Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

YİYEMİYORUM YUTUNCA BEBEKLİĞİMDE DE HİÇ YEMEMİŞİM CANIMDA ÇOK İSTER ASLINDA AMA İŞTE YUTUNCA OLDUĞU YERDE DURMUYOR ... SENİN VERDİĞİN 3 DETOKS VARDI ONLARDAN BİRİNİ YAPAYIM HAFTA SONU

senle sidik yarışına giren kim bu aralar herkesi yoluyorum onu da yolalım hazır kollarım sıvanmış sen çorba salata ile geçiştir doyana kadar çorba salataya vur yanında ayranda olur patatesten elinden geldiğince uzak dur akşamları için

kime naptın kız

5 sene aynı sınıfta okudugum arkadasımı tanıyamadım ben bugün
ay cok utandım dedim yer yarılsın dibine gireym

Selam kizlar
Nasilsiniz
Zorlu bir dunden sonra ben bugun daha yiyim,diyete bugun de aynen devam.dun de kacamak yapmadan gecti ,sukurler olsun.bu sabah ta cumaya gore -0.5 kg gordumcok mutlu oldum ben

niye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı o
Cok guzel oluyo sekercim,incecik ,hic bir yerden bir fazlalik yok,hafifceciktimcokkk uzun yillar once
Bir de dun icin cokkkk tesekkur ederim canim,seninle sohpet say!esinde o aclik krizini yenebildim,iyiki varsin,iyiki varsiniz

Selam kizlar
Nasilsiniz
Zorlu bir dunden sonra ben bugun daha yiyim,diyete bugun de aynen devam.dun de kacamak yapmadan gecti ,sukurler olsun.bu sabah ta cumaya gore -0.5 kg gordumcok mutlu oldum ben
bu hafta listeye girebilceksin galiba kuzum

Cok guzel oluyo sekercim,incecik ,hic bir yerden bir fazlalik yok,hafifceciktimcokkk uzun yillar once
Bir de dun icin cokkkk tesekkur ederim canim,seninle sohpet say!esinde o aclik krizini yenebildim,iyiki varsin,iyiki varsiniz
siz böyle dedikce diyorum tamam kaptanlıgın hakkını veriyorum ben

Oyle umit ediyorum kuzucum,bu hafta cok dikkat ettim kendimce,kacamak vs de yapmadim sukurler olsun.yarini da atlatirsam baya umitliyim bu haftadan.artik 5leri goreyim istiyorum.havalarin isinmasina ne kaldi ki
dimi ama zayıflayınca gelsin incecik kıyafetler bi küçük beden pantolonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…