- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.541
havalar düzeldikce erken uyanmalar başlıyoGünaydın kızlar..
Erkenciyim bugün kızım uyuyo şimdi bi kahve yapıcim kendime..
Aynen öyle canım tam bahar havası var bugün..spora da gidicem öglende yaşama sevinci geldi birdenhavalar düzeldikce erken uyanmalar başlıyogünaydın kuzuummm
bence kış uykusu hayvanlara özel bişey değil bizde miskinleşiyoruz bahar gelince canlanıyoruzAynen öyle canım tam bahar havası var bugün..spora da gidicem öglende yaşama sevinci geldi birden
En çok kızım için seviniyorum. sıkılıyo evde artık hergün çıkarız dışarı enerjisini atar..bence kış uykusu hayvanlara özel bişey değil bizde miskinleşiyoruz bahar gelince canlanıyoruz
bende ki bahar sevincini bi görsenn hele ki papatyalar çıkınca
geçen otanca yeğenimi çıkardım delirdi dışarı cıkıncaEn çok kızım için seviniyorum. sıkılıyo evde artık hergün çıkarız dışarı enerjisini atar..
@munter @selcanmehmetcanSekerPancarii tontiklerim nerdesinizz @keptinn seni saymiyorum panpik sen zayifsin ya
@htc71 kiz iznemi ayrildinnn benim gibi kactinmiii
@nuffiun canim senlede konusamadik nabersiniz bu ara pek okuyamiyorum izin modddmenuleride okuyamiyorumm dondugumde hepinizi yorumlarimla tohatlicam
Bana yetistin ha gayratttBen inceciğimmmm sabah 55.8 çıktımgünaydndındındındındnnnn
Gunaydinnn
Günaydın canım en guzel keyif bebisler uyurken kahveGünaydın kızlar..
Erkenciyim bugün kızım uyuyo şimdi bi kahve yapıcim kendime..
Bağa mi didingünaydın zayıf baaayanlaaarr
yiyip yiyip kendine kızıyon sonra spor yapıyonNe anlatmak istiyim sence
günaydın bebeğiiimmm bende kahve keyfisiiiGünaydın kızlarspoggg
Heeeyiyip yiyip kendine kızıyon sonra spor yapıyon
yine aldın dimiBana yetistin ha gayratttyada dur ben geliyom sana
Kahvesiz gune başlar miyimgünaydın bebeğiiimmm bende kahve keyfisiiigel önce kahve içek
hee saa diim ince gızBağa mi didinbeyaz kot istiyim kotondakiler cok hosuma gitti şu fahriye evcenin giydikleri once 51 olim oyle ama
Regl zamanimyine aldın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?