- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.961
sag ol canim normalde sali gunuydu ama gidemedim cumaya aldimm bakalimm biraz iyiyim bugun ogune toparlarim ins heyecandan da oluyom yaay cok geçmiş olsun kuzuuummm şimdi nasılsınnnkontrolün ne zamandı bebek için
Sag ol cnm simdi daha iyiyimm bol meyve su ihlamir iyi geldi mevsim gecemedi bir turluugeçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın mevsim geçişleri dikkat et kendine ve susama
gidemedim kuzuuuuummmmm heyecandan oluyommmmCok su ic bebisimmmminiş susamin cinsiyeti belli olmadi mi kiz
Sag ol tatlimmm dikkat eduyorum ama olmiiiiAyy cok geçmiş olsun bebegimdikkat et kendine meyve yiii
Çok çok geçmiş olsun..
Ben de ergenlikte 65den 52'e düşmüştüm. Ama bildiğin sadece kahve içip, bisküvi yiyerek yaşıyordum cahillik işteÜlser, reflü, cilt bozukluğu, basur, saç dökülmesi bi ton kötü sonucu oldu tabi. Saç için krem kullandım. Yara oluşmaya başlamıştı.. Gerçekten sağlıklı kilo vermek çok önemli.
Çok güzel olmuşDunki menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kepek ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
7 kasik kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
4 kepce tavuklu corba
Salata
Ara cayin yanina 6 tane kuru erik
Su 3 oldu
Spor 1 saat yuruyus
sag ol canim normalde sali gunuydu ama gidemedim cumaya aldimm bakalimm biraz iyiyim bugun ogune toparlarim ins heyecandan da oluyom yaay cok geçmiş olsun kuzuuummm şimdi nasılsınnnkontrolün ne zamandı bebek için
Sag ol cnm simdi daha iyiyimm bol meyve su ihlamir iyi geldi mevsim gecemedi bir turluugeçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın mevsim geçişleri dikkat et kendine ve susama
gidemedim kuzuuuuummmmm heyecandan oluyommmmCok su ic bebisimmmminiş susamin cinsiyeti belli olmadi mi kiz
Sag ol tatlimmm dikkat eduyorum ama olmiiiiAyy cok geçmiş olsun bebegimdikkat et kendine meyve yiii
ayy hadi artık öğrenelim prens mı prenses misag ol canim normalde sali gunuydu ama gidemedim cumaya aldimm bakalimm biraz iyiyim bugun ogune toparlarim ins heyecandan da oluyom ya
Sag ol cnm simdi daha iyiyimm bol meyve su ihlamir iyi geldi mevsim gecemedi bir turluu
gidemedim kuzuuuuummmmm heyecandan oluyommmm
Sag ol tatlimmm dikkat eduyorum ama olmiiii
Slm kizlar napıyorsunuzCok konuşmuşsunuz okumadim
Menüm
Sabah sekersiz kahve 1 çay kasigi ev yapimi fıstık ezmesi (spora enerji)
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, sekersiz çay
Ara: 1 elma
Öğle: 1 kase yagsiz salata, 3 kaşık yoğurtla ayran
Yeşil çay
Ara: 1 portakal
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, 2 kaşık yoğurt
Su 1 bucuk litre hala içiyorum
Spor
30 dk twist shape steppersaolun efendim açim
500 g yoğurt maşallahKızlar menüm sabah yeşil çay öğlen kurufasulye çorba ayran akşam da 500g yoğurt 150 gram kuru yemiş yedim evet onu abarttim başka birşey yok
Kahvaltı
5 az tuzlu zeytin
Yarım tam tahıllı lavaş
1 kk peynir
Domates salatalık
1 çay kaşığı süt reçeli
1 çay kaşığı pezto
Öğlen
Yoğurt
Chia
1 dilim bitter çikolata
Akşam
Yağsız salata
Hafif sebze kızartma
Su
2.5 lt
Yeşil çay
Spor
70 dk
Planladığım menü ile bugünkü menüm tutmadı vallamevsim geçişinden midir nedir sürekli açım
Sabah
yok (zaten 12:15 te uyandım)
Öğle (saat 2 gibi )
1.5 kaşık yulaf kepeği, az lor peyniri, çeşitli baharatlar ve 1 organik yumurtadan krep
Bugün kahve içmedim ödem yapıyor muhtemelen :/ günlerdir tartıda eksi yok
Akşamüstü saat 6 - 6.30 gibi
7 küçük kırma yeşil zeytin
4 siyah zeytin
1 parça İzmir tulum peyniri
Akşam (Saat 9:30)
1 hurma
1 büyük kase brokoli ve maydonoz çorbası (yağsız)
2 parça baharatlı zeytinyağlı ile yağlanmış tavada pişmiş hindi Eti
Diyete başladığımdan beri karnım hiç bu kadar şişmemiştiyarın yine tartıda eksi göremeyeceğim gibime geliyor
O Saatten sonra sadece ıhlamur ve Su..
