- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.221
Vallah utandimhee oyleyim hic beceremiyom utanmayi o senin fitligin guzelligin bebegim
o saattte uyancam5,30 6,00 gibi arkadaş uyandırıyornormalde ders saatim de temizliğe vuruyom ben
bilyiim ben biliyiimmmMütevazılik gobek adimm
bencedebenımde o yanımdayken sadece foto cekınmek ıcın kullanıyoz şarjım bile bitmiyo
ahahahashahahshahhaahhahagahhaha bu ödeme şekli tam benim iciin
bu fragmandıUzun olmasin diye ozet gectim sadeceahahahahjahajakakh
o saattte uyancamki hiç sanmıyorum bide temizlik yapcam : : D:
bilyiim ben biliyiimmm
bencede: :
hahahahahahahahhseneye senide böyle görürüz buralarda 5 te kalkıp günaydın kızlar ben temizlik yaptım erkendne kalkıp sonra beyimi doyurup giydirip ise gönderdim kahvaltıyı topladım giyindim ise geldim yazarsın
hahahahahahahahhkim kime kahvaltı hazırlar hiç belli olmaz
benim beyim ölü gibi uyuyo top patlasa duymuyo nerde yapcak onuuuu bu cok iddiaaalıydııı yani diyorsunkı benim beyim kahvaltımı ağzında gülle yatağımıza getirir tamam sustum
o zaman kahvaltı yıne sendebenim beyim ölü gibi uyuyo top patlasa duymuyo nerde yapcak onuama bazen erken kalktıgı oluyo yapabilir hafta sonu fln
kahvaltıyı ben hazırlarım o toplar benden sonra cıkcak evdn çünkülümmm herkes biz mi 8de işe başlasıno zaman kahvaltı yıne sende: beyini kaldırıp doyurup göndercen
kahvaltıyı ben hazırlarım o toplar benden sonra cıkcak evdn çünkülümmm herkes biz mi 8de işe başlasın
.........................he doğru onu unutmusum sen 8di dimi ayyyy yazık gıyamam abende 10da geldim işte bugün işe.........
.........................
sen olsan öyle mi yapardın o kadar ağır mı konustun diyosun yaniküfür mü ettiiiiiin
Veremedim kaptancim ya biraz tuvalet sıkıntim vardi bu hafta maalesef 4 aydir ilk defa kilo vermeden bi hafta geciriyorum ama yilmak yok
az oluyor ama gidiyoray bilmiyom bu ara pek iyi
yine kilo vermişizzzz vee yaşasın 64ler
Neee bebigim izne ayrilacaktimm kii konusmustukya sabah ilk listeye bildirimsiz izne diye yazinca bide firsatim olmadi sabak koptur koptur oldum iki cuz oku kuran derse hazirlan cocujlari hazirla ordan dayimin bebegi oldu düştü yani gecmis olsuna git irda bulasik yemek hazirla joyde halam gel onla ilgipen daha simdi eve geldim bide gidilen yer iki otobüsle gidiliyor okaa uzak yerdeydim koptur geriye donuk msj gormedimmm okumadim ismime tiklamisin beybisi ordan gordum msj yani bugun totomm üç buçuk atti puffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?