Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hadi suyu 2 ye tamamla yatan kadar :)
Güzel olmuş menu beğendim öğle yeseymisin daha iyi olurmus

Yaa kendimi zorlamasam herhalde 3 gün su içmek aklıma gelmez. Bi de matara aldım özellikle hep yanımda olsun diye. Öyle benle geziyor oda oda pek bi faydası olmadı

Yaa kendimi zorlamasam herhalde 3 gün su içmek aklıma gelmez. Bi de matara aldım özellikle hep yanımda olsun diye. Öyle benle geziyor oda oda pek bi faydası olmadı
Su hatirlatma programi indir kuzum çok faydası oluyo :) ben baya içtim onunla beraber ama bisürü sonra bitkiriyo

Menüm
Kahvaltı
5 az tuzlu zeytin
1 kk peynir
Nane
Yarım tam tahıllı lavaş
1 çay kaşığı süt reçeli
1 çay kaşığı pezto
Öğlen
Müsli yoğurt
Akşam
Yağsız salata
Döner Eti
Su 2.l lt
Yeşil çay
Bütün gün işte yeoğun olduğumdan spora enerjim kalmadı

İi görünüyor afiyet olsun canım

10 nisan 2017 menum
Sabah
Az yagda yumurta peynirli
3 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Oglen
Kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
Kabak yemegi
Salata
Su 3 oldu
Spor 90 dk yuruyus
Gayet ii görünüyor afiyet olsun:))

Suyu yarım lt daha ekleyebilirsen metabolizman açısından daha ii olur canım. Menülerin gayet güzel:))

Pezto ne ola kiii spor bende yapamadım bugün yaa misafir vardı

munter BitmeyenUmidim SekerPancarii tontiklerim nerdesinizz @keptinn seni saymiyorum panpik sen zayifsin ya
htc71 kiz iznemi ayrildinnn benim gibi kactinmiii

@nuffiun canim senlede konusamadik nabersiniz bu ara pek okuyamiyorum izin moddd menuleride okuyamiyorumm dondugumde hepinizi yorumlarimla tohatlicam

Bugunku menum

Sabah

Ceviz + tulum peyniri

Ogle yok

Ara 8-10 tane ceviz + tulum peyniri + kurutulmus domates + 1 hurma + kurutulmus elma

Ara 400 ml tam yagli sutten latte

Aksam yemegi cok gec oldu 12de yedim ceviz + tulum peyniri + 5 siyah zeytin + 3 yesil zeytin + 1 hurma

Bugunku menum cok ilginc oldu gercekten ama birseyler pisirmeye vaktim olmadigi icin surekli ayni seyleri yedim. Aslinda gece yemesi iyi oldu. Dunku ac kalma olayindan sonra bugun biraz fazla yiyip bunyeyi sasirtmak istedim. Yarin tartida birkac yuz gram arti gorurum muhtemelen ama yarinki menum cok hafif olacak bakalim :)

Dondurma disinda gayet guzel olmus tebrikler :) ozelllikle roka balik cok iyi olmus ve sabah kahvaltisinda yumurta

Ben burdayim cinimm bende izne ayrildim toparlanmaya calisiyorum battikca battim bi kafa dinleyim donecemm canimm hemde vermis olarak sindi aldim vermeye devamm senin tontigin olarak kaldimm beyaggg :));(((

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm:
sabah haşlanmış yumurta az peynir zeytin yeşillik çay 2 dilim tam tahıllı
arada elma
öğlen 1 lahmacun bolll yeşillik ayran
akşam çorba salata

Guzel canim afiyet olsun

için dışın ceviz olmuş 100gr için ne hallere düşüyoruz ne hesaplar biz niye böyle olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…