Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

jean pantolon içinde güzel durmak için diyet yaptıgım dogrudur
(kızlar en sondaki pantolondan bulan bana göndersin Allah rızası içiiinnn )

4 ve 5 benim tarzım bayıldım
....
bende başlıyorum düzenli spora az da olsa kilo verdim biraz sıkılaşmak gerekli ki saarkma lmasın dimi

4 ve 5 benim tarzım bayıldım
....
bende başlıyorum düzenli spora az da olsa kilo verdim biraz sıkılaşmak gerekli ki saarkma lmasın dimi
beyaz spor alıyorum bu ay kendime ki zayıflayınca aldıgım dar kotun altına giycem bak bak hayallere bak
spora bende baslıcam inşallah kuzum bu sabah erken kalktım eger devam ettirebilirsem sabah hafif bi spor düşünüyorum sen ne yapcaksın

Merhaba hanımlar menunu yazayım sabah üç krep zeytin peynir yumurta ara öğün sekersiz Türk kahvesi az önce de yeşil mercimek çorbası kuru fasulye tavuk etli çok az turşu

Bugun ki menum,
Kahvalti,iki dilim kepek ekmek,domates,salatalik,uc zeytin,bir dilim peynir acik cay
Ara...
Oglen,bir dilim kepek ekmek,bir tabak cacik
Ara,bir kupa sutlu kahve
Aksam,dort kasik kiymali patlican yemegi,iki kasik pilav,salata
Ara,yarim kase yogurt
Su ,uc lt

Merhaba hanımlar menunu yazayım sabah üç krep zeytin peynir yumurta ara öğün sekersiz Türk kahvesi az önce de yeşil mercimek çorbası kuru fasulye tavuk etli çok az turşu
Canim bugün pazartesi kilo bildirimi yapılıyor :) onu yaz unutmadan

Bende sabah erken kalkmaya alıştım plates tarzı giderim gözüm keserse evin karşısında park var birkaç alet var orya inerim sen ne yapmayı düşünüyorsun

10 nisan 2017 menum
Sabah
Az yagda yumurta peynirli
3 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Oglen
Kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
Kabak yemegi
Salata
Su 3 oldu
Spor 90 dk yuruyus

Bende sabah erken kalkmaya alıştım plates tarzı giderim gözüm keserse evin karşısında park var birkaç alet var orya inerim sen ne yapmayı düşünüyorsun
Bende plates yapcam galiba sabah başka bişey gitmez diğer türlü çok erken kalkmam gerkicek

Sabah:
-1 haşlama yumurta
-1 k.k. peynir
-1 havuç
-Yarım dilim buğday ekmek üzeri fıstık ezmesi

ara: Orta Türk kahvesi + 10 fındık

Öğle yok

ara: Yulaf lapası

Akşam:
- 1 kase mantar çorbası
-4 kaşık kapuska

1,5 litre su

10 nisan 2017 menum
Sabah
Az yagda yumurta peynirli
3 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Oglen
Kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
Kabak yemegi
Salata
Su 3 oldu
Spor 90 dk yuruyus
3 lt su Çok güzel menü olmuş hatta öğlene bir çeşit daha ekleye bilirdin bence köfte olur, yoğurt olur, ayran olur.

Hadi suyu 2 ye tamamla yatan kadar :)
Güzel olmuş menu beğendim öğle yeseymisin daha iyi olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…