Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kardes geliyor d3sene bence guzel olmus Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin. Cok sevindim cnmmm tiyseee olcennnn yinee

Canim senin twist shape stepperin mi var benimde o aletten var ve ben uzun sure yaptim hic bacagim kalınlaşmadi 30 dksi yapma hizina bagli olarak yaklasik 300 kalori yaktiriyor 30 dknin üstüne çıkma bence gayet ideal 30 dk sen bakma o arkadaşina ölçülerini al bacak kalça düzenli haftada 6 gün 30 dk stepper yap bak farki goreceksin

Kardes geliyor d3sene bence guzel olmus Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin. Cok sevindim cnmmm tiyseee olcennnn yinee
Saol balimmm ayy beklemiyodu ama bence tam zamanında nasip oldu kizi 3 yaşında tam ideal bence hee teyze olmak cok guzelllllllll Benim simdiki aklim olsa kizim 2 yaşındayken bi daha düşünürdüm ikisi beraber buyurdu simdi zamanini hic belirleyemiyorum hic gozum kesmiyo kizim da büyüdü ya tabi Rabbim nasip ederse ikinciyi Allah'im olmayanlara da nasip et Aminnn

SPOR LİSTESİ(03/10)

PEMBE TAKİM
(230)Poncikbirgelincik:110+60+60
(150)Nuffiun:150
(230) elaalemi: 90 (PZT)+90 (Salı)+50 (çar)
(90)selcanmehmetcan:
(250)sarraf:130 +120

MOR TAKİM
(90)Hedef52:30+60+60

( 60)Senad:60

(50)SekerPancarii:25+25+40+30
()Alina_:

(390)zuzuzuzu1234:105+105+105+75+100

PEMBE TAKİM:950
MOR TAKIM:590

mükemmel

tamam anlaşıldı kaptan 60 mı olmam gerekiyo listeye sokman ıcın ayrılırken 60.0 dım

Afiyet olsun canım menülerin çok güzel

Dünkü menüm
Spor öncesi 1 tatli kaşığı kendi yaptigim fistik ezmesi(seker yok cok az pekmez var içinde)
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi, 2 tane az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 1 elma, 2 kaşik yulaf,2 tane ceviz, 4 kasik yogurtla lapa
Aksam: 1 kase yarmali yogurt corbasi, 2 dilim tavuk göğsü, 2 kaşik ic pilav, salata
Su 2 litre
Spor
Sabah 30 dk twist shape
Ogleden sonra
İsinma hareketleri
30 regular squat
30 jump squat
15 deadlift ( 10 kilo ağırlıkla)
15+15 kol çalışma (5 er kilo ağırlıkla)
20 lastikle kol çalışma
Soguma hareketleri
Toplam 40 dk spor

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaar
Gunaydin tatlis niye kilo veremedigimi buldum ben dün bi yeriklerimin kalorisini hesapliyim didimdi kahvaltilik cesitim bol benim hepsinden az az yiyom iyki az az yiyomusum bi hesapladim kahvaltim 768 kalori ciktigülsem mi ağlasam mi bilemedim ee ogle ve aksam az yedigim icinde anca kilomu koruyomusum

çok güzel her zamanki gibi Fistik ezmesini nasıl yapıyosun kuzum bide bende bugun yulaf ezmesı alcam onu nasıl tuketebılırım degısık degısık

masallah kız kahvaltıda 768 kalorilik neler var cesit ceesit cok merak etitm bende galiba bu sabah 600 kalori yemisimdir

çok güzel her zamanki gibi Fistik ezmesini nasıl yapıyosun kuzum bide bende bugun yulaf ezmesı alcam onu nasıl tuketebılırım degısık degısık
Ayy ilk defa denedim cok guzel oldu kiz fıstığı robottan krema kivamina gelene kadar çektim en son 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi ekledim ama pekmez cok katılaştirdi bende sütle açtim baya kahvaltilik kremalar olur ya onlar gibi oldu bi daha ki yaptigimda balla denicem ben lapa olarak suyla pisirip yogurt ve meyveyle karistirip yemeyi cok seviyorum canim pisince miktari cogaliyo doyurucu oluyo baya ama pisirmene gerek yok yogurda sute at yeeistersen yumurtana at ekmek niyetine

ayy annemde almıss bıyerden fıstık ezmesı duruyo ama hıc yemedım seker ılavesı yok yazıyo bende yesem mı kı ondan azcık canım tatlı ısterse ama bu dedıgını denıcem bende balla deniyim sanırım balla daha guzel olur kecıboynuzu pekmezı rengını koyulastırmıstır heralde ama sen yaptıysan çok lezzetli olmustur ona eminim bende pisirerek bide pisirmeyerek deniyim bugun gidip soktan alcam ınsallah yıyebılırım chıayı yemeye calısıyorum unutmadıkca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…