- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.881
Hakısın canım, dayanamıyorum kötü oluyorum, geç yattığım ve geç kalktığım için belki :/ 7de yersem tüm gece duramam muhtemelenAslında çok güzel menün sadece akşam 9.5 bana biraz geç geldi yedi gibi bitirse idin tatlım yemeği daha iyi olurdu senin için ben en geç. Altıda bırakıyorum cook acikirsam yoğurt yiyorum
Bence çok iyi menü :)Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık, iki lokma çilek reçeli( annecim yapmış dayanamadım)
Ara: şekersiz türk kahvesi
Akşam: bir tabak taze fasülye, yoğurtlu kabak, salata..
Bilmem ben erken kalksam da 12 de yiyormuş canım sabah yeşil çay içiyorum ilk zamanlar çok zorluyordu ama alıştı duramayacak gibi isem yoğurt yiyorum canım sende dene istersenHakısın canım, dayanamıyorum kötü oluyorum, geç yattığım ve geç kalktığım için belki :/ 7de yersem tüm gece duramam muhtemelen
Olsun yemene dikkat et canim10 gündür hasta olduğum için spora da gidemiyorum kötü oldu bu Ya of !!
Biri bana mi seslendi gunaydingünaydın zayıf baaayanlaaarr
45 nası oluyo45 kg ciktim
kesinlikle bzde yicez kocaman olcazOoo super olur bence.biz de cok gezerdik,yururduk,ama cok abur cubur yerdik
dimik diyet listesiSlm kizlar napıyorsunuzCok konuşmuşsunuz okumadim
Menüm
Sabah sekersiz kahve 1 çay kasigi ev yapimi fıstık ezmesi (spora enerji)
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, sekersiz çay
Ara: 1 elma
Öğle: 1 kase yagsiz salata, 3 kaşık yoğurtla ayran
Yeşil çay
Ara: 1 portakal
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt
Su 1 bucuk litre hala içiyorum
Spor
30 dk twist shape steppersaolun efendim açim
niye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı oKızlar menüm sabah yeşil çay öğlen kurufasulye çorba ayran akşam da 500g yoğurt 150 gram kuru yemiş yedim evet onu abarttim başka birşey yok
niye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı oKızlar menüm sabah yeşil çay öğlen kurufasulye çorba ayran akşam da 500g yoğurt 150 gram kuru yemiş yedim evet onu abarttim başka birşey yok
Kahvaltı
5 az tuzlu zeytin
Yarım tam tahıllı lavaş
1 kk peynir
Domates salatalık
1 çay kaşığı süt reçeli
1 çay kaşığı pezto
Öğlen
Yoğurt
Chia
1 dilim bitter çikolata
Akşam
Yağsız salata
Hafif sebze kızartma
Su
2.5 lt
Yeşil çay
Spor
70 dk
galiba sadece bu kadarla kalmamış bu menüPlanladığım menü ile bugünkü menüm tutmadı vallamevsim geçişinden midir nedir sürekli açım
Sabah
yok (zaten 12:15 te uyandım)
Öğle (saat 2 gibi )
1.5 kaşık yulaf kepeği, az lor peyniri, çeşitli baharatlar ve 1 organik yumurtadan krep
Bugün kahve içmedim ödem yapıyor muhtemelen :/ günlerdir tartıda eksi yok
Akşamüstü saat 6 - 6.30 gibi
7 küçük kırma yeşil zeytin
4 siyah zeytin
1 parça İzmir tulum peyniri
Akşam (Saat 9:30)
1 hurma
1 büyük kase brokoli ve maydonoz çorbası (yağsız)
2 parça baharatlı zeytinyağlı ile yağlanmış tavada pişmiş hindi Eti
Diyete başladığımdan beri karnım hiç bu kadar şişmemiştiyarın yine tartıda eksi göremeyeceğim gibime geliyor
O Saatten sonra sadece ıhlamur ve Su..
ben üzülüyorum malesef 55ler daha güzelll gelsene girdikce alışıyosunNerde o günler, bi 56 olsam sevinçten havalara uçarım
içli kofte olmamışşşşşşşş sorbe ne oluyo ama kahvaltı cok iyiSabah
-1 haşlanmış yumurta
-2 ceviz
-1 havuç
-6 zeytin
-1 k.k peynir
-Maydanoz
Ara: nescafe
Öğlen
-1 kase şehriye çorbası
-4 y.kaşığı kapuska
Ara: 2 top sorbe
Akşam
-1 kase mantar çorbası
-1 tane haşlanmış içli köfte
1,5 litre su.. Yatana kadar 2 yapmaya çalışırım...
yine caaakk giziill bi menüüüMenüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık, iki lokma çilek reçeli( annecim yapmış dayanamadım)
Ara: şekersiz türk kahvesi
Akşam: bir tabak taze fasülye, yoğurtlu kabak, salata..
bence ona sanane demelisin artık vakti gelmişYa kızlar arkadaşımın spor aletimle ilgili konuşması canımı sıktı gene yaaa zayiflamasi kıskanıyor iki de bir laf soyleminden çok sıkıldım galiba kalbini kira cam sanırım iki de bir onu almasa idin uffff sana kızıyorum gibi laflar falannnn çok sinirim bozuk yaaa
Neler neler götürdüm gece gece dizi izlerken ofsuçluyum işte, yarın hayatta tartılmam cumaya kadar halletmem lazım hiç kaçamaksız
canım üzülme bu kadar bugün tartılma ve hafif beslen yarın tartılırsın. detoks mu yapsan acaba 1 2 günlük10 gündür hasta olduğum için spora da gidemiyorum kötü oldu bu Ya of !!
günaydın bebekiiimmmmmGunaydin fistiklarim
günaydın kuzuuumm hee zayıfcana sana seslendim nerelerdesinBiri bana mi seslendi gunaydin
İvit45 nası oluyo
kesinlikle bzde yicez kocaman olcaz
dimik diyet listesitebrik ediyorum
Günaydın balli lokmamGunaydin fistiklarim
ben akşam cok yedim bil bakalm kaç cıktımİvitmidem delindi uyurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?