- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.021
ay evet geri almamak için cok dikkat etmen laızm kuzu yoksa sonu hüsranEvet bugün de dikkat edicem sabitlemek amaçlı
Cok sevindim valla canimSen bu işi biliyorsun bacım... evet hafif gidicem dunden de çorbadan arttı içine malzeme ekleyip öğlen yemeğim yapacam bir sürpriz olmazsa akşam ızgara tavuk arada 1 soda 1 elma bol su iyi mi menü?
Bugün hafif menüm ... bazen kaçamak gerekiyor abartmadan tabi ki bende kaçamak yapıyorum yapmazsan diyetten soğurumCok sevindim canim,bu kurler kisa vade de cok guzel sonuc veriyor,ama bir iki gun cok dikkat et ki geri gelmnesin,ben dun aksamla bu sabah 0.3 kg fazla gordum.kacamak yapmasaydim bu sabah cok guzel bir sunuc alacaktim ben de.
wuuu cok dğişik bi tariiiiffffYulaf ezmesini meyve püresi pekmez az siviyagla ıslatıyosun icine ne istersen koyuyosun ben ceviz ve kuş üzümü koydum sonra fırınlıyosun 50 dk falan pisiyo ara ara firindan çıkarıp karıştırıp geri koyuyosun sonra sogumaya birakiyosunkavanoza koydum 15 gün falan yirim dolaba koydum hazir olmus oluyo hem yogurda 2 kaşık atip yerim oglen
evett giricem listeye zaten az bi kilom kaldı hemencik vereyim sonra paso sizinle ugrascamSagol canimcim,bir de aksam o hatayi yapmasaydim bugun cok guzel olacakti,ama yemeseydim de aklimda kalacakti.insallah canim hepbirlikte.
Sen bu hafta listeye giriyormusun.bence girsen daha guzel kg verirsin gibi geliyor.
50 ne güzel bi rakamHee kiz inşallah düşerim valla azimle dayanicam bi birakirsam olmaz 50 yi görüncede cok dikkat edicem ki sabitlensin
bu yarışta hep yeniliyom banane oynamıcamHadi bakam haftaya kim cok verecek yarış başlasin
Yok canim hazir kahvaltılık gevrekler olur ya kitir onlar gibi oldu ama daha lezzetlisi bence çekerim yüklerim resmini oglenAfiyet olsun canim,kurabiye gibimi oluyor,kalorisi nasil
Ara da tabi olur da,benim demek istedigim,ogun olarak dikkat etmek,ben bir ogunle gunu heba ettim gibi oldu,tika basa yemedim tabiki ama ogun yedim kacamagi,catalla tadimlik yeseydim ,emegimin karsiligini 4*4 alacaktimBugün hafif menüm ... bazen kaçamak gerekiyor abartmadan tabi ki bende kaçamak yapıyorum yapmazsan diyetten soğurum
Kiz varya 50 de tam şu instagram kizlari gibim zayif oluyom50 ne güzel bi rakam
hem zayıf hem hamarat gızHee cohh alengirlii
erkeklerin pis metabolizmasıKiz varya 50 de tam şu instagram kizlari gibim zayif oluyombence bu super bisey sonra ağırlık çalışıp kas yapicam eşimde 83 falandi 75 e inmeye karar verdi tamam dedim sen kurabiye kek isteme ben bize protein ağırlıklı diyet uygulucam tamam dedi o da bir haftada 80 e indi ne sinir yaa
Tarif cok guzele benziyoir canim,ben sekli semasli gozumde canlandiramadimYok canim hazir kahvaltılık gevrekler olur ya kitir onlar gibi oldu ama daha lezzetlisi bence çekerim yüklerim resmini oglenvalla sade yulafa gore kalorisi artti ama 2 kaşık yeyince sorun olmaz çünkü ben yulafi sade yemiyorum zaten icine meyve ceviz falan atiyorum benim için ayni hesaba gelecek bide ben tabi diyet olsun diye 500 gr yulafa yarim cay bardağı pekmez koydum 1 kaşık zeytinyağı koydum 500 grma gore bunlar fazla degil 2 kasigina cok bisey duşmez zati
günaydın bebekiiiimm buralar süper sen nasılsınn nasıl gidiyooGunaydin kizlar nasilsijiz haftasoju netim cok yavasti gelmeye calistim ama hata verdi gelemedim. Neler yaptiniz ne var ne yok
Kurabiye gibi birşey mi ? Bende yapayım atistirmalik arıyorum evin içinde su rekliYulaf ezmesini meyve püresi pekmez az siviyagla ıslatıyosun icine ne istersen koyuyosun ben ceviz ve kuş üzümü koydum sonra fırınlıyosun 50 dk falan pisiyo ara ara firindan çıkarıp karıştırıp geri koyuyosun sonra sogumaya birakiyosunkavanoza koydum 15 gün falan yirim dolaba koydum hazir olmus oluyo hem yogurda 2 kaşık atip yerim oglen
Günaydın guzellikGunaydin kizlar nasilsijiz haftasoju netim cok yavasti gelmeye calistim ama hata verdi gelemedim. Neler yaptiniz ne var ne yok
Canim benim yaptigim tane tane bar gibi degil ama nette yulafli bar tarifleri de var bi bak istersen bence calişanlar icin super bi kahvaltilik olabilir yada arada atıştırmalikKurabiye gibi birşey mi ? Bende yapayım atistirmalik arıyorum evin içinde su rekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?