- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.261
Kardes geliyor d3sene bence guzel olmus Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin. Cok sevindim cnmmm tiyseee olcennnn yinee28 yaşında ikinci buyeni ogrenmis doktora gidecek bugun kizi var bi tane 3 yasinda mide bulantilari halsizlik yorgunluk varmış bir haftadir falan beklemiyodu hic oylesine bi test aldim dedi bi bakmis ki cift cizgi hic de dusunmuyodu nasip boylemis didi
Canim senin twist shape stepperin mi var benimde o aletten var ve ben uzun sure yaptim hic bacagim kalınlaşmadi 30 dksi yapma hizina bagli olarak yaklasik 300 kalori yaktiriyor 30 dknin üstüne çıkma bence gayet ideal 30 dk sen bakma o arkadaşina ölçülerini al bacak kalça düzenli haftada 6 gün 30 dk stepper yap bak farki goreceksinAnladım canım ışte yürüyüş bandı aklımda yaaa bide bu arkadaşım var çok canımı sıkıyor yaaa yok o alet sana kas yapıyor sanki çok mu kilo verdiriyor koşu bandı al aa idin böyle olmazdı iyice sınırını bozdu bacakların kalinlasti cart curt deli ediyor beni
Saol balimmmKardes geliyor d3sene bence guzel olmus Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin. Cok sevindim cnmmm tiyseee olcennnn yinee
Gel gayri ne uyyon bu saate gadarKızlar kızlar gelem miiii
Bugünkü menüm
Sabah (11.45) sabah dediğime bakmayın Yeni uyanmıştım
3 siyah zeytin
3 yeşil zeytin
2 parça İzmir tulum
Şekersiz çay
Öğle
Yok
Ara
450 ml tam yağlı sütten latte
Akşamüstü
3 tane hurma
Akşam
1 kase limonlu yağsız salata
1 tabak Fırında Hamsi
Toplam sıvı 1.5 litre. Yatana kadar 2ye tamamlarım
yüzdemiz bu şekilde kızlar 0.400 ün altında kaldık bu haftaponcikbirgelincik haftaya listeye dönüyoruz kilo vermiş olarak ona göre bu hafta sıkı tut @edan18 canım sen ne zaman dönceksin izinden ?bitmedi mi daha sınavların.. @Moonlii canım sen dönmeyi düşünüyo musun tekrarrr ?
@ParteMoralll sende dön baaahhh dönmek istemeyenlerde bildirirse bana eğer veya uzun süre dönmeyi düşünmeyenlerrr ona göre takıma arkadaslarımızı alıcam aday listemiz biraz kalabalık çünkü
14. TAKİM 512. ETAP***
selcanmehmetcan(76.5///%) bildirimsiz izine ayrılmak istiyor
htc71(63.5///%) sabit bildirimli izine ayrılmak istiyor
06derya(69.6///%) sabit
senad(65/64.8/0.2/%0.31)
nuffiun(72.9/72.8/0.1/0.14 %)
zuzuzuzu1234 (68.7/67.9/0.8/%1.16)
elaalemi( 58.9/58.0/0.9/%0.51)509.edapta bildirimli izine ayrıldı 509 yüzdesi 3 e bölündü
14. Takım Ortalama: % 0,302
Sabah (09:00)
-5 zeytin
-Yarım k.kutusu peynir
-2 haşlanmış yumurta
-1 havuç
-Maydanoz
Ara: 1 fincan sade filtre kahve + 2 diyet kurabiye (şekersiz,unsuz,yağsız)
Öğlen (13:00)
-Tam buğday lavaş dürüm (arasına 2 parmak tavuk + domates + marul)
-1 turp
Ara: Yarım çay bardağı beyaz leblebi. + şekersiz yeşil çay
Akşam (18:30)
-1 kase tarhana
-Havuç, lahana salatası
2 lt su
Gunaydin tatlisGünaydın kızlaaar
Dünkü menüm
Spor öncesi 1 tatli kaşığı kendi yaptigim fistik ezmesi(seker yok cok az pekmez var içinde)
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi, 2 tane az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 1 elma, 2 kaşik yulaf, 4 kasik yogurtla lapa
Aksam: 1 kase yarmali yogurt corbasi, 2 dilim tavuk göğsü, 2 kaşik ic pilav, salata
Su 2 litre
Spor
Sabah 30 dk twist shape
Ogleden sonra
İsinma hareketleri
30 regular squat
30 jump squat
15 deadlift ( 10 kilo ağırlıkla)
15+15 kol çalışma (5 er kilo ağırlıkla)
20 lastikle kol çalışma
Soguma hareketleri
Toplam 40 dk spor
Gunaydin tatlisim kolay gelsinGunaydin kizlar bahede yani tarlada calisma sezonumuz acildi evet aksama spor olacak bana..
Gunaydin tatlisniye kilo veremedigimi buldum ben dün bi yeriklerimin kalorisini hesapliyim didimdi kahvaltilik cesitim bol benim hepsinden az az yiyom iyki az az yiyomusum bi hesapladim kahvaltim 768 kalori cikti gülsem mi ağlasam mi bilemedim ee ogle ve aksam az yedigim icinde anca kilomu koruyomusum
Gunaydin kizlar bahede yani tarlada calisma sezonumuz acildi evet aksama spor olacak bana..
Ayy ilk defa denedim cok guzel oldu kiz fıstığı robottan krema kivamina gelene kadar çektim en son 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi ekledim ama pekmez cok katılaştirdi bende sütle açtim baya kahvaltilik kremalar olur ya onlar gibi oldu bi daha ki yaptigimda balla denicemçok güzel her zamanki gibiFistik ezmesini nasıl yapıyosun kuzum bide bende bugun yulaf ezmesı alcam onu nasıl tuketebılırım degısık degısık
Ayy ilk defa denedim cok guzel oldu kiz fıstığı robottan krema kivamina gelene kadar çektim en son 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi ekledim ama pekmez cok katılaştirdi bende sütle açtim baya kahvaltilik kremalar olur ya onlar gibi oldu bi daha ki yaptigimda balla denicemben lapa olarak suyla pisirip yogurt ve meyveyle karistirip yemeyi cok seviyorum canim pisince miktari cogaliyo doyurucu oluyo baya ama pisirmene gerek yok yogurda sute at yee istersen yumurtana at ekmek niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?