- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #193.981
sen şu turp havuc yogurt şeysini denesene akşama sindirim sistemine cok iyi diyolar ona3 litre suya ödem mi kalır allaasen
Ekmek yiyorum 1 dilim yumurtayida az hasliyorum guzel oluyoben ekmeksiz yiyemiyorum pek yumurtayıhele 2 tane hiç gitmez gibi
O nasil yapiliyosen şu turp havuc yogurt şeysini denesene akşama sindirim sistemine cok iyi diyolar ona
ahahaah etrafımdaki herkesi diyet psikolojisine soktum kilo sorunu olmayanlar bile saglıklı besleniyo artık dogru yoldam galiba :
hepsini rendeleyip yogurtla karıştrıyosun akşam yemegi niyetineO nasil yapiliyo
sen şu turp havuc yogurt şeysini denesene akşama sindirim sistemine cok iyi diyolar ona
cevrem benden etkilensinooo bende hemen cevremden etkılenıyorum
yess beybi bi dene bakimtuvaletede çıktım amaturp havuç rendeleyip yoğurda karıştırıp mı yicem
Tamam canim bi altarnetif olabilir benim icinhepsini rendeleyip yogurtla karıştrıyosun akşam yemegi niyetine
senin kilo ne alemde kuzu ?Tamam canim bi altarnetif olabilir benim icin
Hee tam cumaya geliyiii hiyecanliyim
tm da cumaya denk geliyoacımdan ölmezsem bende denicem bunu
Ayy canim sana da gecmis olsun aynen cahillik ettik bi kereÇok çok geçmiş olsun..
Ben de ergenlikte 65den 52'e düşmüştüm. Ama bildiğin sadece kahve içip, bisküvi yiyerek yaşıyordum cahillik işteÜlser, reflü, cilt bozukluğu, basur, saç dökülmesi bi ton kötü sonucu oldu tabi. Saç için krem kullandım. Yara oluşmaya başlamıştı.. Gerçekten sağlıklı kilo vermek çok önemli.
Günaydın kızlar
açlıga tahammülüm yok bilinHee tam cumaya geliyiii hiyecanliyimyok kiz sadece sabah zorluyo beni geri kalan iyi açlik oluyo tabi ama ossundu
Ben senden heycanliyimsag ol canim normalde sali gunuydu ama gidemedim cumaya aldimm bakalimm biraz iyiyim bugun ogune toparlarim ins heyecandan da oluyom ya
Sag ol cnm simdi daha iyiyimm bol meyve su ihlamir iyi geldi mevsim gecemedi bir turluu
gidemedim kuzuuuuummmmm heyecandan oluyommmm
Sag ol tatlimmm dikkat eduyorum ama olmiiii
Ya cok dikkat ediyorum gunluk 1 saat yurumeye basladim pazartesi artidaydim ama pazartesiden beri de tartilmiyorum cuma tartilicam bende bilmiyorum anliycagin surpriz olucaksenin kilo ne alemde kuzu ?
Sende benim kahvaltılari biliinaçlıga tahammülüm yok bilin
ay hadi inşallah zayıflarsın 500gr gitse yeter duraksama daYa cok dikkat ediyorum gunluk 1 saat yurumeye basladim pazartesi artidaydim ama pazartesiden beri de tartilmiyorum cuma tartilicam bende bilmiyorum anliycagin surpriz olucak
bnm kahvaltım zati 1 yumurta 2 dilim ekmekSende benim kahvaltılari biliinherseyden az az yiyom derken gecen bi hesapladim nerdeyse 800 kalori cikti ben dayaniyosam 190 kalorilik kahvaltilara sende dayaniciksjn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?