- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.161
Kizlar masallah ne kojusuyonuz ben eskisi gibi gelemim ana olcemmm ben hantalimmm idare edin onemli bilmem gereken bir sey olursa haber verinn atlamayin benii yoksam tohati yersiniz
Of of demeyin boyle seyler ne olur yaaa bu ara kendimi zor tutuyorum az once burnuna cubuk kraker kokusu geldi canin istedi yani durum bu kadar vahim
biraz fazla gibi olmuş sanki ama iyi yani olmuşMerhaba hanımlar sabah bı poğaça yedim öğlen galeta ve iki tabak çorba az önce de salata çorba ve patates yemeği yarım porsiyon :)
Yaaa fazla mı olmuş ama evet karnım şişti vallabiraz fazla gibi olmuş sanki ama iyi yani olmuş
yarın kahvaltını güzel yap kuzum akşam cok hafif atlatman lazım listeye girebilmek içinve cuma erkenden bana kilonuzu bildirmeniz gerekiyo listeyi ona göre ayarlıcam
spor için biraz bekle bence az sindir sonra yaparsınYemek işi bitti sporu bu saat sonra yapayım demi hemen üstüne olur mu ki
sinir olurum öyleleerineBu erkekler niye zayıf ya eşim bir sürü ekmak yedi üstüne makarna dolu papates vs hiç almıyor kilo aaaaa geceleri çikolata hupltir birazdan mısır patlağı da ister valla gibta ile bakıyorum
Tamam canım bı saat sonra baslim. Benspor için biraz bekle bence az sindir sonra yaparsın
İyi bari valla yiyor yiyor almıyor tobelerim olsun valla hatta kilo alsın diye ye canım ye tabi ya yapıyorumsinir olurum öyleleerinecok şükür nişanlım yiyip kilo alan cinsten
AMA ALMIYO DİMİİyi bari valla yiyor yiyor almıyor tobelerim olsun valla hatta kilo alsın diye ye canım ye tabi ya yapıyorum
Kesin denicemekmaa srücen üstünede peynir dğişik bi tadı oluyo
Ben anladi sen dayah seviyonsevmemmm ben tohatt yicemmm
Ayy iste boyle evde diyet yapmak cok zor dimi canim Allah yardimcin olsun yime sen yimeBu erkekler niye zayıf ya eşim bir sürü ekmak yedi üstüne makarna dolu papates vs hiç almıyor kilo aaaaa geceleri çikolata hupltir birazdan mısır patlağı da ister valla gibta ile bakıyorum
Benim eşim yeni evliyken yer yer almazdi nasil bir göz ettiysem adama aliyo artik yiyincesinir olurum öyleleerinecok şükür nişanlım yiyip kilo alan cinsten
Ben çorba mantar yemeği yedimdi çok güzelKesin denicemaksama cacik ve salata yicem sadece
AhahahgsgshsgsgBenim eşim yeni evliyken yer yer almazdi nasil bir göz ettiysem adama aliyo artik yiyinceahahahahj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?