- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.001
Saol bebiskoSüpeeer hele 1.1 kilo vermen daha süper tebrik ediyorum kuşumbu listeyi bende istiyorum ya gene + çıktım nasıl olduysa
500 g yoğurt maşallah
Pezto ne
Bununla kalmamış galibaAkşam yemeğide biraz geç olmuş canım
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Saol bebiskoaslında 3 günlük bi liste uyguluyorum ama yapamazsam diye bastan dimediydim iyi gidiyom sankim baya açim ama iyi gidiyom midem bu aralar cok büyüdü kendimi durduramiyom iyi oldu bu bana acik terbiye olsun midem
Yimirta cok seviyom benbnm kahvaltım zati 1 yumurta 2 dilim ekmek
senin kahvaltılarına hep özeniyim zati ben az ondan az ondan derken
Yazdim kuzum poncikin msjinin cevabina beni baya durdurdu biraz olsun midem küçülür belkiSekerPancarii NASIL BİR LİSTEYMİŞ O BENDE DURDURAMIYORUM ÇOK AÇIM HEP TUTACAK ŞEYLERDE YİYORUM ÜSTELİK
Dinle anlatiyomiste bu duydun mu hih cok espirikliyim açlik beynime vurdu
Eki Görüntüle 1981206 Eki Görüntüle 1981207 Eki Görüntüle 1981208
Aha ekledim listeyi
Salatalık domates dilimle bir tabak onu yeben salata sevmiyorum ne yiyebilirim yerine
Aradaki meyvelere pek takilma evde ne meyve varsa ondan bi dene yiyom benben salata sevmiyorum ne yiyebilirim yerine
tememSalatalık domates dilimle bir tabak onu ye
Aradaki meyvelere pek takilma evde ne meyve varsa ondan bi dene yiyom ben
temembugün öğlen kivi elma akşamda kahve icicem sadece sabah cok yedım cunku
Yarin yap bak ilk gün bana baya kilo kaybettirditememmm sorun degıl alırım onlardanda meyve severim
Yarin yap bak ilk gün bana baya kilo kaybettirdi
HAŞLAMA YUMURTA VAR BİRDE TAVUK ..DUKAN YAPSAM ACABA YAPABİLİR MİYİM DİYORUMYazdim kuzum poncikin msjinin cevabina beni baya durdurdu biraz olsun midem küçülür belkibi iki gune regl olcam iyi oldu bu liste yoksa durduramiyodum kendimi
Yazdim kuzum poncikin msjinin cevabina beni baya durdurdu biraz olsun midem küçülür belkibi iki gune regl olcam iyi oldu bu liste yoksa durduramiyodum kendimi
Evet 500 e raziyim ya nerde o 1 600 verdigim gunlerray hadi inşallah zayıflarsın 500gr gitse yeter duraksama da
Tememtamam kuzum yarın yapıcam onu ama akşam spora gitcem halsiz kalmiyiim
Sadece protein almak bende baş ağrısı ve mutsuzluk yapiyo ben hic dayanamiyorum sadece proteinle beslenmeye ama cok guzel kilo verdiriyo tabi dukan dene istersen canimHAŞLAMA YUMURTA VAR BİRDE TAVUK ..DUKAN YAPSAM ACABA YAPABİLİR MİYİM DİYORUM
Biz eve abur cubur almadik bu ay o yuzden rahatim canim istese bile yicek aburuk cuburuk yokbende market pastanenin önünden geçerken durduramıyorum kendimiii poncik midem bu kadar açlığa dayanamıyo
Bayaa sıkı birseymis acikilir gibi geldi bana sen yapiyorsun maasallah sanaDinle anlatiyomiste bu duydun mu hih cok espirikliyim açlik beynime vurdu
Eki Görüntüle 1981206 Eki Görüntüle 1981207 Eki Görüntüle 1981208
Aha ekledim listeyi
Canım yiyemiyoeum sabah kalktığımda bide tek başıma yemek de hoşuma gitmiyor o yüzden eksikliğini hissetmiyorum canım arkadaşa gelince hani anlatmıştım ya para ile spor yama diye o kişi 1.65 boyu 86 kilo falan herhalde onu cekimiyor dün gece uyuyamadım ama ona inat o spor aleti ile 60 gorecem çok hisrlandim yaniye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?