Sabah
-1 haşlanmış yumurta
-2 ceviz
-1 havuç
-6 zeytin
-1 k.k peynir
-Maydanoz
Ara: nescafe
Öğlen
-1 kase şehriye çorbası
-4 y.kaşığı kapuska
Ara: 2 top sorbe
Akşam
-1 kase mantar çorbası
-1 tane haşlanmış içli köfte
1,5 litre su.. Yatana kadar 2 yapmaya çalışırım...
Menüm..
Sabah: bir yumurta, peynir, domates, salatalık, iki lokma çilek reçeli( annecim yapmış dayanamadım)
Ara: şekersiz türk kahvesi
Akşam: bir tabak taze fasülye, yoğurtlu kabak, salata..
günaydın kızlar
sabah:
3 ince dilim kaşar
ara 1 galeta
öğlen.
yarım porsiyon patlıcanlı bulgur pilavı / 2 bardak ayran
ara
akşam
tavuk sote / soda
ara bir avuç çekirdek
suyu 3lt kadar içtim
Dunki menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
1 kepek ekmegi
Sekersiz cay
Oglen
7 kasik kabak yemegi
Ara 1 elma
Aksam
4 kepce tavuklu corba
Salata
Ara cayin yanina 6 tane kuru erik
Su 3 oldu
Spor 1 saat yuruyus
al bi tane dahaBende 2 sene önce staj yaparken serviste bi abla bana ponçikle x ön koltuğa sığamaz demişti bende bi alındım üzüldüm ramazandı bide iftardan iftara çorba iciyodum ekmeksiz 65 kilodan 56 kiloya düşmüştüm ama hiç bi hastalık cıkmadı cok sukur
hadi bakalımAyy ben kaçıyorum. Oturdukça oturdum, bu gün oturmak yok banaHoşçakalınn
bugün tarcınlı limonlu su mu içsen acaba belki ödemdirDünkü menüm;
Sabah (8:30)
2 kücük kepekli ekmekten tost
şekersiz çay
Ara
yeşil elma
Öğlen
1 kase çorba
tavuk kavurma
Ara
Muz
Akşam (20:00)
yeşil mercimek yemeği
3 litreden biraz fazla su, şekersiz çay, şekersiz kahve içtim
ama +400 nedengeç yediğim için galiba
Canim peynir yemiyorum onun yerine yumurta koydum aksama kadar tok tutuyo fazla yemege abanmiyorsunsbah 2 yumurtayla ekmek cok gibi geldi ama akşam bol corba ve salatayla dengelemişsin kuzu
Kuru erik canim kuru erikÇok güzel olmuşErik çıktı mı kız, yani çıkmıştır da normal insan fiyatına düştü mü
ben ekmeksiz yiyemiyorum pek yumurtayıCanim peynir yemiyorum onun yerine yumurta koydum aksama kadar tok tutuyo fazla yemege abanmiyorsun
al bi tane dahaben yapamam öyle zaten bizimkiler diyet yaptıgımı anlayınca kızıyodu lisedeyken falan şimdi onlarda yapıyo maaaile diyetteyiz
bugün tarcınlı limonlu su mu içsen acaba belki ödemdir
ohhh en güzeli kimse karşında pilav yemez böyleliklekuzenim 108 kilo olmus annesı ablası babasıda kilolu ev devler ligi gibi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?