- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.081
coook sevindiiimmmKesinlikleeee,gercekten dunki halimden ben korktumaksamn olsadayemeyi yesem,elim ayagim titredi resmen acliktan ama sohpet ettikce aclik krizi gecti ve daha da istikrarli gunu bitirdim
Aynen oyle,ust kiyafetler simdi kamufle ediyor da,pantalonlar dugmeler firlayacak durumdadimi ama zayıflayınca gelsin incecik kıyafetler bi küçük beden pantolonlar
yaza kadar bnm kiloya gelirsin sende 55Aynen oyle,ust kiyafetler simdi kamufle ediyor da,pantalonlar dugmeler firlayacak durumdabu kis takima ilk girdigim kilodayken toplamda verdeyse 10 kg aldim.hedef 15 kg vermek ve incecik olarak yeni ciciler almakkk
Sagol canimmmcoook sevindiiimmm
bugün daha iyisinidir ama dimi ilk gn hep zor geçer her konuda
Nee sebze yerine yulaf yemeyi mi teklif ediyosun ben mi yanlis anliyorumSekerPancarii canım ben haslanmıs sebze olarak ne yıyebılırım yarın? yulaf ezmesinden puding yapcam onu yiyim mi
erken yemek yaraamadı diyosun yaniSagol canimmmkesinlikle ikisaatlik erken baslamak yeme icmeye butun duzenimi alt ust etti.ben yine normalde devam edecegim.gune cok erken basliyorum ama ,aksami hep birlikte yemek yemek icin yine ayni duzende gidecegim.sadece yediklerime cok daha dikkat ediyorum cumadan beri.en onemlisi,yediklerimi kasik hesabiyla tabagima alip midemi kucultmeye calisiyorum ve boll su iciyorum
Hadi yaa az haslanmis falan da mi yiyemiyosun bende cok kati sevmem pişmiş yumurtadan mi bulanıyosunYİYEMİYORUM YUTUNCABEBEKLİĞİMDE DE HİÇ YEMEMİŞİM CANIMDA ÇOK İSTER ASLINDA AMA İŞTE YUTUNCA OLDUĞU YERDE DURMUYOR ... SENİN VERDİĞİN 3 DETOKS VARDI ONLARDAN BİRİNİ YAPAYIM HAFTA SONU
İnsallah canimmmyaza kadar bnm kiloya gelirsin sende 55çıtı pıtı giyiniriz
haşlanmış karnabaharNee sebze yerine yulaf yemeyi mi teklif ediyosun ben mi yanlis aliyorumahahaha ay ben sebze yemegi yedim kiz ama haslanmis brokoli kabak karnabahar yiyebilirsin yazdan kurumuş yesil fasulyem var yarin da onu yicem seviyom haslanmis sekildede
Ayy ben cok severim kiz haslanmis karabiber atarim limon sıkıp yerim nasın sevmezsinhaşlanmış karnabahar
onun yemeği güzel oluyo kıymalı
yaşını söylediğnde abla diyesim geliyo deme onuİnsallah canimmm55 kgde de gayet iyi oluyorum,gobek basen cikmiyor ama ,50 kg yi bir gorsem ve korusam dunyalar benim olur.bir de 40 yasi asmis biri olataktan biraz daha dikkat etmek gerekiyor,onu simdilerde cok daha iyi anliyorum
Boyun kac canim benimde hedefim 50İnsallah canimmm55 kgde de gayet iyi oluyorum,gobek basen cikmiyor ama ,50 kg yi bir gorsem ve korusam dunyalar benim olur.bir de 40 yasi asmis biri olataktan biraz daha dikkat etmek gerekiyor,onu simdilerde cok daha iyi anliyorum
Evet ben de ise yaramadi erken yemek,yoksa acimmmm ,acimmmm,diye diye gun gececektierken yemek yaraamadı diyosun yani
kalori saymayı düşündün mü hiç kuzu kızlar başarıyo onu ben pek başaramıyorum da baya etkili gibi
evet fıtında üstüne kaşar flnAyy ben cok severim kiz haslanmis karabiber atarim limon sıkıp yerim nasın sevmezsinbrokoli de cok severim en cok firinda besamel soslu seviyom karnabahar brokoliyi canim cekii
KAVRULMUŞU BİLE 2 3 SENEDEN BERİ YİYEBİLİYORUM HELE AZ HAŞLAMAYI HAYATTA YİYEMEMHadi yaa az haslanmis falan da mi yiyemiyosun bende cok kati sevmem pişmiş yumurtadan mi bulanıyosunevet canim detoks iyi fikir
Yok yok apla deme,bugun bankaya gittim sabah,memur emeklilik vs yasimisordu,kemale erdi dedimyaşını söylediğnde abla diyesim geliyo deme onu
Nee sebze yerine yulaf yemeyi mi teklif ediyosun ben mi yanlis anliyorumahahaha ay ben sebze yemegi yedim kiz ama haslanmis brokoli kabak karnabahar yiyebilirsin yazdan kurumuş yesil fasulyem var yarin da onu yicem seviyom haslanmis sekildede
kilo vermen durdugu zaman o işlere gireriz bence şu anlık gayet iyiEvet ben de ise yaramadi erken yemek,yoksa acimmmm ,acimmmm,diye diye gun gececektiben yine her zamanki gibi devam edeyim
Bazi besinlerin kalorilerini az cokbiliyorum.su siralar cok farkli seyler de yemedigim icin,bir kac gundur kepceyi servi kasigini biraktimcorba kasigiyla hazirliyorum tabaklarimi ama bir sure sonra o konuda yardim ve fikirlerinize ihtiyacim olur
1.60cm canim.minyonum biraz.sen benim topuklu halimsinBoyun kac canim benimde hedefim 50boyum 165
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?