- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.041
sende az değilsin yalnızOnun koşu bandı var tatlım herhalde o küçük alette kilo veriyorum diye mı yapıyor bilmiyorum yani sonuçta kilo veriyorum dedim bana diyor ki aç kalarak veriyorsun dedi bende alakası yok dedim aç kalarak versem su an daha zayıf olurdum sen bana söylenen kadar koşu bandında koş dedim dün akşam amonyaklı pasta yedi ben bı gram birşey yemedim sadece çay içtim benle sidik yarışına girme boğazını kes bir an önce dedim galiba bı daha söylerse biraz daha ağır konusacam
Belki de canım aslında sevdiğim bir arkadaşım ama ne bilim işte bı daha açarsa zaten biraz daha sert konisacam neyse ya akşama fırında patates yapacam kaşarlı makarna çorba sence çok mu fazla olur ben makarna dan yemem desende az değilsin yalnızboşver kendi bilir evimde kosu bandı olsa 1 sn bos durmazdım ama su an da da onu alıp evime koymam açıkcası yer kaplar bayaa
sen ne istiyosan al yap ye ona da bakma kıskanıyo belli ki
hohoyytt profil cok iyiAman neyse tabak çorba içtim galeta ile ve tokum mutlusu yok benden :)
Ben coh guzel yimirta pisiririmahahahannemde pek güzel yapar yımırtayı ben beceremem
hohoyytt profil cok iyi
patatesin yanına patlıcan fln da atsan sadece patates yersen cok gelebilir oBelki de canım aslında sevdiğim bir arkadaşım ama ne bilim işte bı daha açarsa zaten biraz daha sert konisacam neyse ya akşama fırında patates yapacam kaşarlı makarna çorba sence çok mu fazla olur ben makarna dan yemem de
Neden haşlanmış yumurta sevmiyo msn canim iyce çırpip yumurtayi seramik tavada yagsiz arkali önlü pişirip de yiyebilirsin aslindaHAŞLAMA YEMEZSEM 1.GÜN NE OLUR YA DA PROTEİN AĞIRLIKLI GİDEYİM DURDU KİLOM ÇÜNKÜ YA ŞOKLATACAM YA DA BELLİ BİR LİSTEDEN GİDECEM
Him yok neyse yarım porsiyon yer salata ile kapatayım en iyisi :)patatesin yanına patlıcan fln da atsan sadece patates yersen cok gelebilir omakarna tabikide yemiceksin
o yaşta da cok normal benceBen coh guzel yimirta pisiririmsuss canim cekiii yeni evlendigimde yumurta bile kiramazdim ben dogru düzgün
okHim yok neyse yarım porsiyon yer salata ile kapatayım en iyisi :)
Yok ya kimseye o kadarı yakistimeiyorum şahsen ne gerek var ama öyle insanlarda çok valla :)hayalimdeki ben
gerci cocgu gayet güzel dogurmuşun cokta küçük deilmişin yaniDimibincidi
Bende mı öyle yapsam su bakalım zaten yazacam bu sabah 67.400 gördüm herhalde gabizligim var biraz yoksa dünü çok iyi kapattım haftasonu 66 göreyim insaalahokben akşam sadece corba yicem kısmet olursa kendimi kaybetmezsem
görüşürüz canım :)Kızlar ben kaçtım iyi ki var burası hoşçakalın :)
hastalık oluyo bi yerden sonrasıYok ya kimseye o kadarı yakistimeiyorum şahsen ne gerek var ama öyle insanlarda çok valla :)
İki sene sonra dogurdum cocuh Allah'tan onu akil etmisik de evlenir evlenmez cocuk yapmamisikgerci cocgu gayet güzel dogurmuşun cokta küçük deilmişin yani
hadi inşallahhhhBende mı öyle yapsam su bakalım zaten yazacam bu sabah 67.400 gördüm herhalde gabizligim var biraz yoksa dünü çok iyi kapattım haftasonu 66 göreyim insaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?