Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saol bebisko aslında 3 günlük bi liste uyguluyorumama yapamazsam diye bastan dimediydim iyi gidiyom sankim baya açim ama iyi gidiyommidem bu aralar cok büyüdü kendimi durduramiyom iyi oldu bu bana acik terbiye olsun midem

bnm kahvaltım zati 1 yumurta 2 dilim ekmek
senin kahvaltılarına hep özeniyim zati ben az ondan az ondan derken
Yimirta cok seviyom ben az yagda zerdeçal karabiber kirmizi biberi kizdirip üstüne iki yimirta kiriyom iyce kizarana kadar karistirmadan pişiriyom onu yerken beni gören boyle bahar 3 dene bile yirim de abartmayim diyom sonra az ondan az bundan sundan ozledim bak kahvaltimi

SekerPancarii NASIL BİR LİSTEYMİŞ O BENDE DURDURAMIYORUM ÇOK AÇIM HEP TUTACAK ŞEYLERDE YİYORUM ÜSTELİK
Yazdim kuzum poncikin msjinin cevabina beni baya durdurdu biraz olsun midem küçülür belkibi iki gune regl olcam iyi oldu bu liste yoksa durduramiyodum kendimi

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(190)Poncikbirgelincik:60+10+60+60
()Nuffiun:
(70) elaalemi:70
()selcanmehmetcan:
(120)sarraf:120

MOR TAKİM

(30)Hedef52:30

( )Senad:

(30)SekerPancarii:30+30
()Alina_:

(105)zuzuzuzu1234:105
(35)ParteMoralll :35

PEMBE TAKİM: 380
MOR TAKIM:230

tamam kuzum yarın yapıcam onu ama akşam spora gitcem halsiz kalmiyiim
Temem az yi bu aksam da
HAŞLAMA YUMURTA VAR BİRDE TAVUK ..DUKAN YAPSAM ACABA YAPABİLİR MİYİM DİYORUM
Sadece protein almak bende baş ağrısı ve mutsuzluk yapiyo ben hic dayanamiyorum sadece proteinle beslenmeye ama cok guzel kilo verdiriyo tabi dukan dene istersen canim
bende market pastanenin önünden geçerken durduramıyorum kendimiii poncik midem bu kadar açlığa dayanamıyo
Biz eve abur cubur almadik bu ay o yuzden rahatim canim istese bile yicek aburuk cuburuk yok pasta yaptimdidün kalani esimle kizim yidi bi dilim kaldi ay nasil içim gitti yisem mi yimesem mi kazanan ben oldum yimedim koydum dolaba

niye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı o
Canım yiyemiyoeum sabah kalktığımda bide tek başıma yemek de hoşuma gitmiyor o yüzden eksikliğini hissetmiyorum canım arkadaşa gelince hani anlatmıştım ya para ile spor yama diye o kişi 1.65 boyu 86 kilo falan herhalde onu cekimiyor dün gece uyuyamadım ama ona inat o spor aleti ile 60 gorecem çok hisrlandim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…