Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menüleri düzeltmişiz

Bu da cok guzel ama ben boyfriend kot ceket istiyim beyaz kotla harike duruyiama alamiyom para yohsadece istimekle kaliyom
ahahah aynı ben : tam endime bişi alcam ay diyom dur ceyize su eksikti onu alayım kac aydır aynı kotları giyiyom yeni aldım onlarda düşük bel giymek gelmiyo içimden göbekten ötürü
dar ceket alsana zayıf oldugun gözüksün

Her ay baska masraf çıkıyii bizde hic bisi alamiyihkk kiz niye düşük bel pantul aldin ayy ben hic rahat edemiyom yüksek bel cok rahat oluyo hem gobegi falan sariyo sıkı durduruyi
Bol salaş giyinim cok seviyom pantul dar üst salas olacik hani zayifim ya yakisiyiii

kaç dk sürüyo kuzucuk yani sabah için öle 5 10 dk lık ta var mı yoosam iyice 6,30 da uyanmak zorunda kalcam
En azi kır k dakka canım ama nasıl geçiyor zaman hiç anlamıyorsun benimkiler öyle yani daha azı da vardır ama emin ol yapamaya başlayınca yetmez o dakikalar sana

işte bende rahat edemiyom ondan giemiyom bi cahillik ettimde aldım D
zayıflıyayım beraber giyerik inceciksin cuval giysen yakısır tabi

ye ye ay ye kııızzz valla o zaman yemicen de ne zaman yicen
yani yicumm tabii

aynı kotu alak mı begenin kotondan bi tane baa da gösterin gidip alak
Yook ben kotondan almam hic begenmiyorum siz fahriyeye bakmayin hic de sevmem o kizi

tüm emeklerin boşa gidecek
Yok kizzz oyle yeme degil merak etme dikkatliyim zaten nisanimz var
Yoh giz kendimi övmüyom bu sefer dün çoh yidimkendimi tohatlayip biraz söylendikten sonrakendime geldimspor yapiyom dimek istemistim nasil anlamazsin
anladim hahahahaahah laf sokmazsam olmaz

Nice mutlu yıllara bebegimm sizden 5 gün sonra da biz evlenmişikbizde gezecuhhh sinemaya gidecuhhh kizimi kvdeye atipahahhahahahah
ohh gezin tabiiiiiiii

Şimdiden kutlu olsun canım yıldönümünüz nice yıllara..
tesekkurler sarrafimm

Kiz yuksek bel giysene dusuk belmi kaldi zaten kotu gosteriyo vucudu.

ben daha üste cıkamam en fazla colinsten alabilirim

YİNE YENİ YENİDEN BİZ

PEMBE TAKİM:1130
MOR TAKIM:1045

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(70)Poncikbirgelincik:60+10
()Nuffiun:
() elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:

MOR TAKİM

()Hedef52:

( )Senad:

()SekerPancarii:
()Alina_:

()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :

PEMBE TAKİM: 70
MOR TAKIM:

SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYEN BİRİSİ DAHA VARDI KIZLAR DÜNDEN BERİ KİMSE YANIT VERMEDİ ŞUAN MOR TAKIM 1 KİŞİ FAZLA @makyajkolika canım sen miydin o

Dünkü sporlarınızı bu listeye ekleyebilirsiniz

işte bende rahat edemiyom ondan giemiyom bi cahillik ettimde aldım D
zayıflıyayım beraber giyerik inceciksin cuval giysen yakısır tabi
Bende yapmiştim o hatayi bi kere ten rengi bi pantul aldimdi 36 beden ama düşük bel diye rahat edemedigimden hic giymiyom 2 dene kotum var onlari giyyom yüksek bel onlar cok rahat hee yakisiyi ne giysemama bacaklarim kalin acik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…