- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.101
benim teyzemde öyledir 40 küsür yaşında ama çıtır zate mübarekYok yok apla deme,bugun bankaya gittim sabah,memur emeklilik vs yasimisordu,kemale erdi dedimguluyor allahtan minyonumda pek gostermiyorum
Aynen canimmm ,sanirim 55 ler de falan gerekecek ,kalori hesabi.kilo vermen durdugu zaman o işlere gireriz bence şu anlık gayet iyi
o hobi olarak kilo alıp sonra zayıflamaya calışıyo1.60cm canim.minyonum biraz.sen benim topuklu halimsinayy insallah en kisa zaman da ulasiriz ki senin pek bir sey kalmadi sanimrim hedef kilona
55ten çıkış yok gibiAynen canimmm ,sanirim 55 ler de falan gerekecek ,kalori hesabi.
Hayat 40 inda baslar diye bosuna dememis atalarimizbenim teyzemde öyledir 40 küsür yaşında ama çıtır zate mübarek
ben emekli olabilcem mi acaba
Yumurta aşığı biri olarak anlayamiyorumKAVRULMUŞU BİLE 2 3 SENEDEN BERİ YİYEBİLİYORUM HELE AZ HAŞLAMAYI HAYATTA YİYEMEMSENİN VERDİĞİN VARDI İLK GELDİĞİMDE VERMİŞTİN ONKLARDAN BİRİNİ YAPAYIM
Hic sebzeye benzeyen bisey yoh mi evdeahahahhahahaşlanmıs sadece brokoli yiyebiliyorum onu nerde bulcam bazar yokkk
55ten çıkış yok gibiyakında bagırcam gelmeyinnn tünelin ucu b.mb.k bi yere çıktı diye
Hayat 40 inda baslar diye bosuna dememis atalarimiz
Tobe tobe,daha dur,dugun dernek,coluk cocukooooo oooooo
Minyon olmak guzeldir1.60cm canim.minyonum biraz.sen benim topuklu halimsinayy insallah en kisa zaman da ulasiriz ki senin pek bir sey kalmadi sanimrim hedef kilona
Bu da guzellllo hobi olarak kilo alıp sonra zayıflamaya calışıyo:
Benim için bir oyun haline geldi bu diyet isio hobi olarak kilo alıp sonra zayıflamaya calışıyo:
Evet avantajlari var tabi de,dez avantajlari da var.insallah canim,o zaman simdiden sana 51 kereMinyon olmak guzeldirinşallah canim benim son 3 kilom 51 e de raziyim aslinda ne çıkarsa bahtima 52 nin üstüne çıkmayim yeter bana
Benim için bir oyun haline geldi bu diyet isiveriyom 2 aliyom 2 en azindan kilo koruyom o ise yariyo
Eeee daha ne istiyorsun,vatandas daha is hayatina atilmadan sen emekli olacaksin24 yaşındayım 4 yıldır calışıyorum şimdi yeni kanun cıkmış 3 cocuk yapınca 2100 gün fln düşüceklermiş prim günlerinden bu mantıkla 3 yıl daha calışsam yetiyo bana
yumurta pek severim tam haslaıp yarım kesip tavada tereyagı ve baharatla pişirceksinYumurta aşığı biri olarak anlayamiyorumne zaman yapacaksin tatlis
ay keşke bizde 52lerde oynasak öle kendi kendimizeBu da guzelllldarisi basimiza,aminnnn
aynen eğlencelidir dimi kuzu ver al ver al ver alBenim için bir oyun haline geldi bu diyet isiveriyom 2 aliyom 2 en azindan kilo koruyom o ise yariyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?