- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.941
Tabiki pendirde yicempeyniri unutma lütfenafiyet olsun kuzum ben kahvaltı yapmadım senden daha cok doydum gibi
Aynen kuzum bakma sen kvdeye bebis tabiki cok guzel ama ilk seneler basbasa olmak da cok guzel
tm da cumaya denk geliyoTabiki pendirde yicemama kilo veriyom 3. Gün sonunda goricizzz
sportif ananın sportif kızıKızımla esneme hareketleri yapiyoruzo da 1 dk twist shape yapti simdi esniyo
Gunaydin kizlar
iki gundur yatak dosek yattimm direncim cok kotuu
Gelemedim buralara 529 msj olmus masallah size performansiniza bayildim
Ben hamis oldugum icin haber vermedim normal standartlarda boyle yapmazdim kimseye kotu ornek olmayayim yanlis anlasilma olmasin
En önemlisi saglikli vermek kiz bak bu sefer 2 senedir koruyom kilomu ama o zaman ben cok cok az yiyodum verdim evet ama hamileyken 3 kati kilo aldimkilo verek tabiki ama saglikli ve duzenli beslenerek bende bi 51 olaydim
ay siz ne etmişiniz öyle kendinizeeeeeÇok çok geçmiş olsun..
Ben de ergenlikte 65den 52'e düşmüştüm. Ama bildiğin sadece kahve içip, bisküvi yiyerek yaşıyordum cahillik işteÜlser, reflü, cilt bozukluğu, basur, saç dökülmesi bi ton kötü sonucu oldu tabi. Saç için krem kullandım. Yara oluşmaya başlamıştı.. Gerçekten sağlıklı kilo vermek çok önemli.
Duvar kagitlarini sokuyo ayakkabilari indiriyo ufak bi sandigim vardi onun pullarini soktu vay benim halime anliycaginyaa ne sandınnnnayyy ne yaramazlık yapıyolaarrr iyi sppor olur sana o şimdi bide korkuyondur düşcek diye peşinde gez dur yerim ben onu
yapmam lazım kuzum boşverdim sporu bu aralar iyi olmadıbence bugün cok sağlam bi spor yap kuzum yarın yapma o da faydalı olur gibi
Cahillik işteay siz ne etmişiniz öyle kendinizeeeee
süpersin kuzumBenim spor bittisimdi bi dilim ekmemi yemeye gidiyom
evet şimdi yavasta onun yetiştigi yerlerdeki esyaları yukarılara taşıyoruz prizlere cocuk kilidi takıyoruz sehpa köşelerini kapatıyoruz ve asla acık kapı bırakmıyoruzDuvar kagitlarini sokuyo ayakkabilari indiriyo ufak bi sandigim vardi onun pullarini soktu vay benim halime anliycagin
evet bende aynı fikirdeyimyapmam lazım kuzum boşverdim sporu bu aralar iyi olmadı
Hepsi yapildi patronevet şimdi yavasta onun yetiştigi yerlerdeki esyaları yukarılara taşıyoruz prizlere cocuk kilidi takıyoruz sehpa köşelerini kapatıyoruz ve asla acık kapı bırakmıyoruzdaha neler görceksin heeeheeeyyy
şu an cok açımCahillik işteBi de böyle bilinçsizce kilo verince kasların da eriyor, yüzün gözün çöküyor, hastalıklı gibi görünüyorsun. Onun içündür ki diyet yapıyorum diye aç kalmıcasın.. Ne tok ne aç olacasın. En güzeli
ahahahaah keske öyle bişi olsabenim eşimde diyet yapıyormuş geçen öyle diyor yemek yemiyor oturup bir orta boy cips tek başına yedi kek yedi böyle diyet mi olur diyorum aç kalması gerekliymiş
sbah 2 yumurtayla ekmek cok gibi geldi ama akşam bol corba ve salatayla dengelemişsin kuzuDunki menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kepek ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
7 kasik kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
4 kepce tavuklu corba
Salata
Ara cayin yanina 6 tane kuru erik
Su 3 oldu
Spor 1 saat yuruyus
oyy düştü müüüHepsi yapildi patronama ufak bi yanak morlugundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?