Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kizlar
Ne çok konusmussunuz, maşallah size.oku oku anca bitti geçmiş.
Ben geçen cuma ki kilomu bugün gördüm nihayet.aksam da o tavuğu okadar yemeseydim iyiydi ,en azından bugünkü hazimsizligim olmaz az da olsa ekşi görürdüm.
Ama bugünü hafif geçiriyorum.yogurt tüketim öğlen.aksamada ıspanak yaptım.yine bol yoğurtla yemek için.hem gibidir yağları gitsin hemde ödem atmak için.birazdan da bir bitki çayı içerim.su şimdilik iki litreyi az geçti.gece yatana kadar üç litreyi tamamlarim.

sen nerde o kadar artı cıkmıştın kii daha yeni geçen cumaki kiloya döndün
yarın cuma eksi cıkabilirsen cok iyi olur kuzum

bende heyecanla bekliyorum ama en az -500olman lazım bak ona göre ye akşam ve sabah wc ye girdikten sonra cıbıl tartıl
Tamam canım,su içmeye devam edeyim.bu haftayi bence iyi geçirdim ,ama beş günde ancak fazla olan 700 Gr gitti.yarina inşallah güzel eksiler görürüz hep birlikte

sen nerde o kadar artı cıkmıştın kii daha yeni geçen cumaki kiloya döndün
yarın cuma eksi cıkabilirsen cok iyi olur kuzum
Hani demiştim ya cicim,hazımsızlık var, barbunya yedim,suyu da geçen haftaya göre biraz azaltinca sonuç ortada.birde 2.4 bir haftada verince anca toparladım,sanırım.

Yalnız yogurtun etkisini bu hafta daha iyi hissettim kızlar.gobiste baya fark oldu.bundan sonra da bol bol tüketmek lazım.hem Toktaş tutuyor.

bende dunku mesajını gordum kuzu 60 dk yazmıstı ben 105lerı bılmıyorum 60 dıye dunkunu eklemıstım bende
Platesi yazmiyordum canım o yüzünden ben sbaahalri da 35 dK plates yapıyorum hepsi birlikte 105 dk falan ediyor canım o da spor sayıldığından platesi de soylim dedim

Hani demiştim ya cicim,hazımsızlık var, barbunya yedim,suyu da geçen haftaya göre biraz azaltinca sonuç ortada.birde 2.4 bir haftada verince anca toparladım,sanırım.
evet yavas yavas vermek cok öenli hızlı verince geri geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…