- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.621
orda giydiğimde gayet yüksek bel gbiydi diğerini zaten giyemedim cünkü olmuyoduKiz yuksek bel giysene dusuk belmi kaldi zaten kotu gosteriyo vucudu.
İnşallah valla canım senin desteğini çok görüyorum çok sağol :)cumaya kadar görürsün bnce inanırsan
Bende yerim o gün yalan yohyani yicumm tabii
Yook ben kotondan almam hic begenmiyorumsiz fahriyeye bakmayin hic de sevmem o kizi
Yok kizzz oyle yeme degil merak etmedikkatliyim zaten nisanimz var
anladimhahahahaahah laf sokmazsam olmaz
ohh gezin tabiiiiiiii
tesekkurler sarrafimm
hep unutuyonYİNE YENİ YENİDEN BİZ
PEMBE TAKİM:1130
MOR TAKIM:1045
SPOR LİSTESİ(10/17)
PEMBE TAKİM
(70)Poncikbirgelincik:60+10
()Nuffiun:
() elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
MOR TAKİM
()Hedef52:
( )Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :
PEMBE TAKİM: 70
MOR TAKIM:
SPOR LİSTESİNE GİRMEK İSTEYEN BİRİSİ DAHA VARDI KIZLAR DÜNDEN BERİ KİMSE YANIT VERMEDİ ŞUAN MOR TAKIM 1 KİŞİ FAZLA @makyajkolika canım sen miydin o
Dünkü sporlarınızı bu listeye ekleyebilirsiniz
Canım o çok terletmiyor zaten yani ben çok nadir terliyor um40 dk mıterletmeyen bi spor lazım bana yoga gibi
o kadan spor yapıyon incelcek onlardaBende yapmiştim o hatayi bi kere ten rengi bi pantul aldimdi 36 bedenama düşük bel diye rahat edemedigimden hic giymiyom 2 dene kotum var onlari giyyom yüksek bel onlar cok rahat hee yakisiyi ne giysem ama bacaklarim kalin acik
Guzel ciciler al balayinda giyerdnn en bacak caliscam temmuzdaaa sortt rahat rahat giymek icinben daha üste cıkamam en fazla colinsten alabilirim
Allah allahorda giydiğimde gayet yüksek bel gbiydi diğerini zaten giyemedim cünkü olmuyodu
benim tatliya yer kalmaz benceBende yerim o gün yalan yohama sadece tatli yicez biz yemege gitmicez sen yii bolcanah
o istemiyosa sen git bakma ona onun nişanı yok senin varçok güzel oluyo ama köy şeyleri miiis
gitcem kuzum bugün dün arkadaşım gitmek istemedi o yüzden gitmedik zaten 45 gün kaldı
hep unutuyon
Boşa para vermişin şu yohluhta yanio kadan spor yapıyon incelcek onlardahiç giyilmiyo ki bide terziye verdim o kadna daralttırdım fln pacalarını
incecik oliciiizzz bebekiiimİnşallah valla canım senin desteğini çok görüyorum çok sağol :)
o istemiyosa sen git bakma ona onun nişanı yok senin var
Okadar cimrilik yaparsan olucagi buo kadan spor yapıyon incelcek onlardahiç giyilmiyo ki bide terziye verdim o kadna daralttırdım fln pacalarını
Var mi bı tarifin canımincecik oliciiizzz bebekiiimbol su düzenli spor perşembe de ödem atıcı cay tavsiye ediyorum o baya farkettiriyo kiloda
sabah yapıp işe gitcem terlersem olmaz şimdiCanım o çok terletmiyor zaten yani ben çok nadir terliyor um
Ovv 28 miGuzel ciciler al balayinda giyerdnn en bacak caliscam temmuzdaaa sortt rahat rahat giymek icin
Allah allahkac beden aldin?
Ayy dur hava atiyim zara dan ceket aldim gecen gun 28 bedenn ay nasil mutlu oluyorummmm yaaaaaaaa
benim tatliya yer kalmaz benceayyy esimden suphelrndim sana attigim saati almis olabilirmi anneme whatsppdan adres yollatmis cuuk suphelendimmmmmmm miraktan olcem
Ebru salinin tvem kanalda videoları var onları yapıyorum bölüm bölüm çok güzel bugün 14. Bölümü yaptım YouTube açılıyor yazınca canımsabah yapıp işe gitcem terlersem olmaz şimdisen hangi videoları yapıyosn kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?