- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.501
o zamannnnTamam o zaman ,yarin yuruyus ya da leslie yapabilirim insallah canim
4 ve 5 benim tarzım bayıldımjean pantolon içinde güzel durmak için diyet yaptıgım dogrudur
(kızlar en sondaki pantolondan bulan bana göndersin Allah rızası içiiinnn)
beyaz spor alıyorum bu ay kendime ki zayıflayınca aldıgım dar kotun altına giycem bak bak hayallere bak4 ve 5 benim tarzım bayıldım
....
bende başlıyorum düzenli spora az da olsa kilo verdim biraz sıkılaşmak gerekli ki saarkma lmasın dimi
Hayaller paris demicem,jean pantolon içinde güzel durmak için diyet yaptıgım dogrudur
(kızlar en sondaki pantolondan bulan bana göndersin Allah rızası içiiinnn)
Canim bugün pazartesi kilo bildirimi yapılıyor :) onu yaz unutmadanMerhaba hanımlar menunu yazayım sabah üç krep zeytin peynir yumurta ara öğün sekersiz Türk kahvesi az önce de yeşil mercimek çorbası kuru fasulye tavuk etli çok az turşu
Onu nası yapiyon kız ne içinDun aksamdan buyana midemi 100 kez kadar icime cekip saliyorum
Deme deme bizde öyle olcazHayaller paris demicem,
Bende sabah erken kalkmaya alıştım plates tarzı giderim gözüm keserse evin karşısında park var birkaç alet var orya inerim sen ne yapmayı düşünüyorsunbeyaz spor alıyorum bu ay kendime ki zayıflayınca aldıgım dar kotun altına giycem bak bak hayallere bak
spora bende baslıcam inşallah kuzum bu sabah erken kalktım eger devam ettirebilirsem sabah hafif bi spor düşünüyorum sen ne yapcaksın
67.700 canimCanim bugün pazartesi kilo bildirimi yapılıyor :) onu yaz unutmadan
Bende plates yapcam galiba sabah başka bişey gitmezBende sabah erken kalkmaya alıştım plates tarzı giderim gözüm keserse evin karşısında park var birkaç alet var orya inerim sen ne yapmayı düşünüyorsun
Sade olmuş pek güzel olmussss10 nisan 2017 menum
Sabah
Az yagda yumurta peynirli
3 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Oglen
Kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
Kabak yemegi
Salata
Su 3 oldu
Spor 90 dk yuruyus
3 lt su10 nisan 2017 menum
Sabah
Az yagda yumurta peynirli
3 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Oglen
Kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
Kabak yemegi
Salata
Su 3 oldu
Spor 90 dk yuruyus
Hadi suyu 2 ye tamamla yatan kadar :)Sabah:
-1 haşlama yumurta
-1 k.k. peynir
-1 havuç
-Yarım dilim buğday ekmek üzeri fıstık ezmesi
ara: Orta Türk kahvesi + 10 fındık
Öğle yok
ara: Yulaf lapası
Akşam:
- 1 kase mantar çorbası
-4 kaşık kapuska
1,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?