- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.021
AY HER LİSTEDE HAŞLAMA YUMURTA U NE YATememaz yi bu aksam da
Sadece protein almak bende baş ağrısı ve mutsuzluk yapiyo ben hic dayanamiyorum sadece proteinle beslenmeye ama cok guzel kilo verdiriyo tabi dukan dene istersen canim
Biz eve abur cubur almadik bu ay o yuzden rahatim canim istese bile yicek aburuk cuburuk yokpasta yaptimdi dün kalani esimle kizim yidi bi dilim kaldi ay nasil içim gitti yisem mi yimesem mi kazanan ben oldum yimedim koydum dolaba
Tememaz yi bu aksam da
Sadece protein almak bende baş ağrısı ve mutsuzluk yapiyo ben hic dayanamiyorum sadece proteinle beslenmeye ama cok guzel kilo verdiriyo tabi dukan dene istersen canim
Biz eve abur cubur almadik bu ay o yuzden rahatim canim istese bile yicek aburuk cuburuk yokpasta yaptimdi dün kalani esimle kizim yidi bi dilim kaldi ay nasil içim gitti yisem mi yimesem mi kazanan ben oldum yimedim koydum dolaba
Aslinda ben hic aç gezemem ama bu aralar midemi terbiye etmem lazımdı canim o yuzden simdilik iyi gidiyorumBayaa sıkı birseymis acikilir gibi geldi bana sen yapiyorsun maasallah sana
Kiz nerde görüyon sen o haslanmis yumurtalariAY HER LİSTEDE HAŞLAMA YUMURTA U NE YA
Ayy o kalani yiyim bu kalani yiyim olmuyo yaa sonra yerimizde sayiyozayyyy seni tebrik ediyorumben hayatta dayanamazdım bi anlık bi boşluğa gelir yerdim heralde yememek ıcın kızıma falan yedirirdim ay kızım kulağa pek bi hoş geldi üzendimmmm
pesto İtalyan soso ben evde fesleğen az fındık ve sıvıyağını rendeden geçirerek yapıyorumSüpeeer hele 1.1 kilo vermen daha süper tebrik ediyorum kuşumbu listeyi bende istiyorum ya gene + çıktım nasıl olduysa
500 g yoğurt maşallah
Pezto ne
Bununla kalmamış galibaAkşam yemeğide biraz geç olmuş canım
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Ayy canim çektipesto İtalyan soso ben evde fesleğen az fındık ve sıvıyağını rendeden geçirerek yapıyorum
artık hedefe yoğunlaştım canım bir an önce 50'yi tartıda görmek istiyorum, bu sabah 56.9 'dum. Onu görünce çok sevindim:))niye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı o
cok hafif olmuş öğle corba fln olsaymış iyiymiş ama olsun
Ayy o kalani yiyim bu kalani yiyim olmuyo yaa sonra yemizde sayiyozyimicez verelim sonra yirink az az Rabbim sana da nasip etsin bir premses inşallah
Sira 55 deartık hedefe yoğunlaştım canım bir an önce 50'yi tartıda görmek istiyorum, bu sabah 56.9 'dum. Onu görünce çok sevindim:))
pesto İtalyan soso ben evde fesleğen az fındık ve sıvıyağını rendeden geçirerek yapıyorum
HAŞLAMA YEMEZSEM 1.GÜN NE OLUR YA DA PROTEİN AĞIRLIKLI GİDEYİM DURDU KİLOM ÇÜNKÜ YA ŞOKLATACAM YA DA BELLİ BİR LİSTEDEN GİDECEMKiz nerde görüyon sen o haslanmis yumurtalarisadece birinci gün kahvaltida haslanmis yumurta var bida yohhh
ahahahYimirta cok seviyom benaz yagda zerdeçal karabiber kirmizi biberi kizdirip üstüne iki yimirta kiriyom iyce kizarana kadar karistirmadan pişiriyom onu yerken beni gören boyle bahar 3 dene bile yirim de abartmayim diyom sonra az ondan az bundan sundan ozledim bak kahvaltimi
hep aynı gitmicekti bunu biliyodkEvet 500 e raziyim ya nerde o 1 600 verdigim gunlerr
böyle şeyler bazen cok iyi geliyo kilo vermeye baya gaza geliyo insanCanım yiyemiyoeum sabah kalktığımda bide tek başıma yemek de hoşuma gitmiyor o yüzden eksikliğini hissetmiyorum canım arkadaşa gelince hani anlatmıştım ya para ile spor yama diye o kişi 1.65 boyu 86 kilo falan herhalde onu cekimiyor dün gece uyuyamadım ama ona inat o spor aleti ile 60 gorecem çok hisrlandim ya
Onun koşu bandı var tatlım herhalde o küçük alette kilo veriyorum diye mı yapıyor bilmiyorum yani sonuçta kilo veriyorum dedim bana diyor ki aç kalarak veriyorsun dedi bende alakası yok dedim aç kalarak versem su an daha zayıf olurdum sen bana söylenen kadar koşu bandında koş dedim dün akşam amonyaklı pasta yedi ben bı gram birşey yemedim sadece çay içtim benle sidik yarışına girme boğazını kes bir an önce dedim galiba bı daha söylerse biraz daha ağır konusacamböyle şeyler bazen cok iyi geliyo kilo vermeye baya gaza geliyo insanbırak o konussun sen bildiğinden dönme ama yinede arastır başka seceneklerin varsa onları da dene
ay bana yaklaştın baya bayaartık hedefe yoğunlaştım canım bir an önce 50'yi tartıda görmek istiyorum, bu sabah 56.9 'dum. Onu görünce çok sevindim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?