Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben akşam cok yedim bil bakalm kaç cıktım gülsem mi ağlasam mı bilemedim 56.1 ile 55.8 arasında gidip geliyom bugün cok hafif beslenicem kesin kararlıyım
sen tartıldın mı
Verirken kaşıkla veriyoh alirken kepçeyle aliyoh mübarek niye yiyonhani cumayaca az yicektiktartilmadim tartilsam mi kine

dün akşam ki sondu
tartılma bence cumaya kadar süpriz olsun emek var ortada sonucta
Bittin kizim sen diyorum baska bisey demiyorum tartildim 1.1 kilo eksim vardünle bugün arasindacumaya göre 400 gr ama inşallah cumaya 1 kilo daha gider inşallah sende benim yidiklerimden yi bence bak cuma listeye gelecen

Bittin kizim sen diyorum baska bisey demiyorum tartildim 1.1 kilo eksim vardünle bugün arasindacumaya göre 400 gr ama inşallah cumaya 1 kilo daha gider inşallah sende benim yidiklerimden yi bence bak cuma listeye gelecen
ben su listeye bi dha bakaım nasıl oldu o bi günde o kadar yapsam iyi olcak galiba
yarın bnmde 1 kilo farkedicek gör sen

ben su listeye bi dha bakaım nasıl oldu o bi günde o kadar yapsam iyi olcak galiba
yarın bnmde 1 kilo farkedicek gör sen
Cok su içtim tuvaletten çıkamadım ama listeye tam anlamıyla uydum bi tek fazlan az sütlü kahvem ve 1 çay kaşığı fıstık ezmemdi bakalim 2 güne 1 kilo daha giderse havalara uçarim bugun fazla gitti ama önceki gün çok yedigim için ödem falan da gitti keske her gün 1 kilo inip 51 ossam ama 52.0 olsam cok sevinicem

dur şimdi bugün kahvaltı yapmadıydım zaten öğleden itibaren olan kısmı devam ettireyim ben listeye göre
ödem mi gitti ki acaba yarın da bi tartıl bakim yine de cok iyi bence o pastadan sonra

dur şimdi bugün kahvaltı yapmadıydım zaten öğleden itibaren olan kısmı devam ettireyim ben listeye göre
ödem mi gitti ki acaba yarın da bi tartıl bakim yine de cok iyi bence o pastadan sonra
Kiz ödem gitse bile cok iyi ben normal az yesem 400 gr anca giderdi hem iştahımı kontrol edemiyodum bu ara iyi oldu bu belki acik midem küçülür yimirta ekmek yok mu oralarda ediver kahvaltini

Gunaydin tatlis 73 degil miydin giz sen kilo mu verdin
bu sabah 73.5 ciktim gidip gidip geliyom bebisko cok sisiim var gobusumde buyuduuu

Günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın tatlım allah razı olsun.... kilomuz aynı bende sabah 72.80 çıktım bugün domates salatalık elma soda sabahta 1 boek yicem 72lere el sallamak istiyorum
ayy ins cnm 72 71 69 insani motive ediyor ins cuma ya 71.9 olursun

Tatlisim hastalandim ben bu havalar mahfetti beji iki gundur yatiyorum burnum bogazim basimm gelemedim
Sen nasilsinn izinde misin hala

Kiz ödem gitse bile cok iyi ben normal az yesem 400 gr anca giderdi hem iştahımı kontrol edemiyodum bu ara iyi oldu bu belki acik midem küçülür yimirta ekmek yok mu oralarda ediver kahvaltini
mide küçülmesi bizde hiç olmıyo neden bn karacigerin oldugu bölümüde midemin kapladıgından süpheleniyorum

Gunaydin kizlar
iki gundur yatak dosek yattimm direncim cok kotuu
Gelemedim buralara 529 msj olmus masallah size performansiniza bayildim
Ben hamis oldugum icin haber vermedim normal standartlarda boyle yapmazdim kimseye kotu ornek olmayayim yanlis anlasilma olmasin

ay cok geçmiş olsun kuzuuummm şimdi nasılsınnn kontrolün ne zamandı bebek için

geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın mevsim geçişleri dikkat et kendine ve susama

günaydın kızlar
sabah:
3 ince dilim kaşar
ara 1 galeta
öğlen.
yarım porsiyon patlıcanlı bulgur pilavı / 2 bardak ayran
ara
akşam
tavuk sote / soda
ara bir avuç çekirdek
suyu 3lt kadar içtim
cekirdek haric güzel ama kahvaltı da olaymışmışmışşşş

Cok su ic bebisimmmminiş susamin cinsiyeti belli olmadi mi kiz

mide küçülmesi bizde hiç olmıyo neden bn karacigerin oldugu bölümüde midemin kapladıgından süpheleniyorum
İnanmicaksin ama ben yeni evliyken diyet yapip 51 e inmistim ve midem küsmüştü hiç bisey yiyemiyodum ilaç takviyeleriyle kilo aldim tekrar yoksa eriyodum günden gune hastalikli bi görüntüm vardi ama her goren hasta msn diyodu yemek yemek surda dursun düşündükçe midem kalkiyodu sonra vitamin takviyesi aldim doktordan 57 ye çıktım ve hamile kaldimboyle de bir anim varıdı anlatmak istedimdi

Ayy cok geçmiş olsun bebegimdikkat et kendine meyve yiii

ayyy o kadar naptııınnn en korktugum seyyy cok şükür hiç bi organımı küstürmedim bi böbreklerimden korkuyorm içtigim caylardan ötürü o hastlgın sonnu kötü oluyo Allah korusun

günaydın kızlar
sabah:
3 ince dilim kaşar
ara 1 galeta
öğlen.
yarım porsiyon patlıcanlı bulgur pilavı / 2 bardak ayran
ara
akşam
tavuk sote / soda
ara bir avuç çekirdek
suyu 3lt kadar içtim
Afiyet olsun canım çekirdek harici cok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…