Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sende az değilsin yalnız boşver kendi bilir evimde kosu bandı olsa 1 sn bos durmazdım ama su an da da onu alıp evime koymam açıkcası yer kaplar bayaa
sen ne istiyosan al yap ye ona da bakma kıskanıyo belli ki

sende az değilsin yalnız boşver kendi bilir evimde kosu bandı olsa 1 sn bos durmazdım ama su an da da onu alıp evime koymam açıkcası yer kaplar bayaa
sen ne istiyosan al yap ye ona da bakma kıskanıyo belli ki
Belki de canım aslında sevdiğim bir arkadaşım ama ne bilim işte bı daha açarsa zaten biraz daha sert konisacam neyse ya akşama fırında patates yapacam kaşarlı makarna çorba sence çok mu fazla olur ben makarna dan yemem de

patatesin yanına patlıcan fln da atsan sadece patates yersen cok gelebilir o makarna tabikide yemiceksin

HAŞLAMA YEMEZSEM 1.GÜN NE OLUR YA DA PROTEİN AĞIRLIKLI GİDEYİM DURDU KİLOM ÇÜNKÜ YA ŞOKLATACAM YA DA BELLİ BİR LİSTEDEN GİDECEM
Neden haşlanmış yumurta sevmiyo msn canim iyce çırpip yumurtayi seramik tavada yagsiz arkali önlü pişirip de yiyebilirsin aslinda kilo durmalarinda iki üç günlük sok diyet yapilabilir aslinda vucut yeme duzenimize alışıyo farklilik iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…