- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.061
Kesinlikle ay keptin çok sağol ya sen burada ki en büyük destekcimsin çok teşekkür ederimgörüşürüz canım :)
hastalık oluyo bi yerden sonrası
İki sene sonra dogurdum cocuh Allah'tan onu akil etmisik de evlenir evlenmez cocuk yapmamisikevlilige alışmadan zor olur hemen cocuk
diğer kızlarla da konus bebekim hepimiz birbirimize destek olyuoruz burda bak onlarıda cok seviceksin eminimKesinlikle ay keptin çok sağol ya sen burada ki en büyük destekcimsin çok teşekkür ederim
Teşekkürler ah anda gittimdiğer kızlarla da konus bebekim hepimiz birbirimize destek olyuoruz burda bak onlarıda cok seviceksin eminim
YİYEMİYORUM YUTUNCANeden haşlanmış yumurta sevmiyo msn canim iyce çırpip yumurtayi seramik tavada yagsiz arkali önlü pişirip de yiyebilirsin aslindakilo durmalarinda iki üç günlük sok diyet yapilabilir aslinda vucut yeme duzenimize alışıyo farklilik iyi geliyo
senle sidik yarışına giren kim bu aralar herkesi yoluyorum onu da yolalım hazır kollarım sıvanmışBelki de canım aslında sevdiğim bir arkadaşım ama ne bilim işte bı daha açarsa zaten biraz daha sert konisacam neyse ya akşama fırında patates yapacam kaşarlı makarna çorba sence çok mu fazla olur ben makarna dan yemem de
kime naptın kızsenle sidik yarışına giren kim bu aralar herkesi yoluyorum onu da yolalım hazır kollarım sıvanmışsen çorba salata ile geçiştir doyana kadar çorba salataya vur yanında ayranda olur patatesten elinden geldiğince uzak dur akşamları için
vay anasını korktum yalnız su anbirilşeri kaşınıyordu kaşıdık diyelim
yok be ne korkacan işin içinde haksızlık vardı ondan kaşıdık laflar ile kimileri emek hırsızı olabiliyorvay anasını korktum yalnız su an
PEK SEVER bizim halkımız hak yemeyi vs.yok be ne korkacan işin içinde haksızlık vardı ondan kaşıdık laflar ile kimileri emek hırsızı olabiliyor
Cok guzel oluyo sekercim,incecik ,hic bir yerden bir fazlalik yok,hafifceciktimniye normal yemekler yok sabah kahvaltı da yok az olmamış mı o
bu hafta listeye girebilceksin galiba kuzumSelam kizlar
Nasilsiniz
Zorlu bir dunden sonra ben bugun daha yiyim,diyete bugun de aynen devam.dun de kacamak yapmadan gecti ,sukurler olsun.bu sabah ta cumaya gore -0.5 kg gordumcok mutlu oldum ben
Cok guzel oluyo sekercim,incecik ,hic bir yerden bir fazlalik yok,hafifceciktimcokkk uzun yillar once
Bir de dun icin cokkkk tesekkur ederim canim,seninle sohpet say!esinde o aclik krizini yenebildim,iyiki varsin,iyiki varsiniz
Oyle umit ediyorum kuzucum,bu hafta cok dikkat ettim kendimce,kacamak vs de yapmadim sukurler olsun.yarini da atlatirsam baya umitliyim bu haftadan.artik 5leri goreyim istiyorum.havalarin isinmasina ne kaldi kibu hafta listeye girebilceksin galiba kuzum
Kesinlikleeee,gercekten dunki halimden ben korktumsiz böyle dedikce diyorum tamam kaptanlıgın hakkını veriyorum ben
dimi ama zayıflayınca gelsin incecik kıyafetler bi küçük beden pantolonlarOyle umit ediyorum kuzucum,bu hafta cok dikkat ettim kendimce,kacamak vs de yapmadim sukurler olsun.yarini da atlatirsam baya umitliyim bu haftadan.artik 5leri goreyim istiyorum.havalarin isinmasina ne kaldi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?