- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.581
Yaparsinnnnnn sen tombikimmmBen burdayim cinimm bende izne ayrildim toparlanmaya calisiyorum battikca battim bi kafa dinleyim donecemm canimm hemde vermis olarak sindi aldim vermeye devamm senin tontigin olarak kaldimm beyaggg :));(((
Ben inceciğimmmm sabah 55.8 çıktımgünaydndındındındındnnnn
Kendini yine övme cabalariNe anlatmak istiyim sence
bendeeee ama ben 51 olamam bekleyemem giyicemBağa mi didinbeyaz kot istiyim kotondakiler cok hosuma gitti şu fahriye evcenin giydikleri once 51 olim oyle ama
trambolini satayım bunu alayım bendeKarin videosu kizlaura london 10 minute abs ben hep bu videoyu yapardim ki baya toparladi benim hamilelik sonrası gobegimi bile
Hee ben 3 gün yapip bir gün dinlenme yapiyom simdilik sadece twist shape yapiyomsabah aç karnına 30 dk bu alet en cok selülit bolgesini çalıştırıyo bence kalça kalça alti yağlari bacagi kalcayi toparliyo baya ben seviyom tempolu yürüyüş gibim oluyo
bende 2 haftadır yoğunum pek giremiyorum .. izin ne zaman bitiyor ..izindesin diye lokmaları götürmüyorsun umarım
2 eğildim büküldüm sonra vazgeçtim daha erken kalkcam yarın artık bu sabah yetiştiremedim
ye yeAyyy yarinnnn evljlik 3yil donumumuzzzzzzzzz
Bogaz a gidicez yemegeyarinda yiyimde bariii
aynı kotu alak mı begenin kotondan bi tane baa da gösterin gidip alakYaparsinnnnnn sen tombikimmm
Kendini yine övme cabalari
bendeeee ama ben 51 olamam bekleyemem giyicem
Yoh giz kendimi övmüyom bu seferYaparsinnnnnn sen tombikimmm
Kendini yine övme cabalari
bendeeee ama ben 51 olamam bekleyemem giyicem
bende uyandım ayaklarımı uzattım oturdum ayak uzatmakta bir harekettir sonuçta2 eğildim büküldüm sonra vazgeçtim daha erken kalkcam yarın artık bu sabah yetiştiremedim
günaydın bebeğiiimmm
Nice mutlu yıllara bebegimmAyyy yarinnnn evljlik 3yil donumumuzzzzzzzzz
Hee satta al bende kalmadi selulit pek fazla ama kalca altında var hala selulitimtrambolini satayım bunu alayım bendeo gitmeden annem yeni bişey aldırmaz eve
bende cok selülit var biliyon mu
ahahahahbende uyandım ayaklarımı uzattım oturdum ayak uzatmakta bir harekettir sonuçta
Ben begendim bi deneaynı kotu alak mı begenin kotondan bi tane baa da gösterin gidip alak
kahveden vazgeçmemHee satta al bende kalmadi selulit pek fazla ama kalca altında var hala selulitimcok kahve iciyom ondan mi kine
Ben begendim bi deneen sade olani hani dümdüz beyaz kot paçasi kesik gibi olan
Şimdiden kutlu olsun canım yıldönümünüz nice yıllara..Ayyy yarinnnn evljlik 3yil donumumuzzzzzzzzz
bende trabzonluyum kardiiiişşş hemşeri mi cıkcaz :günaydın kuzumm
Bu da cok guzel ama ben boyfriend kot ceket istiyimBENDE BU CEKETİ BEGENDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?