- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.481
Gecen hafta cok hevesliydim canim.her gun bir saat acik havada yurumekti hedefim ama malesef yapamadim.bu yuzden listeye simdilik dahil olmayayim.sizlerin de hakkina girmeyeyim diyorum.duzenli bir sekilde spor yapmaya basladigimda listeye gireyim canim
Bu kg leri coookkkk seviyorumm ama benhayırlısıyla bi 54lere düşeydik daha da cıkmayız 56lara
Gecmis olsun canim,simdi nasilsinçookkhastayım diye ne bulursam yedim iyi gelir diye en sonda pilavla kapanış yaptım
Cok gecmis olsun sana da canimSu içtim canım ama hareketsizim evdeydim genelde hastayım çünkü 10 gündür hala geçmedi
ben listeye girmen spor yapman için cok iyi bi sebep olck emin ol :) liste yokken bende sallıyorum ama listede olunca mecbur hissediyorum sporaGecen hafta cok hevesliydim canim.her gun bir saat acik havada yurumekti hedefim ama malesef yapamadim.bu yuzden listeye simdilik dahil olmayayim.sizlerin de hakkina girmeyeyim diyorum.duzenli bir sekilde spor yapmaya basladigimda listeye gireyim canim
ben seviyorum ama ulaşamıyoruummBu kg leri coookkkk seviyorumm ama ben
Sen o 'düğün telaşı sporu' nedir bilir misinhayırlısıyla bi 54lere düşeydik daha da cıkmayız 56lara
Canım çok aradım ama bulamadım. İnstagramda denk gelmiştim keşke kaydedeydim. Ama hatırladıklarımı yazayım:Olabilir belki de ondandır :/ umarım yarın gider biraz. Sevinirim yazıyı yollarsan :)
afiyet olsun canııımmSimdi kahve keyfi buyurun kizlar1.5 lt su bitti.simdilik
2 kaşıkla durabilceksen eğer olaaarrrrAksama iki dilim kepek ekmegi yerine iki kasik pilav yiyebilirmiyim,patlican yemeginin yaninda.patlicanlar firinda kozlenmis.kizartma degil
cok iyiyim canım işteyim çalışıyorum enerjiğimmmGecmis olsun canim,simdi nasilsin
bana da virrr
SÖZDE İŞLER HAFİFLEDİ AMA İŞ YOĞUNLUĞUNDAN BAŞIMI KALDIRAMIYORUM YİNE DEve cok kasvetlisenin işlerin cok mu yine
cok iyiyim canım işteyim çalışıyorum enerjiğimmm
bana da virrr
evet cevreden duydukca düğün zamanı kilo hedefimi 50den 57 ye indrdimSen o 'düğün telaşı sporu' nedir bilir misinAdamı Safinaz yaparlar o stres koşuşturma heyecan ip gibi kalırsın
Canım çok aradım ama bulamadım. İnstagramda denk gelmiştim keşke kaydedeydim. Ama hatırladıklarımı yazayım:
-Öğünlerin sayısını değiştirme
-Öğünlerin yerini değiştirmek (kahvaltı da meyve yemek mesela yada yulaf lapası yada çorba gibi)
-1 güne mahsus karbonhidrat ağırlıklı beslenmek (vücudun alıştığı düzeni bozmak, şaşırtmak için. Aşırı karbonhidrat azaltımı vücudun hayatta kalma moduna geçmesine sebep oluyormuş. Sonra tekrar eski düzene döneceksin)
-Egzersizin şiddetini arttırmak
-Düzenli uyku
Allah kolaylık versin kuzummmSÖZDE İŞLER HAFİFLEDİ AMA İŞ YOĞUNLUĞUNDAN BAŞIMI KALDIRAMIYORUM YİNE DE
bi kahve yapanım bilem yokgel sanada yapiyim
Tamam o zaman ,yarin yuruyus ya da leslie yapabilirim insallah canimben listeye girmen spor yapman için cok iyi bi sebep olck emin ol :) liste yokken bende sallıyorum ama listede olunca mecbur hissediyorum spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?