaclı. cuma da listeye işliyoruz takımalr arası sıralama cuma belli oluyo
en geç saat 3 te bildirmiş olursan sorun cıkmaz çünkü bnm liste düzenlemem gerekiyo :) fotograflı şart değil ama istersen pazartesi fotolu olabilir cuma liste üzerinden bildirim yapıyoruz
ben 2016 kasımdan 2017ekimi almışım sen onu mu alamıcan
kesinlikle uyacağım canım...şun saate kadar gayet iyiyim..sadece öğlen 1 dilim fazlalılğım oldu..evet eğer bu hafta kaçamaksiz olursa menülerini paylaşır ve kurallara uyarsan haftaya cuma listedesin
aynen zaten meshur pazar kahvaltıları yetiyopazartesi süper yaaa...kesinlikle kaçamağa engel olacaktır..çünkü hafta sonu evde olunca sürekli yeme ihtiyacı hissediyo insan
ben 36 beden bikini aldımbian önce kasım gelsinayyyyyy ben sımdıden balayında gıymeye cıcıler alırım kendıme
ben 36 beden bikini aldımsort bide 2 tane elbise aldım sen neler aldın
hadi inşallahhh akşam menüyü görelimdekesinlikle uyacağım canım...şun saate kadar gayet iyiyim..sadece öğlen 1 dilim fazlalılğım oldu..
olsun sen al dneyince motivasyon artıyo bak kesin denedaha hıııc bısey ufak tefek ceyız alıyom ben kasımdan sonra zayıflıcam ya hanibalayı yerımde bellı olunca alırım onları balayıda bıkınılerı gıycem gelıncede kapancam
Tamam o zaman yarin bildirim yapiyorumm :)yarın cuma yarın bildirim günü asıl önemli olan cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?