- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #194.981
Bu hafta net 55 yapcam haftaya bi detoks patlatip 54 olcam bekle beni kaykeyta spordan canımızı cikartalimSen mezun ol yine inersin 52 yebiliyim ben hee hadi hedef kilona gelde beraber squat takvimine başliyak
Annem koca 1 kutu Gofret aldı hani şu eskiden yiyoduk ya küçükkene sade vanilyali olanlardan 1 tane yidim bende sakla dedim kutuyu çok seviyim çünkü dayanamam şimdi de ütü yapcam kulakligim olaydı yürüyüşe cikardimmBende oyumu kullandim biraz da yürüdük geldikkahve ictim sekerim düştü kepekli piskevite fıstık ezmesi sürüp yidim gayfemle bek guzel geldi
1 elma yedim şimdi son kasemi icicem gündüz az içtim başlamışken bırakmayım dedim elma iyi geldiYaa ağır mi geldiyapma zaten kuzu ara ver öyle yap
Merhaba hanımlar menü yazayım sabah domates salatalık yeşil çay zetlyrin galeta ogleni kefir ile geçirdim gerçekten tok tuttu aiki saat misafirliğe gittim çay içmeye pasta börek cikartcskti çayın yanına yok dedim yumurta salatası yaptı peynir zeytin kepek ekmeği çıkarttı onlardan yedim o kadar
misafirlige gitmişsin bence gayet güzel kuzum hafif yani ekmekten ck yemediysenMenume bakar mısınız cok mu olmuş ya
iyi etmişsinnn cınıııımmm sonuc nasıl ne almedesinn1 elma yedim şimdi son kasemi icicem gündüz az içtim başlamışken bırakmayım dedim elma iyi geldi
kahve yanındakiler haric pek güzellllMenum
1 cay kaşığı fıstık ezmesi, nescafe
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği, 1 az yagda 2 dilim sucuklu yumurta, az peynir, az tulum, 5 zeytin , sekersiz cay, salatalik domates nane
Öğle: 200 gr yogurt, 2 kaşık yulaf, yarim elma, yarim portakal, 1 ceviz( karıştırıp yedim)
Ara: yarim paket(5 tane) eti kepekli bisküvi, 1 tatli kaşığı fıstık ezmesi, nescafe
Akşam: yarim tabak(3 dolu kasik falan) soganli mantar kavurma, 1 bardak ayran, yagsiz salata
Granola yapiyorum kendime öğlenleri yemek için yaparken yarim ceviz attim agzima
Spor: 30 dk twist shape
Su 1 buçuk litre
resmen caktırmadan spor yapıyon senSPOR LİSTESİ(10/17)
PEMBE TAKİM
(375)Poncikbirgelincik:60+10+60+60+45+60+80
(150)Nuffiun:150
(70) elaalemi:70
()selcanmehmetcan:
(120)sarraf:120
(150)Marul_Anne : 150
MOR TAKİM
(110)Hedef52:30+30+50
(120 )Senad:30+45+45
(90)SekerPancarii:30+30+30
()Alina_:
(420)zuzuzuzu1234:105+60+105+120+60
(245)ParteMoralll :35+120+30+60
PEMBE TAKİM: 865
MOR TAKIM:985
azmin sonu zaferdirGünaydın 72 kiloyum tızlarrr 1.40 gram gitti
Aksam cok az yidim kahve yanindakiler yüzündenkahve yanındakiler haric pek güzellllbende bgün başlıcam meü yazmaya
Ayyy cok sevindimmmmmmm canimmm bak cok guzel bi sonuc aldin detokstanGünaydın 72 kiloyum tızlarrr 1.40 gram gitti
Gunaydin bebikosgünaydın zuzulaaarrrnabersinizzzzz
aman diyim dikkat o detoks üstüne yersen alırsın bi hafta falan tut kendiniAksam cok az yidim kahve yanindakiler yüzündensaolun efendim Toplam kalorim 1100 dü ama bugun arti çıktım bi sinir olmadim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?