Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende yerim o gün yalan yoh ama sadece tatli yicez biz yemege gitmicez sen yii bolcanah

YİNE YENİ YENİDEN BİZ

PEMBE TAKİM:1130

MOR TAKIM:1045

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(70)Poncikbirgelincik:60+10
()Nuffiun:
() elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:

MOR TAKİM

()Hedef52:

( )Senad:

()SekerPancarii:
()Alina_:

(105)zuzuzuzu1234:105
()ParteMoralll :

PEMBE TAKİM: 70
MOR TAKIM:105

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(70)Poncikbirgelincik:60+10
()Nuffiun:
() elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()sarraf:

MOR TAKİM

()Hedef52:

( )Senad:

()SekerPancarii:30
()Alina_:

()zuzuzuzu1234:105
()ParteMoralll :

PEMBE TAKİM: 70
MOR TAKIM:135

hep unutuyon

Bende yapmiştim o hatayi bi kere ten rengi bi pantul aldimdi 36 beden ama düşük bel diye rahat edemedigimden hic giymiyom 2 dene kotum var onlari giyyom yüksek bel onlar cok rahat hee yakisiyi ne giysemama bacaklarim kalin acik
o kadan spor yapıyon incelcek onlarda hiç giyilmiyo ki bide terziye verdim o kadna daralttırdım fln pacalarını

ben daha üste cıkamam en fazla colinsten alabilirim
Guzel ciciler al balayinda giyerdnn en bacak caliscam temmuzdaaa sortt rahat rahat giymek icin
orda giydiğimde gayet yüksek bel gbiydi diğerini zaten giyemedim cünkü olmuyodu
Allah allah kac beden aldin?
Ayy dur hava atiyim zara dan ceket aldim gecen gun 28 bedenn ay nasil mutlu oluyorummmm yaaaaaaaa
Bende yerim o gün yalan yoh ama sadece tatli yicez biz yemege gitmicez sen yii bolcanah
benim tatliya yer kalmaz bence ayyy esimden suphelrndim sana attigim saati almis olabilirmi anneme whatsppdan adres yollatmis cuuk suphelendimmmmmmm miraktan olcem

Ovv 28 miyakişirrrr cok istiyo muydun o saati almıştır belkim kiz ayy merak iyidir fazla kurcalama supriz bozulmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…