Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(70)Poncikbirgelincik:60+10
()Nuffiun:
() elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(120)sarraf:120

MOR TAKİM

()Hedef52:

( )Senad:

()SekerPancarii:30
()Alina_:

()zuzuzuzu1234:105
()ParteMoralll :35

PEMBE TAKİM: 190
MOR TAKIM:170

Aslında çok güzel menün sadece akşam 9.5 bana biraz geç geldi yedi gibi bitirse idin tatlım yemeği daha iyi olurdu senin için ben en geç. Altıda bırakıyorum cook acikirsam yoğurt yiyorum
Hakısın canım, dayanamıyorum kötü oluyorum, geç yattığım ve geç kalktığım için belki :/ 7de yersem tüm gece duramam muhtemelen

Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık, iki lokma çilek reçeli( annecim yapmış dayanamadım)
Ara: şekersiz türk kahvesi
Akşam: bir tabak taze fasülye, yoğurtlu kabak, salata..
Bence çok iyi menü :)

Ya kızlar arkadaşımın spor aletimle ilgili konuşması canımı sıktı gene yaaa zayiflamasi kıskanıyor iki de bir laf soyleminden çok sıkıldım galiba kalbini kira cam sanırım iki de bir onu almasa idin uffff sana kızıyorum gibi laflar falannnn çok sinirim bozuk yaaa

Neler neler götürdüm gece gece dizi izlerken of suçluyum işte, yarın hayatta tartılmam cumaya kadar halletmem lazım hiç kaçamaksız

Hakısın canım, dayanamıyorum kötü oluyorum, geç yattığım ve geç kalktığım için belki :/ 7de yersem tüm gece duramam muhtemelen
Bilmem ben erken kalksam da 12 de yiyormuş canım sabah yeşil çay içiyorum ilk zamanlar çok zorluyordu ama alıştı duramayacak gibi isem yoğurt yiyorum canım sende dene istersen

45 nası oluyo
Ooo super olur bence.biz de cok gezerdik,yururduk,ama cok abur cubur yerdik
kesinlikle bzde yicez kocaman olcaz
dimik diyet listesi tebrik ediyorum

Kızlar menüm sabah yeşil çay öğlen kurufasulye çorba ayran akşam da 500g yoğurt 150 gram kuru yemiş yedim evet onu abarttim başka birşey yok
niye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı o
cok hafif olmuş öğle corba fln olsaymış iyiymiş ama olsun

galiba sadece bu kadarla kalmamış bu menü

Nerde o günler, bi 56 olsam sevinçten havalara uçarım
ben üzülüyorum malesef 55ler daha güzelll gelsene girdikce alışıyosun
içli kofte olmamışşşşşşşş sorbe ne oluyo ama kahvaltı cok iyi

Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık, iki lokma çilek reçeli( annecim yapmış dayanamadım)
Ara: şekersiz türk kahvesi
Akşam: bir tabak taze fasülye, yoğurtlu kabak, salata..
yine caaakk giziill bi menüüü
bence ona sanane demelisin artık vakti gelmiş sna noraml vermeli moralini bozmamalı kendini nasıl zayıf mı ?

Neler neler götürdüm gece gece dizi izlerken of suçluyum işte, yarın hayatta tartılmam cumaya kadar halletmem lazım hiç kaçamaksız

10 gündür hasta olduğum için spora da gidemiyorum kötü oldu bu Ya of !!
canım üzülme bu kadar bugün tartılma ve hafif beslen yarın tartılırsın. detoks mu yapsan acaba 1 2 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…