- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.921
Ayy şükür kurtuldum kiz saç falan kalmadiydi kafamda psikolojim bozulmuştu dedim boyle zayiflik olmaz ossun Rabbim saglik versinayyy o kadar naptııınnn en korktugum seyyy cok şükür hiç bi organımı küstürmedim bi böbreklerimden korkuyorm içtigim caylardan ötürüo hastlgın sonnu kötü oluyo Allah korusun
O yüzden bu sefer kilo verirken cok sağlıklı beslendim hic bi vitamin kaybim olmadi saclarim dökülmedi şükürayyy o kadar naptııınnn en korktugum seyyy cok şükür hiç bi organımı küstürmedim bi böbreklerimden korkuyorm içtigim caylardan ötürüo hastlgın sonnu kötü oluyo Allah korusun
cok geçmiş olsun kuzum demek ki cok takmamak gerekiyoAyy şükür kurtuldum kiz saç falan kalmadiydi kafamda psikolojim bozulmuştu dedim boyle zayiflik olmaz ossun Rabbim saglik versin
içli kofte olmamışşşşşşşş sorbe ne oluyo ama kahvaltı cok iyi
En önemlisi saglikli vermek kiz bak bu sefer 2 senedir koruyom kilomu ama o zaman ben cok cok az yiyodum verdim evet ama hamileyken 3 kati kilo aldimcok geçmiş olsun kuzum demek ki cok takmamak gerekiyo
sağlık en büyük nimet gerisi boş 3 5 kilo verip alıyoruz işte ..
ama bi 52olaydım iyiydi
o zaman o köfte eritilecekGünaydın kızlar
Sorbe, sadece meyve suyu, meyve püresiyle yapılan bi çeşit tatlı. Dondurmadan daha hafif. İçli köftenin bedeli ödenecek. Fena planlarım var
ÇEKİRDEK WC SORUNUMU DESTEKLİYOR KUZUM ARADA 1 AVUÇ YİYORUM KAHVALTIYA GEÇ KALDIM HAZIRDA VARDI ATTIM AĞZIMAcekirdek haric güzelama kahvaltı da olaymışmışmışşşş
Ya benim oglan yurumeye basladi bu ara onun pesinde kosuyorum gercekten zormus ya birde bi yuruseydi diyim duruyordumgünaydın kuzuuumm hee zayıfcana sana seslendim nerelerdesin
ayy en korktugum sey hamilelik benimde cok alıcam eminim o zamanlar burda olmam lazım sizinle yoosaaamEn önemlisi saglikli vermek kiz bak bu sefer 2 senedir koruyom kilomu ama o zaman ben cok cok az yiyodum verdim evet ama hamileyken 3 kati kilo aldimkilo verek tabiki ama saglikli ve duzenli beslenerek bende bi 51 olaydim
O zamanlar da sağlıklı beslenirsek bisi olmaz en azindan çabalarıkayy en korktugum sey hamilelik benimde cok alıcam eminim o zamanlar burda olmam lazım sizinle yoosaaam
yarın perşembeÇEKİRDEK WC SORUNUMU DESTEKLİYOR KUZUM ARADA 1 AVUÇ YİYORUM KAHVALTIYA GEÇ KALDIM HAZIRDA VARDI ATTIM AĞZIMA
yaa ne sandınnnnYa benim oglan yurumeye basladi bu ara onun pesinde kosuyorum gercekten zormus ya birde bi yuruseydi diyim duruyordum
geçen kv diyo ki toruna özendim sende yap hemenO zamanlar da sağlıklı beslenirsek bisi olmaz en azindan çabalarık
yarın sıvı tüketecem çorba gibi cacık gibi şeyleryarın perşembebugün ve yarın aman diyorummm bende bu hafta liseye gircem inşallahhh 55.8 olabilrisem
Ona da sen karar ver diyeydingeçen kv diyo ki toruna özendim sende yap hemendedim düğün borclarını ödemek zaten 3 senemizi alcak sanki faydaları varmış gibi
bence bugün cok sağlam bi spor yap kuzum yarın yapma o da faydalı olur gibiyarın sıvı tüketecem çorba gibi cacık gibi şeyler
aa tabikide sipariş verdi kız torun istiyo oOna da sen karar ver diyeydinbosver acik gezin tozun borc harc bitsin sonra Rabbim hayirli evlat nasip etsin inşallah
peyniri unutma lütfenBenim spor bittisimdi bi dilim ekmemi yemeye gidiyom
Aynen kuzum bakma sen kvdeye bebis tabiki cok guzel ama ilk seneler basbasa olmak da cok guzelaa tabikide sipariş verdi kız torun istiyo o
bencede az gezelim tozalım evimizi alalım sonra hayırlısıyla bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?