- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.661
Ovv benim gibi hesenin gibi olacum
tm kuzucuk akşam bi bakayım da yarın sbah yapayım olmadıEbru salinin tvem kanalda videoları var onları yapıyorum bölüm bölüm çok güzel bugün 14. Bölümü yaptım YouTube açılıyor yazınca canım
zati pijamalarla yaparım da olsun yinedeBazı hakereketler de oluyor terleme ama öyle sucuk olmuyorsun her zaman termiyorsun mesela bugün ku harekette hiç terlemedim ben
bu konu hakkında yorum yapmiciiimmmOvv 28 miyakişirrrr cok istiyo muydun o saati almıştır belkim kiz ayy merak iyidir fazla kurcalama supriz bozulmasin
nası zorluyo mu gerci seni zorlamaz salona gidiyon senben dün akşam abs yaptım her aksam yapcam artık onu
Attim kizz@ParteMoralll msj dedin hani bisey yoh
Ovv benim gibi heben cocuh dogurdum sen daha daş olan
Neeee hangi konu
Ben hediyemi 10 gün önceden aldim
nası zorluyo mu gerci seni zorlamaz salona gidiyon sen
öle yapiiimm 2 tane var ama onlarda bollaştıPimpiriklendikce para az oldukca boyle olur zaten en güzelini aliyim derken en ise yaramazini alip gelir insanahahah
Hee at giyen olur bosuna durmasınsen yuksel bel al kendine
Ohhhhhhh iyisinnn iyisinnnnnnBen hediyemi 10 gün önceden aldimmevsimlik mont begendiydimdi eşimde aldi yıldönümü hediyem ossun dedi bende gabil itiim
annemde cok yapar onu tv karşısındaDun uzanirken bacak hareketi yapiyorum esim diyoki napiyosunhahaahhahaahhahahaaj kafayi yedim
Oyle dime cocuh dogurunca eger cok kilo alirsan ararsin bu vucudunusen çocuh dogurdun ama benden daha daşsınsanki ben 3 cocug dogurmus gibin
annemde cok yapar onu tv karşısında
Gule gule giyyyy kuzucuummHee cohh gizil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?