- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.121
ama 3 cocuk ne ara ve nasıl yapcamEeee daha ne istiyorsun,vatandas daha is hayatina atilmadan sen emekli olacaksin
kovarlar valla her bana 5 bin cocuk parası verceklerineGelsin pes pese
Hic sebzeye benzeyen bisey yoh mi evdepattis haric
domatis salatalık dereotu maydanoz ıspanak ı bakla var annem yeni yapmıs marul var ama tarzım degıl bunlar
domates salatalık maydanozu salata yerine yiyebilirim ama haşlama olarak ne yicem
ev yoğurdum yok arın annemde kalacam büyük ihtimal ile cumartesi pazar pazartesi günleri yaparım sopuk çorba şekline olan varya 2 saatte bir yeniyordu onu yaparımYumurta aşığı biri olarak anlayamiyorumne zaman yapacaksin tatlis
al bunu ye
bence sende cok acı bi çiğ köfte yapmalısın bak bende cok işe yaramıştı kilo verdirmişti
Canım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkesleri @sarraf ımmm @SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmmyüzdemiz bu şekilde kızlar 0.400 ün altında kaldık bu haftaponcikbirgelincik haftaya listeye dönüyoruz kilo vermiş olarak ona göre bu hafta sıkı tut @edan18 canım sen ne zaman dönceksin izinden ?bitmedi mi daha sınavların.. Moonlii canım sen dönmeyi düşünüyo musun tekrarrr ?
@ParteMoralll sende dön baaahhh dönmek istemeyenlerde bildirirse bana eğer veya uzun süre dönmeyi düşünmeyenlerrr ona göre takıma arkadaslarımızı alıcam aday listemiz biraz kalabalık çünkü
14. TAKİM 512. ETAP***
selcanmehmetcan(76.5///%) bildirimsiz izine ayrılmak istiyor
htc71(63.5///%) sabit bildirimli izine ayrılmak istiyor
06derya(69.6///%) sabit
senad(65/64.8/0.2/%0.31)
nuffiun(72.9/72.8/0.1/0.14 %)
zuzuzuzu1234 (68.7/67.9/0.8/%1.16)
elaalemi( 58.9/58.0/0.9/%0.51)509.edapta bildirimli izine ayrıldı 509 yüzdesi 3 e bölündü
14. Takım Ortalama: % 0,302
Bah bunu hiç denemedimyumurta pek severim tam haslaıp yarım kesip tavada tereyagı ve baharatla pişirceksinof diyorum
65.4 le izine ayrılmışsın kuzumsu an kaç kilosun ? keşke dönsen belki zamanla oturucak o disiplin sonucta bi kere basarmışsın bi daha basarabilirsin gibi geliyo banaCanım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkeslerisarraf ımmm SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm
BebegimmmmmCanım merhaba çok özledim buraları ama ben baya kilo aldım ve disipline olamıyorum gelsemde kalamıyorum o yüzden sizi uğraştrmak ve yarı yolda bırakmak istemiyorum canım. Kendi kendime bişeyler yapmaya çalışıcam sanırım öperim herkeslerisarraf ımmm SekerPancarii mmm tabikisii @ParteMoralll ımmmmmm
cok güzel oluuuuyyyyBah bunu hiç denemedimcumartesi yapip yiyim
Bide 2 kilo verince kimse farketmiyi ama alinca farkediyii bu da eglenceliay keşke bizde 52lerde oynasak öle kendi kendimize
aynen eğlencelidir dimi kuzu ver al ver al ver al
Bilirimcok güzel oluuuuyyyybi bu tarif bide kuymka için hafta sonlarini beklerdim ben
ay evet yarım kilo bile alsan hemen sen kilo mu aldın diye yapıştıryo kvBide 2 kilo verince kimse farketmiyi ama alinca farkediyii bu da eglenceli
İspanak yemegi ye bulgursuzdomatis salatalık dereotu maydanoz ıspanak ı bakla var annem yeni yapmıs marul var ama tarzım degıl bunlar
domates salatalık maydanozu salata yerine yiyebilirim ama haşlama olarak ne yicem
ayy bi ara çavdar ekmeği ve recel getirmiştim ofise acıktıkca sürüp srüp yiyodumBilirimbi kuymakli gunleri bi de ara ogunlerde ekmek yedigini asla unutmiycim
Ama verince hep sessizlik hep sessizlikay evet yarım kilo bile alsan hemen sen kilo mu aldın diye yapıştıryo kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?