- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.281
Ayy en cok yumurtam tuttu yagda iki dene xl yumurta yiyom o kafadan 300 küsür tuttu zatimasallah kız kahvaltıda 768 kalorilik neler var cesit ceesit cok merak etitmbende galiba bu sabah 600 kalori yemisimdir
Aynen rengi koyulasti ve kivami da cok sert oldu sütle açmam gerekti bal kalmamisti da evde bende pekmezle yaptimdiayy annemde almıss bıyerden fıstık ezmesı duruyo ama hıc yemedım seker ılavesı yok yazıyo bende yesem mı kı ondan azcık canım tatlı ısterseama bu dedıgını denıcem bende balla deniyim sanırım balla daha guzel olur kecıboynuzu pekmezı rengını koyulastırmıstır heralde ama sen yaptıysan çok lezzetli olmustur ona eminim bende pisirerek bide pisirmeyerek deniyim bugun gidip soktan alcam ınsallah yıyebılırım chıayı yemeye calısıyorum unutmadıkca
Ayy en cok yumurtam tuttu yagda iki dene xl yumurta yiyom o kafadan 300 küsür tuttu zatiBeyaz, krem, labne, kasar peynir zeytin tahin pekmez bal iki cesit reçel bu kadar ama hesaplayinca cok tuttu kisacam kahvaltimdan
Aynen rengi koyulasti ve kivami da cok sert oldu sütle açmam gerekti bal kalmamisti da evde bende pekmezle yaptimdiama bende balla yapcam bu bitsinde seker yoksa bak icindekilere spordan once 1 tatli kasigi ye bence ama abartma fistik yagli ya hiniii ben yulafi robottan cekip un haline getiriyom bazen krep yapiyom onla kendime
Sporum bitsin hemen hesaplarim beybiay bu sabah bende yedımbenımkıler kaç yapar acaba kuzum benım telefonumda yok uygulama hesaplayabılırmısın az tereyagında 2 yumurta 2 dılımde sucuk koydum 1 kucuk salatalık 3 cerı domates 3 tane burgu peynır ustunede bı cay kasıgı chıa şekersiz çay
Hep bana sor en coh banatamam abartmam anammm tarifler tarifleeeeeerhep sana sorup senden öğrenecum
Sporum bitsin hemen hesaplarim beybiekmek yimemisin en az 500 bura ama bence yagli yumurtadan kaybediyoz
Hesapladimeccük koydum ama bi tatlı kaşığıgene mi çok tm
kolay gelsin bibibğiiiimmmmmmmmmmm
Hesapladimyumurtayi ayri tereyağıni ayri hesapladim çünkü tereyagli yumurta ne kadar tereyagli bilemeyiz cok tutmadi kiz haftasonu kahvaltisi icin super 370 kalori tuttu
Anladım canım ışte yürüyüş bandı aklımda yaaa bide bu arkadaşım var çok canımı sıkıyor yaaa yok o alet sana kas yapıyor sanki çok mu kilo verdiriyor koşu bandı al aa idin böyle olmazdı iyice sınırını bozdu bacakların kalinlasti cart curt deli ediyor beni
Dünkü menüm
Spor öncesi 1 tatli kaşığı kendi yaptigim fistik ezmesi(seker yok cok az pekmez var içinde)
Sabah: 2 dilim kepek ekmegi, 2 tane az yagda baharatli yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 1 elma, 2 kaşik yulaf,2 tane ceviz, 4 kasik yogurtla lapa
Aksam: 1 kase yarmali yogurt corbasi, 2 dilim tavuk göğsü, 2 kaşik ic pilav, salata
Su 2 litre
Spor
Sabah 30 dk twist shape
Ogleden sonra
İsinma hareketleri
30 regular squat
30 jump squat
15 deadlift ( 10 kilo ağırlıkla)
15+15 kol çalışma (5 er kilo ağırlıkla)
20 lastikle kol çalışma
Soguma hareketleri
Toplam 40 dk spor
Gunaydin kizlarnasilsiniz
Dun gece kk da diyet listelerine bakarken bir ayda yedi kilo diyetini buldum,benim beslenmeme cok yakin.tabiki yedi kilo olmaz ama ayda uc dort kilo nasil sizce.
Ayy ilk defa denedim cok guzel oldu kiz fıstığı robottan krema kivamina gelene kadar çektim en son 1 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi ekledim ama pekmez cok katılaştirdi bende sütle açtim baya kahvaltilik kremalar olur ya onlar gibi oldu bi daha ki yaptigimda balla denicemben lapa olarak suyla pisirip yogurt ve meyveyle karistirip yemeyi cok seviyorum canim pisince miktari cogaliyo doyurucu oluyo baya ama pisirmene gerek yok yogurda sute at yee istersen yumurtana at ekmek niyetine
Yaaaaa kizlar tartida 100 gram artida ciktim. Hem 2 gundur kilo veremedim hem de 100 gram arttim((((
Regli dönemin yaklaşmış falan olabilir mi? Tartı da 2 kiloya kadar fazla çıkabilirsin o haftalarda..Yaaaaa kizlar tartida 100 gram artida ciktim. Hem 2 gundur kilo veremedim hem de 100 gram arttim((((
Bence de canim cok ara verince de cok dusunuyor insan benimde nasip olursa ikinci 3 yil sonra dusunuyorum cok yas gitmeden aralarida cok acilmadan istiyorum bakalim nasip.Saol balimmmayy beklemiyodu ama bence tam zamanında nasip oldu kizi 3 yaşında tam ideal bence hee teyze olmak cok guzelllllllll Benim simdiki aklim olsa kizim 2 yaşındayken bi daha düşünürdüm ikisi beraber buyurdu simdi zamanini hic belirleyemiyorum hic gozum kesmiyo kizim da büyüdü ya tabi Rabbim nasip ederse ikinciyi Allah'im olmayanlara da nasip et Aminnn
İyiyi canim ben de ,az once kizimla odev yaptikGünaydın canımm iyiyim şükür sen nasılsın?
Çok güzel olur zaten ideali öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?