Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

domatis salatalık dereotu maydanoz ıspanak ı bakla var annem yeni yapmıs marul var ama tarzım degıl bunlar
domates salatalık maydanozu salata yerine yiyebilirim ama haşlama olarak ne yicem
al bunu ye
bence sende cok acı bi çiğ köfte yapmalısın bak bende cok işe yaramıştı kilo verdirmişti

Canım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkesleri @sarraf ımmm @SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm

65.4 le izine ayrılmışsın kuzumsu an kaç kilosun ? keşke dönsen belki zamanla oturucak o disiplin sonucta bi kere basarmışsın bi daha basarabilirsin gibi geliyo bana

Bebegimmmmm gelsene moonnnn litfenn yaz geldi gitmezsin ki bence artik osledimmmm niye kilo aliyon

domatis salatalık dereotu maydanoz ıspanak ı bakla var annem yeni yapmıs marul var ama tarzım degıl bunlar
domates salatalık maydanozu salata yerine yiyebilirim ama haşlama olarak ne yicem
İspanak yemegi ye bulgursuzsevmem dersen tohat yirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…