Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok çok geçmiş olsun..

En önemlisi saglikli vermek kiz bak bu sefer 2 senedir koruyom kilomu ama o zaman ben cok cok az yiyodum verdim evet ama hamileyken 3 kati kilo aldim kilo verek tabiki ama saglikli ve duzenli beslenerek bende bi 51 olaydim

Ben de ergenlikte 65den 52'e düşmüştüm. Ama bildiğin sadece kahve içip, bisküvi yiyerek yaşıyordum cahillik işte Ülser, reflü, cilt bozukluğu, basur, saç dökülmesi bi ton kötü sonucu oldu tabi. Saç için krem kullandım. Yara oluşmaya başlamıştı.. Gerçekten sağlıklı kilo vermek çok önemli.

ay siz ne etmişiniz öyle kendinizeeeee

ay siz ne etmişiniz öyle kendinizeeeee
Cahillik işte Bi de böyle bilinçsizce kilo verince kasların da eriyor, yüzün gözün çöküyor, hastalıklı gibi görünüyorsun. Onun içündür ki diyet yapıyorum diye aç kalmıcasın.. Ne tok ne aç olacasın. En güzeli

Duvar kagitlarini sokuyo ayakkabilari indiriyo ufak bi sandigim vardi onun pullarini soktu vay benim halime anliycagin
evet şimdi yavasta onun yetiştigi yerlerdeki esyaları yukarılara taşıyoruz prizlere cocuk kilidi takıyoruz sehpa köşelerini kapatıyoruz ve asla acık kapı bırakmıyoruz daha neler görceksin heeeheeeyyy

benim eşimde diyet yapıyormuş geçen öyle diyor yemek yemiyor oturup bir orta boy cips tek başına yedi kek yedi böyle diyet mi olur diyorum aç kalması gerekliymiş

şu an cok açım ama bnmki kendimi cezalandrma
katılıyorum ac kalarak olmuyo bu işler verilsede hemen geri alınıyo sağlıklı beslenme+spor

Dunki menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kepek ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
7 kasik kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
4 kepce tavuklu corba
Salata
Ara cayin yanina 6 tane kuru erik
Su 3 oldu
Spor 1 saat yuruyus
sbah 2 yumurtayla ekmek cok gibi geldi ama akşam bol corba ve salatayla dengelemişsin kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…