- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.901
Verirken kaşıkla veriyoh alirken kepçeyle aliyoh mübarekben akşam cok yedim bil bakalm kaç cıktımgülsem mi ağlasam mı bilemedim 56.1 ile 55.8 arasında gidip geliyom bugün cok hafif beslenicem kesin kararlıyım
sen tartıldın mı
dün akşam ki sonduVerirken kaşıkla veriyoh alirken kepçeyle aliyoh mübarekniye yiyon hani cumayaca az yicektik tartilmadim tartilsam mi kine
Bittin kizim sen diyorum baska bisey demiyorumdün akşam ki sondu
tartılma bence cumaya kadar süpriz olsunemek var ortada sonucta
ben su listeye bi dha bakaımBittin kizim sen diyorum baska bisey demiyorumtartildim 1.1 kilo eksim var dünle bugün arasinda cumaya göre 400 gr ama inşallah cumaya 1 kilo daha gider inşallah sende benim yidiklerimden yi bence bak cuma listeye gelecen
Cok su içtim tuvaletten çıkamadımben su listeye bi dha bakaımnasıl oldu o bi günde o kadar yapsam iyi olcak galiba
yarın bnmde 1 kilo farkedicek gör sen
dur şimdi bugün kahvaltı yapmadıydım zaten öğleden itibaren olan kısmı devam ettireyim ben listeye göreCok su içtim tuvaletten çıkamadımama listeye tam anlamıyla uydum bi tek fazlan az sütlü kahvem ve 1 çay kaşığı fıstık ezmemdi bakalim 2 güne 1 kilo daha giderse havalara uçarim bugun fazla gitti ama önceki gün çok yedigim için ödem falan da gitti keske her gün 1 kilo inip 51 ossam ama 52.0 olsam cok sevinicem
Kiz ödem gitse bile cok iyi ben normal az yesem 400 gr anca giderdi hem iştahımı kontrol edemiyodum bu ara iyi oldu bu belki acik midem küçülürdur şimdi bugün kahvaltı yapmadıydım zaten öğleden itibaren olan kısmı devam ettireyim ben listeye göre
ödem mi gitti ki acaba yarın da bi tartıl bakim yine de cok iyi bence o pastadan sonra
bu sabah 73.5 ciktim gidip gidip geliyom bebisko cok sisiim var gobusumde buyuduuuGunaydin tatlis73 degil miydin giz sen kilo mu verdin
ayy ins cnm 72 71 69 insani motive ediyor ins cuma ya 71.9 olursunGünaydın kızlar nasılsınız
Günaydın tatlım allah razı olsun.... kilomuz aynı bende sabah 72.80 çıktım bugün domates salatalık elma soda sabahta 1 boek yicem 72lere el sallamak istiyorum
Tatlisim hastalandim ben bu havalar mahfetti beji iki gundur yatiyorum burnum bogazim basimmmunter @selcanmehmetcan SekerPancarii tontiklerim nerdesinizz @keptinn seni saymiyorum panpik sen zayifsin ya
@htc71 kiz iznemi ayrildinnn benim gibi kactinmiii
SchonerDuft canim senlede konusamadik nabersiniz bu ara pek okuyamiyorum izin moddd menuleride okuyamiyorumm dondugumde hepinizi yorumlarimla tohatlicam
Kiz ödem gitse bile cok iyi ben normal az yesem 400 gr anca giderdi hem iştahımı kontrol edemiyodum bu ara iyi oldu bu belki acik midem küçülüryimirta ekmek yok mu oralarda ediver kahvaltini
ay cok geçmiş olsun kuzuuummm şimdi nasılsınnnbu sabah 73.5 ciktim gidip gidip geliyom bebisko cok sisiim var gobusumde buyuduuu
ayy ins cnm 72 71 69 insani motive ediyor ins cuma ya 71.9 olursun
Tatlisim hastalandim ben bu havalar mahfetti beji iki gundur yatiyorum burnum bogazim basimmgelemedim
Sen nasilsinn izinde misin hala
geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın mevsim geçişleri dikkat et kendine ve susamaGunaydin kizlar
iki gundur yatak dosek yattimm direncim cok kotuu
Gelemedim buralara 529 msj olmus masallah size performansiniza bayildim
Ben hamis oldugum icin haber vermedim normal standartlarda boyle yapmazdim kimseye kotu ornek olmayayim yanlis anlasilma olmasin
cekirdek haric güzelgünaydın kızlar
sabah:
3 ince dilim kaşar
ara 1 galeta
öğlen.
yarım porsiyon patlıcanlı bulgur pilavı / 2 bardak ayran
ara
akşam
tavuk sote / soda
ara bir avuç çekirdek
suyu 3lt kadar içtim
Cok su ic bebisimmmbu sabah 73.5 ciktim gidip gidip geliyom bebisko cok sisiim var gobusumde buyuduuu
ayy ins cnm 72 71 69 insani motive ediyor ins cuma ya 71.9 olursun
Tatlisim hastalandim ben bu havalar mahfetti beji iki gundur yatiyorum burnum bogazim basimmgelemedim
Sen nasilsinn izinde misin hala
İnanmicaksin ama ben yeni evliyken diyet yapip 51 e inmistim ve midem küsmüştü hiç bisey yiyemiyodum ilaç takviyeleriyle kilo aldim tekrar yoksa eriyodum günden gune hastalikli bi görüntüm vardi ama her goren hasta msn diyodumide küçülmesi bizde hiç olmıyo neden bn karacigerin oldugu bölümüde midemin kapladıgından süpheleniyorum
Ayy cok geçmiş olsun bebegimGunaydin kizlar
iki gundur yatak dosek yattimm direncim cok kotuu
Gelemedim buralara 529 msj olmus masallah size performansiniza bayildim
Ben hamis oldugum icin haber vermedim normal standartlarda boyle yapmazdim kimseye kotu ornek olmayayim yanlis anlasilma olmasin
ayyy o kadar naptııınnn en korktugum seyyy cok şükür hiç bi organımı küstürmedim bi böbreklerimden korkuyorm içtigim caylardan ötürüİnanmicaksin ama ben yeni evliyken diyet yapip 51 e inmistim ve midem küsmüştü hiç bisey yiyemiyodum ilaç takviyeleriyle kilo aldim tekrar yoksa eriyodum günden gune hastalikli bi görüntüm vardi ama her goren hasta msn diyoduyemek yemek surda dursun düşündükçe midem kalkiyodu sonra vitamin takviyesi aldim doktordan 57 ye çıktım ve hamile kaldim boyle de bir anim varıdı anlatmak istedimdi
Afiyet olsun canım çekirdek harici cok guzelgünaydın kızlar
sabah:
3 ince dilim kaşar
ara 1 galeta
öğlen.
yarım porsiyon patlıcanlı bulgur pilavı / 2 bardak ayran
ara
akşam
tavuk sote / soda
ara bir avuç çekirdek
suyu 3lt kadar içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?