- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #192.841
olsun sen al dneyince motivasyon artıyo bak kesin deneben aldım baktım bacaklarım cok kalın duruyo giyince şimdi taktım bacaklarıma
kapancan yani evlenince
anlaştıkTamam o zaman yarin bildirim yapiyorumm :)
hadi inşallah kuzuummAllah kısmet ederse evett istiyorum
evet canım..benim bu hafta kızımın kahvaltısı var..oraya gideceğim..ama dikkat edeceğimmm..bol yeşillik bol bol limon..aynen zaten meshur pazar kahvaltıları yetiyobaya engelliyo kaçamagı
hadi inşallah kuzuummrabbim herkese nasip etsinn bende cocugum olursa ölmez sag olursak o zaman düşünüyorum
ooov cok tehlikelievet canım..benim bu hafta kızımın kahvaltısı var..oraya gideceğim..ama dikkat edeceğimmm..bol yeşillik bol bol limon..
Ayyy inşallah cicim ya,bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum***aday listesi***
@Aylnaylm1 diskalifiye
@nuruze beklemede
@Alina_ 62.1 in altına düşerse listeye giriyor
@Sezel diskalifiye
@Marul_Anne 14 mart listede
D deliyarim35 14 mart listede
sen nerde o kadar artı cıkmıştın kii daha yeni geçen cumaki kiloya döndünSelam kizlar
Ne çok konusmussunuz, maşallah size.oku oku anca bitti geçmiş.
Ben geçen cuma ki kilomu bugün gördüm nihayet.aksam da o tavuğu okadar yemeseydim iyiydi ,en azından bugünkü hazimsizligim olmaz az da olsa ekşi görürdüm.
Ama bugünü hafif geçiriyorum.yogurt tüketim öğlen.aksamada ıspanak yaptım.yine bol yoğurtla yemek için.hem gibidir yağları gitsin hemde ödem atmak için.birazdan da bir bitki çayı içerim.su şimdilik iki litreyi az geçti.gece yatana kadar üç litreyi tamamlarim.
bende heyecanla bekliyorumSuyu inşallah cicim ya,bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Tamam canım,su içmeye devam edeyim.bu haftayi bence iyi geçirdim ,ama beş günde ancak fazla olan 700 Gr gitti.yarina inşallah güzel eksiler görürüz hep birliktebende heyecanla bekliyorumama en az -500olman lazım bak ona göre ye akşam ve sabah wc ye girdikten sonra cıbıl tartıl
Hani demiştim ya cicim,hazımsızlık var, barbunya yedim,suyu da geçen haftaya göre biraz azaltinca sonuç ortada.birde 2.4 bir haftada verince anca toparladım,sanırım.sen nerde o kadar artı cıkmıştın kii daha yeni geçen cumaki kiloya döndün
yarın cuma eksi cıkabilirsen cok iyi olur kuzum
Ben her gün 105 dk yapıyorum canım bu sabah 45 dk plates akşamda 60 dk stepper yapıyorum sporu listeye nasıl yazacagiz canım benim haberim yokkuzu 60 dk bi 45 dk günde toplamda 105dk spor yapıyomuşzuzuzuzu1234 yanlış anlamadıysam pazartesi salıyı ekledim ben dünden de varsa eklenir sonra
Platesi yazmiyordum canım o yüzünden ben sbaahalri da 35 dK plates yapıyorum hepsi birlikte 105 dk falan ediyor canım o da spor sayıldığından platesi de soylim dedimbende dunku mesajını gordum kuzu 60 dk yazmıstı ben 105lerı bılmıyorum 60 dıye dunkunu eklemıstım bende
yani toplamda pazartesiden itibaren kaç dk sporun var canımPlatesi yazmiyordum canım o yüzünden ben sbaahalri da 35 dK plates yapıyorum hepsi birlikte 105 dk falan ediyor canım o da spor sayıldığından platesi de soylim dedim
inşallahhhhTamam canım,su içmeye devam edeyim.bu haftayi bence iyi geçirdim ,ama beş günde ancak fazla olan 700 Gr gitti.yarina inşallah güzel eksiler görürüz hep birlikte
Pazartesinden bugüne gergin 105 dk falan yaptım canım günde hiç aksatma olmadıyani toplamda pazartesiden itibaren kaç dk sporun var canım
evet yavas yavas vermek cok öenli hızlı verince geri geliyoHani demiştim ya cicim,hazımsızlık var, barbunya yedim,suyu da geçen haftaya göre biraz azaltinca sonuç ortada.birde 2.4 bir haftada verince anca toparladım,sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?