- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.521
Hadi suyu 2 ye tamamla yatan kadar :)
Güzel olmuş menu beğendim öğle yeseymisin daha iyi olurmus
Su hatirlatma programi indir kuzum çok faydası oluyo :) ben baya içtim onunla beraber ama bisürü sonra bitkiriyoYaa kendimi zorlamasam herhalde 3 gün su içmek aklıma gelmez. Bi de matara aldım özellikle hep yanımda olsun diye. Öyle benle geziyor oda oda pek bi faydası olmadı
aa öyle program da mı varmış du bakayım.. artık gece klozetin üstünde uyurumSu hatirlatma programi indir kuzum çok faydası oluyo :) ben baya içtim onunla beraber ama bisürü sonra bitkiriyo
Boyle kocaman midemi ice disa dogru cekiyorum birakiyorumOnu nası yapiyon kız ne için
İi görünüyor afiyet olsun canımBugun ki menum,
Kahvalti,iki dilim kepek ekmek,domates,salatalik,uc zeytin,bir dilim peynir acik cay
Ara...
Oglen,bir dilim kepek ekmek,bir tabak cacik
Ara,bir kupa sutlu kahve
Aksam,dort kasik kiymali patlican yemegi,iki kasik pilav,salata
Ara,yarim kase yogurt
Su ,uc lt
Gayet ii görünüyor afiyet olsun:))10 nisan 2017 menum
Sabah
Az yagda yumurta peynirli
3 zeytin
1 dilim ekmek
Sekersiz cay
Oglen
Kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
Kabak yemegi
Salata
Su 3 oldu
Spor 90 dk yuruyus
Suyu yarım lt daha ekleyebilirsen metabolizman açısından daha ii olur canım. Menülerin gayet güzel:))Sabah:
-1 haşlama yumurta
-1 k.k. peynir
-1 havuç
-Yarım dilim buğday ekmek üzeri fıstık ezmesi
ara: Orta Türk kahvesi + 10 fındık
Öğle yok
ara: Yulaf lapası
Akşam:
- 1 kase mantar çorbası
-4 kaşık kapuska
1,5 litre su
Ben kilo veriyorum,34 beden olacagim,ben kilo veriyorum,34 beden olacagim,bennnn kilo veriyorum,34 bedennnn olacagimmmDeme deme bizde öyle olcazevrene güzel mesajları gonderiyoruz
Çok haklısın, sütümü de arttırır aslında ama unutuyorum hepİi görünüyor afiyet olsun canım
Gayet ii görünüyor afiyet olsun:))
Suyu yarım lt daha ekleyebilirsen metabolizman açısından daha ii olur canım. Menülerin gayet güzel:))
Pezto ne ola kiii spor bende yapamadım bugün yaa misafir vardıMenüm
Kahvaltı
5 az tuzlu zeytin
1 kk peynir
Nane
Yarım tam tahıllı lavaş
1 çay kaşığı süt reçeli
1 çay kaşığı pezto
Öğlen
Müsli yoğurt
Akşam
Yağsız salata
Döner Eti
Su 2.l lt
Yeşil çay
Bütün gün işte yeoğun olduğumdan spora enerjim kalmadı
Saat başı uyariyo geceye kalmiyo korkmaaa öyle program da mı varmış du bakayım.. artık gece klozetin üstünde uyurum
AhahahBen kilo veriyorum,34 beden olacagim,ben kilo veriyorum,34 beden olacagim,bennnn kilo veriyorum,34 bedennnn olacagimmm
Sabah (11:00)
-2 haşlama yumurta -5 zeytin
-2 dilim sucuk -1 k.k peynir
-Yarım domates -Şekersiz çay
-1 parmak eski kaşar
ara: Türk kahvesi + 3 kuru incir
Öğlen ( 15:00)
-3 yemek kaşığı bulgur
-3 yemek kaşığı yoğurt
ara: 5 top Sorbe dondurma
Akşam ( 20:00)
-1 mercan balık
-Roka salatası
Su, yatana kadar 2 olacak!
Çok içime sinen bir menü olmadıEşim 'Sorbe de şeker yok' deyince biraz fazla kaçırdım, 2 top yesem iyiydi de neyse... Bulgur da geçen günden kaldı, evde benden başka kimse yemez, çöpe gitmesin dedim yidim. Bugün neleri neleri geri çevirdim anlatamam.. Hele de chocolate mocha teklifini geri çevirdim ya dedim 'aferin kız sana marul kafa' Yarını da atlattım mı tamamdır.. Adam yanımda homini gırtlak yiyor
Ben burdayim cinimm bende izne ayrildim toparlanmaya calisiyorum battikca battim bi kafa dinleyim donecemm canimm hemde vermis olarak sindi aldim vermeye devamm senin tontigin olarak kaldimm beyaggg :));(((munter BitmeyenUmidim SekerPancarii tontiklerim nerdesinizz @keptinn seni saymiyorum panpik sen zayifsin ya
htc71 kiz iznemi ayrildinnn benim gibi kactinmiii
@nuffiun canim senlede konusamadik nabersiniz bu ara pek okuyamiyorum izin modddmenuleride okuyamiyorumm dondugumde hepinizi yorumlarimla tohatlicam
Ben inceciğimmmm sabah 55.8 çıktımmunter BitmeyenUmidim SekerPancarii tontiklerim nerdesinizz @keptinn seni saymiyorum panpik sen zayifsin ya
htc71 kiz iznemi ayrildinnn benim gibi kactinmiii
@nuffiun canim senlede konusamadik nabersiniz bu ara pek okuyamiyorum izin modddmenuleride okuyamiyorumm dondugumde hepinizi yorumlarimla tohatlicam
Guzel canim afiyet olsunMenüm
Kahvaltı
5 az tuzlu zeytin
1 kk peynir
Nane
Yarım tam tahıllı lavaş
1 çay kaşığı süt reçeli
1 çay kaşığı pezto
Öğlen
Müsli yoğurt
Akşam
Yağsız salata
Döner Eti
Su 2.l lt
Yeşil çay
Bütün gün işte yeoğun olduğumdan spora enerjim kalmadı
için dışın ceviz olmuşBugunku menum
Sabah
Ceviz + tulum peyniri
Ogle yok
Ara 8-10 tane ceviz + tulum peyniri + kurutulmus domates + 1 hurma + kurutulmus elma
Ara 400 ml tam yagli sutten latte
Aksam yemegi cok gec oldu 12de yedimceviz + tulum peyniri + 5 siyah zeytin + 3 yesil zeytin + 1 hurma
Bugunku menum cok ilginc oldu gercektenama birseyler pisirmeye vaktim olmadigi icin surekli ayni seyleri yedim. Aslinda gece yemesi iyi oldu. Dunku ac kalma olayindan sonra bugun biraz fazla yiyip bunyeyi sasirtmak istedim. Yarin tartida birkac yuz gram arti gorurum muhtemelen ama yarinki menum cok hafif olacak bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?