Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

AY HER LİSTEDE HAŞLAMA YUMURTA U NE YA

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(70)Poncikbirgelincik:60+10
()Nuffiun:
() elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(120)sarraf:120

MOR TAKİM

()Hedef52:30

( )Senad:

()SekerPancarii:30
()Alina_:

()zuzuzuzu1234:105+60
()ParteMoralll :35

PEMBE TAKİM: 190
MOR TAKIM:230

ayyyy seni tebrik ediyorum ben hayatta dayanamazdım bi anlık bi boşluğa gelir yerdim heralde yememek ıcın kızıma falan yedirirdim ay kızım kulağa pek bi hoş geldi üzendimmmm

SPOR LİSTESİ(10/17)

PEMBE TAKİM

(190)Poncikbirgelincik:60+10+60+60
()Nuffiun:
(70) elaalemi:70
()selcanmehmetcan:
(120)sarraf:120

MOR TAKİM

(30)Hedef52:30

( )Senad:

(30)SekerPancarii:30+30
()Alina_:

(165)zuzuzuzu1234:105+60
(35)ParteMoralll :35

PEMBE TAKİM: 380
MOR TAKIM:290

ayyyy seni tebrik ediyorum ben hayatta dayanamazdım bi anlık bi boşluğa gelir yerdim heralde yememek ıcın kızıma falan yedirirdim ay kızım kulağa pek bi hoş geldi üzendimmmm
Ayy o kalani yiyim bu kalani yiyim olmuyo yaa sonra yerimizde sayiyoz yimicez verelim sonra yirink az az Rabbim sana da nasip etsin bir premses inşallah

pesto İtalyan soso ben evde fesleğen az fındık ve sıvıyağını rendeden geçirerek yapıyorum

niye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı o

cok hafif olmuş öğle corba fln olsaymış iyiymiş ama olsun
artık hedefe yoğunlaştım canım bir an önce 50'yi tartıda görmek istiyorum, bu sabah 56.9 'dum. Onu görünce çok sevindim:))

Ayy o kalani yiyim bu kalani yiyim olmuyo yaa sonra yemizde sayiyoz yimicez verelim sonra yirink az az Rabbim sana da nasip etsin bir premses inşallah

hep zaten tabakta kalmasın arkamızdan ağlar diye yiye yiye böyle olduk Aminnnn inşallah canım hayırlısıyla prens premmmses ne verirse kabulüm

ahahah annemde pek güzel yapar yımırtayı ben beceremem

böyle şeyler bazen cok iyi geliyo kilo vermeye baya gaza geliyo insan bırak o konussun sen bildiğinden dönme ama yinede arastır başka seceneklerin varsa onları da dene

böyle şeyler bazen cok iyi geliyo kilo vermeye baya gaza geliyo insan bırak o konussun sen bildiğinden dönme ama yinede arastır başka seceneklerin varsa onları da dene
Onun koşu bandı var tatlım herhalde o küçük alette kilo veriyorum diye mı yapıyor bilmiyorum yani sonuçta kilo veriyorum dedim bana diyor ki aç kalarak veriyorsun dedi bende alakası yok dedim aç kalarak versem su an daha zayıf olurdum sen bana söylenen kadar koşu bandında koş dedim dün akşam amonyaklı pasta yedi ben bı gram birşey yemedim sadece çay içtim benle sidik yarışına girme boğazını kes bir an önce dedim galiba bı daha söylerse biraz daha ağır konusacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…