- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.601
Fındık fıstık gönderiyolar mı size ordanbende ordu
menüleri düzeltmişizDünkü menüm;
Sabah
2 tane az tereyağında yumurta
1 dilimden az beyaz ekmek
şekersiz çay
Ara
1 kayısı çayı
Öğlen
mercimek çorbası
köfteli yemek
Ara
koocaman bir muz
türk kahvesi
Akşam
bi tabak yeşil mercimek
arada 1 bardak limonlu yeşil çay, 2 bardak şekersiz açık çay içtim
3 litreden fazlada su içtim
ahahah aynı ben :Bu da cok guzel ama ben boyfriend kot ceket istiyimbeyaz kotla harike duruyi ama alamiyom para yoh sadece istimekle kaliyom
Yap canım tabi ben yapıyorum sabahları gerçekten çok iyi geliyorBende plates yapcam galiba sabah başka bişey gitmezdiğer türlü çok erken kalkmam gerkicek
Fındık fıstık gönderiyolar mı size ordan
menüleri düzeltmişiz
kaç dk sürüyo kuzucukYap canım tabi ben yapıyorum sabahları gerçekten çok iyi geliyor
Her ay baska masraf çıkıyii bizde hic bisi alamiyihkkahahah aynı ben :tam endime bişi alcam ay diyom dur ceyize su eksikti onu alayım kac aydır aynı kotları giyiyom yeni aldım onlarda düşük bel giymek gelmiyo içimden göbekten ötürü
dar ceket alsana zayıf oldugun gözüksün
En azi kır k dakka canım ama nasıl geçiyor zaman hiç anlamıyorsun benimkiler öyle yani daha azı da vardır ama emin ol yapamaya başlayınca yetmez o dakikalar sanakaç dk sürüyo kuzucukyani sabah için öle 5 10 dk lık ta var mı yoosam iyice 6,30 da uyanmak zorunda kalcam
benimkiler de bunu gönderiyo bakevet kv kp fındık gönderiiypeynir tereyağ çökelek mancar canımlar
gitsene o spora sen o kadar para vermişintabikiii artıkın evlencem ben aksam sporda yaptım spora gıtmedım 10 dklık sporu yarım saatte yaptım
işte bende rahat edemiyom ondan giemiyom bi cahillik ettimde aldım DHer ay baska masraf çıkıyii bizde hic bisi alamiyihkkkiz niye düşük bel pantul aldin ayy ben hic rahat edemiyom yüksek bel cok rahat oluyo hem gobegi falan sariyo sıkı durduruyi
Bol salaş giyinim cok seviyompantul dar üst salas olacik hani zayifim ya yakisiyiii
40 dk mıEn azi kır k dakka canım ama nasıl geçiyor zaman hiç anlamıyorsun benimkiler öyle yani daha azı da vardır ama emin ol yapamaya başlayınca yetmez o dakikalar sana
ye yeay ye kııızzz valla o zaman yemicen de ne zaman yicen
Yook ben kotondan almam hic begenmiyorumaynı kotu alak mı begenin kotondan bi tane baa da gösterin gidip alak
Yok kizzz oyle yeme degil merak etme
tüm emeklerin boşa gidecek
anladimYoh giz kendimi övmüyom bu seferdün çoh yidim kendimi tohatlayip biraz söylendikten sonra kendime geldim spor yapiyom dimek istemistim nasil anlamazsin
ohh gezin tabiiiiiiiiNice mutlu yıllara bebegimmsizden 5 gün sonra da biz evlenmişik bizde gezecuhhh sinemaya gidecuhhh kizimi kvdeye atip ahahhahahahah
tesekkurler sarrafimmŞimdiden kutlu olsun canım yıldönümünüz nice yıllara..
cumaya kadar görürsün bnce inanırsanCumaya kadar 66 görsem keşke ya
Kiz yuksek bel giysene dusuk belmi kaldi zaten kotu gosteriyo vucudu.ahahah aynı ben :tam endime bişi alcam ay diyom dur ceyize su eksikti onu alayım kac aydır aynı kotları giyiyom yeni aldım onlarda düşük bel giymek gelmiyo içimden göbekten ötürü
dar ceket alsana zayıf oldugun gözüksün
ben daha üste cıkamam en fazla colinsten alabilirimyani yicumm tabii
Yook ben kotondan almam hic begenmiyorumsiz fahriyeye bakmayin hic de sevmem o kizi
Yok kizzz oyle yeme degil merak etmedikkatliyim zaten nisanimz var
anladimhahahahaahah laf sokmazsam olmaz
ohh gezin tabiiiiiiii
tesekkurler sarrafimm
Bende yapmiştim o hatayi bi kere ten rengi bi pantul aldimdi 36 bedenişte bende rahat edemiyom ondan giemiyom bi cahillik ettimde aldım D
zayıflıyayım beraber giyerikinceciksin cuval giysen yakısır tabi
benimkiler de bunu gönderiyo bak
gitsene o spora sen o kadar para vermişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?