- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.561
bende dün pilav yidim yine kapanışı yaptım tm artık bitti sabah kahvaltı yaptım mis gibiHeeeahahahhahahahahhah artık yohh yimek cumaya göreceksin beni
Cokk guzellerrrrhee saa diim ince gızay onlara bende bayıldıııımmmm hele o giydiği cekettt
gizli gizli neler yapıyonRegl zamanimistah tavan biseyler deniyom inşallah tutarsa size de süylerim
Tamam artik ben cok cozuttum kizima çilekli pasta yaptimdi yarisini ben yidimbende dün pilav yidim yine kapanışı yaptım tm artık bitti sabah kahvaltı yaptım mis gibikaç kilosun
he ya bizde öle durmaz ki kadın taşşCokk guzellerrrrspor yapmaliyik ki guzel dursun ustumuzde
Ya tutarsa hesabigizli gizli neler yapıyonbize gizli bi iksir lazım
Cok guzel olmus ona dimihe ya bizde öle durmaz ki kadın taşş
baya bildiğin aramızda 1 kilo kalmış ya bizimTamam artik ben cok cozuttum kizima çilekli pasta yaptimdi yarisini ben yidim54.4 kiloyum ama cumaya iddaliyim gibi gibiii
Gorecez bakalimbaya bildiğin aramızda 1 kilo kalmış ya bizimbende cok iddalıyım hadi en cok kim vercek cumaya
geçen düşüük bel giydim nişanlım göbeğe bak zuhaahaaa didi banaCok guzel olmus ona dimibize de olar ki
şu an ben 55.8 sen 54.4 aradaki fark 1.4 ahanda kaydettim bu mesajı cuma paylaşıcam burdaGorecez bakalimcumaya farki acacam yine
Ne zuhahaha migeçen düşüük bel giydim nişanlım göbeğe bak zuhaahaaa didi bana
spor şart başlıyak mı ne yapak
Tamam gabil göricizşu an ben 55.8 sen 54.4 aradaki fark 1.4 ahanda kaydettim bu mesajı cuma paylaşıcam burda
bi kahve yapanım bilem yokcay içim bari karma fm eşliğinde çalışırkene kurban oldugum karadeniz türküleri
abs ne ydiNe zuhahaha miabs videosu şart oldu o zaman o gobek sıfır olacak ben sabah twist shape yapiyom biraz bunu yapiyim sonra karin egzersizlerine gececem
sen spor yapıyon simdi dimi neler yapıyon senin o aletten bende mi alsam kolay mı kullanımı nereleri çalıştırıyoTamam gabil göriciz
bende trabzonluyum kardiiiişşş hemşeri mi cıkcaz :aiiiy ben çok severim bi karadenizli olaraktan karadeniz türkülerini şarkılarını bayılırım
günaydınlar
bende 2 haftadır yoğunum pek giremiyorum .. izin ne zaman bitiyor ..izindesin diye lokmaları götürmüyorsun umarım@munter @selcanmehmetcanSekerPancarii tontiklerim nerdesinizz @keptinn seni saymiyorum panpik sen zayifsin ya
@htc71 kiz iznemi ayrildinnn benim gibi kactinmiii
SchonerDuft canim senlede konusamadik nabersiniz bu ara pek okuyamiyorum izin moddd menuleride okuyamiyorumm dondugumde hepinizi yorumlarimla tohatlicam
Karin videosu kizabs ne ydibana spor söle artıkın yettii valla yarın başlıcam spora aha da söz veriyom
Hee ben 3 gün yapip bir gün dinlenme yapiyom simdilik sadece twist shape yapiyomsen spor yapıyon simdi dimi neler yapıyon senin o aletten bende mi alsam kolay mı kullanımı nereleri çalıştırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?