- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.641
ben beden den anlamıyorumGuzel ciciler al balayinda giyerdnn en bacak caliscam temmuzdaaa sortt rahat rahat giymek icin
Allah allahkac beden aldin?
Ayy dur hava atiyim zara dan ceket aldim gecen gun 28 bedenn ay nasil mutlu oluyorummmm yaaaaaaaa
benim tatliya yer kalmaz benceayyy esimden suphelrndim sana attigim saati almis olabilirmi anneme whatsppdan adres yollatmis cuuk suphelendimmmmmmm miraktan olcem
Bazı hakereketler de oluyor terleme ama öyle sucuk olmuyorsun her zaman termiyorsun mesela bugün ku harekette hiç terlemedim bensabah yapıp işe gitcem terlersem olmaz şimdisen hangi videoları yapıyosn kuzm
Evt zaten m giyiyorum ya kiz yazdan beri. Lyi hayatumdan tamamen cikardim cok sukurOvv 28 miyakişirrrr cok istiyo muydun o saati almıştır belkim kiz ayy merak iyidir fazla kurcalama supriz bozulmasin
ben olsam küserdim kaç oldu bumakyajkolikaydı diye hatırlıyorum kuuzm ama cevap vermiyo oda küstü mü acep bana
sabah yapıp işe gitcem terlersem olmaz şimdisen hangi videoları yapıyosn kuzm
hemide ne yoklukta içim gittiBoşa para vermişin şu yohluhta yani
Biliyom yine de övüyüm seni didimEvt zaten m giyiyorum ya kiz yazdan beri. Lyi hayatumdan tamamen cikardim cok sukur
Evet cok begenmistim hatta sanada atmistim turkiyede yoktu vergi vs dye vazgectm ama ne biliyim gecen esimin telefonu elime bi aldim o saat ekranda acik googldan bakiyodu oyuzden ohaa oldumvalla kurcalamak istiyorumm yalan yok meraktan olcem
ben dün akşam abs yaptım her aksam yapcam artık onu
Keske gormeseydim bide almamis ben sokBiliyom yine de övüyüm seni didim
Yaaa kurcalama birak suprizi kalmaz ki o zamansen ni aldin
Pimpiriklendikce para az oldukca boyle olur zaten en güzelini aliyim derken en ise yaramazini alip gelir insanhemide ne yoklukta içim gittiolsun caddelerde giysi kutuları oluyo ya onlara atarım giyen cıkar elbet yepisyeni duruyolar
Belki daha gizil bisey almistirKeske gormeseydim bide almamis ben sokahahahahahahah aslinda gerek yoktu
Aferin arada beni övcok zayifsin siye kandir hahahahaahahahahahh msja bh
sorma valla kar edeyim derken iyicenem zararOka
Okadar cimrilik yaparsan olucagi bu
Hahahaahahah hep oyle olur zatiii cok sey etmemek lazimmmmmmsorma valla kar edeyim derken iyicenem zarar:
annem yapıyo bende ondan içiyorum akşam alayım yazarım bebekimVar mi bı tarifin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?