- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.681
Gisganclik yapmahediyeözel mesaj
Gule gule giyyyy kuzucuumm
Aaaaaaaaaaaa pff yanlislikla kepteni attimAma yohgelmedi msj
Oyle dime cocuh dogurunca eger cok kilo alirsan ararsin bu vucudunukilo verip ideal kilona gelince manken gibim olacan
Nee didinAaaaaaaaaaaa pff yanlislikla kepteni attim
bana da soruyo nişanlım ne istiyon diye dogum günüm için kendin bul diyorumBen hediyemi 10 gün önceden aldimmevsimlik mont begendiydimdi eşimde aldi yıldönümü hediyem ossun dedi bende gabil itiim
Protein ağırlıklı beslen birak abur cuburlariayyy inşallah hayal gibibenim marketlerden uzak durmam lazım önünden geçtikce girip abur cubur ıvır zıvır tıka basa yiyesim geliyo mayısın 20sinde prova var
valla de o zman bende yapimkız 1 aydır gıtmedımm zorladı tabı yapamadımbacaklarım ağriiiiy
Ahahhaa iyi demisin alsin anahtarligi görsün hedayeyibana da soruyo nişanlım ne istiyon diye dogum günüm için kendin bul diyorum
önceki senelerde almadı bende tehdit ettim bu sene de düzgün bişey almazsan sneye dogum günü hediyen anahtarlık olcak dedim şimdi tutuştu
boş oturmuyoruz ayy cok sportifizaynisi bennn hahahahahahah
Hahaha saka bidaha attimNee didin
hahaha niye soyluyosn kiz oyle hahahaahahah allah senibana da soruyo nişanlım ne istiyon diye dogum günüm için kendin bul diyorum
önceki senelerde almadı bende tehdit ettim bu sene de düzgün bişey almazsan sneye dogum günü hediyen anahtarlık olcak dedim şimdi tutuştu
yaparım bana anca cemkir özel mesajla bıktıııımm diyeGisganclik yapma
ay dur okuyaym hemenAaaaaaaaaaaa pff yanlislikla kepteni attim
Aynen bende pijamalarla yapıyorum bı marketten üç tane lastik aldım uygundu da top da var bu çember yok onun da çok eksiligini hissetmiyorum 14 gündür yapıyorum işte yap yap sende gerçekten sikilastieiyortm kuzucuk akşam bi bakayım da yarın sbah yapayım olmadı
Artik oturururken bile yapcam hep bacaklarm icin hersey omlar icjn hahaha zaten sorun ic bacak alt bacak iyi dizimin ustude yazdsn beri incekdi nedense ayyyyyyyyy komple estetik olsak mi incelsekmi napsakboş oturmuyoruz ayy cok sportifiz
yaparım bana anca cemkir özel mesajla bıktıııımm diye
sakaydi heveslenme hahahahay dur okuyaym hemen:
Çok teşekkür ederim yaz da bende yapımannem yapıyo bende ondan içiyorum akşam alayım yazarım bebekim
Protein ağırlıklı beslen birak abur cuburlarispor da yapiyon bah daş olacunnnnnnn didim
Ahahhaa iyi demisin alsin anahtarligi görsün hedayeyibiz hep basit seller alirik ben almam hediye pasta yaparim boyle gelip gecer hic komic degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?