Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

masallah kız kahvaltıda 768 kalorilik neler var cesit ceesit cok merak etitm bende galiba bu sabah 600 kalori yemisimdir
Ayy en cok yumurtam tuttu yagda iki dene xl yumurta yiyom o kafadan 300 küsür tuttu zati Beyaz, krem, labne, kasar peynir zeytin tahin pekmez bal iki cesit reçel bu kadar ama hesaplayinca cok tuttu kisacam kahvaltimdan

Aynen rengi koyulasti ve kivami da cok sert oldu sütle açmam gerekti bal kalmamisti da evde bende pekmezle yaptimdiama bende balla yapcam bu bitsinde seker yoksa bak icindekilere spordan once 1 tatli kasigi ye bence ama abartma fistik yagli ya hiniii ben yulafi robottan cekip un haline getiriyom bazen krep yapiyom onla kendime

Ayy en cok yumurtam tuttu yagda iki dene xl yumurta yiyom o kafadan 300 küsür tuttu zati Beyaz, krem, labne, kasar peynir zeytin tahin pekmez bal iki cesit reçel bu kadar ama hesaplayinca cok tuttu kisacam kahvaltimdan

ay bu sabah bende yedım benımkıler kaç yapar acaba kuzum benım telefonumda yok uygulama hesaplayabılırmısın az tereyagında 2 yumurta 2 dılımde sucuk koydum 1 kucuk salatalık 3 cerı domates 3 tane burgu peynır ustunede bı cay kasıgı chıa şekersiz çay

tamam abartmam anammm tarifler tarifleeeeeer hep sana sorup senden öğrenecum

Sporum bitsin hemen hesaplarim beybi ekmek yimemisin en az 500 bura ama benceyagli yumurtadan kaybediyoz

eccük koydum ama bi tatlı kaşığı gene mi çok tm
kolay gelsin bibibğiiiimmmmmmmmmmm
Hesapladim yumurtayi ayri tereyağıni ayri hesapladim çünkü tereyagli yumurta ne kadar tereyagli bilemeyiz cok tutmadi kiz haftasonu kahvaltisi icin super 370 kalori tuttu

Canım eğer dengeli beslenip, kardiyo yapmazsan bu alet ile kas dokun gelişecek ama bir yandan da üzerindeki yağ dokusu olduğu gibi kalacağı için evet bacakların kalınlaşır.. Bölgesel yağ yakma gibi birşey yok malesef. Bölgesel olarak kas çalışabilirsiniz ama yağ yakmak istiyorsanız tüm vücudu aynı anda çalıştırmalı, kalp ritminizi yükselten, terleten egzersizler yapmalısınız, işte buna kardiyo deniyor.. İp atlama çok iyi bi kardiyo egzersizidir mesela ilk 15 dk'dan sonra yağ yakmaya başlar vücut, 45 dk ideal bi süre.. Hemi de bedava

Çok güzel menü. Senle beslenme şekillerimiz çok benziyor :)) Ben de fıstık ezmesini kendim yapıyorum, daha ucuza mâl oluyor

Ben bal ve 1 Kaşık zeytinyağı koyuyorum. Bak bi de şöyle dene; 20 sn çek, 10 sn bekle.. Böyle 3,4 dakka yap sonra bırak 10 dk falan başka şeyler uğraş. O ara fıstıklar yağını salıyor. Bir daha 3, 4 dakika çek, bi daha 10 dk bırak. En Son bal ve yağ ekle yine 3,4 dakika çektir kıvamı mükemmel oluyor. Hem robotun da dinlenmiş olur.

Bence de canim cok ara verince de cok dusunuyor insan benimde nasip olursa ikinci 3 yil sonra dusunuyorum cok yas gitmeden aralarida cok acilmadan istiyorum bakalim nasip.
Rabbim herkese nasip etsin tez zamanda
Sen de cok fazla ara verme bence aralarinda yas farki cok olunca iletisim koopuk oluyor biraz

Günaydın canımm iyiyim şükür sen nasılsın?
Çok güzel olur zaten ideali öyle
İyiyi canim ben de ,az once kizimla odev yaptiksimdi de mutfaga gecicem yemek yapmaya.
Aksam yorumlari okudum,olumsuz birsey yazmamislar uygulayanlar,bir de size sorayim dedimo zaman bugun basliyorum ben bu diyete.yalniz kucuk ilaveler yaparim.bakalim nasil sonuc alacagim bu hafta

Sabah kahvaltida,bir dilim ekmek yedim
İki tane etimek yenecekmis.
İki kasik menemen yedim.
Domates salatalik yenecekmis
Peynir yedim bir dilim.
Ve acik cay ictim bir fincan.
Ara yapmadim.
Oglen,bir dilim kepek ekmek ve yogurt yenecek.
Ben yogurt ve iki kofte yiyecegim.
Ara,bir fincan sutle kahve icerim.
Aksam,bakla yapacagim,salata,iki dilim kepek ekmegi yenebilirmis.ve salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…