Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy o kadar naptııınnn en korktugum seyyy cok şükür hiç bi organımı küstürmedim bi böbreklerimden korkuyorm içtigim caylardan ötürü o hastlgın sonnu kötü oluyo Allah korusun
Ayy şükür kurtuldum kiz saç falan kalmadiydi kafamda psikolojim bozulmuştu dedim boyle zayiflik olmaz ossun Rabbim saglik versin

ayyy o kadar naptııınnn en korktugum seyyy cok şükür hiç bi organımı küstürmedim bi böbreklerimden korkuyorm içtigim caylardan ötürü o hastlgın sonnu kötü oluyo Allah korusun
O yüzden bu sefer kilo verirken cok sağlıklı beslendim hic bi vitamin kaybim olmadi saclarim dökülmedi şükür

Ayy şükür kurtuldum kiz saç falan kalmadiydi kafamda psikolojim bozulmuştu dedim boyle zayiflik olmaz ossun Rabbim saglik versin
cok geçmiş olsun kuzum demek ki cok takmamak gerekiyo
sağlık en büyük nimet gerisi boş 3 5 kilo verip alıyoruz işte ..
ama bi 52olaydım iyiydi

cok geçmiş olsun kuzum demek ki cok takmamak gerekiyo
sağlık en büyük nimet gerisi boş 3 5 kilo verip alıyoruz işte ..
ama bi 52olaydım iyiydi
En önemlisi saglikli vermek kiz bak bu sefer 2 senedir koruyom kilomu ama o zaman ben cok cok az yiyodum verdim evet ama hamileyken 3 kati kilo aldim kilo verek tabiki ama saglikli ve duzenli beslenerek bende bi 51 olaydim

En önemlisi saglikli vermek kiz bak bu sefer 2 senedir koruyom kilomu ama o zaman ben cok cok az yiyodum verdim evet ama hamileyken 3 kati kilo aldim kilo verek tabiki ama saglikli ve duzenli beslenerek bende bi 51 olaydim
ayy en korktugum sey hamilelik benimde cok alıcam eminim o zamanlar burda olmam lazım sizinle yoosaaam

Ya benim oglan yurumeye basladi bu ara onun pesinde kosuyorum gercekten zormus ya birde bi yuruseydi diyim duruyordum
yaa ne sandınnnn ayyy ne yaramazlık yapıyolaarrr iyi sppor olur sana o şimdi bide korkuyondur düşcek diye peşinde gez dur yerim ben onu

geçen kv diyo ki toruna özendim sende yap hemen dedim düğün borclarını ödemek zaten 3 senemizi alcak sanki faydaları varmış gibi
Ona da sen karar ver diyeydin bosver acik gezin tozun borc harc bitsin sonra Rabbim hayirli evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…