- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.001
o afiyet olsun bende kahvaltı yapamadım pogca da yemek istemedim midemi cayla dolduruyorumGunaydin bebikoskahve iciyorum
Ayy az yiyom giz anamlarin orda hep makarna bulgur yedim kilo vermistim eve geldigimde evde daha hafif yedim arti çıktımaman diyim dikkat o detoks üstüne yersen alırsın bi hafta falan tut kendini
Ayy ben yulaf ezmesiyle granola yaptim kitir kitir o kadar guzel oldu ki tam bi kahvaltılık yani yapsan aslinda iş yerinde süte veya yogurda katip yersin ben oglenleri yicemo afiyet olsun bende kahvaltı yapamadım pogca da yemek istemedim midemi cayla dolduruyorum
bende 56.2 çıktımAyy az yiyom giz anamlarin orda hep makarna bulgur yedim kilo vermistim eve geldigimde evde daha hafif yedim arti çıktımhemde kalorim 1100 yani neyse aman devam diyete
o neymiş adı da bi değişik hemen bi bakayım nettenAyy ben yulaf ezmesiyle granola yaptim kitir kitir o kadar guzel oldu ki tam bi kahvaltılık yani yapsan aslinda iş yerinde süte veya yogurda katip yersin ben oglenleri yicem
hadi 51lere az kaldı cumaya düşersin dimi dimiPerşembe tartılmıştım en son 52.5di kilom
Güncel kilom 52.4
Dün 52.0 çıkmıştim bugun 51.8 falan bekliyodum aslinda
Ayy bilmiyom valla anamlarin orda da hic su icmedim spor yapmadim hep karbonhidrat aldim evet az yedim hepsinden ama yine de sinir bozucu fazla çıkmambende 56.2 çıktımdikkat ettikce artıyo galiba psikolojik midir nedir
hafta sonu için cok iyi kuzuumGunaydin kizlar
Dun gezmelerdeydik,avm gezdik,biraz yazlik tsort aldim kendime.s beden.kahvalti ve oglen hurma diyeti yaptim ama,aksam bir gafletle ,yememem gereken seyler yedim.eger onunyapmasaydim bu sabah beslere hay hay diyecektim.hatta dun esime ben bu gun disarda yemek yemeyecegim ,siz keyfinize bakin dedim,gittim hurma ve ayran alip yedim ,ama aksam bozdum.neyse cumaya gore bu sabah 0.4 kg eksideyim.bunada sukur
Cok sevindim canim,bu kurler kisa vade de cok guzel sonuc veriyor,ama bir iki gun cok dikkat et ki geri gelmnesin,ben dun aksamla bu sabah 0.3 kg fazla gordum.kacamak yapmasaydim bu sabah cok guzel bir sunuc alacaktim ben de.Günaydın 72 kiloyum tızlarrr 1.40 gram gitti
he 55.8 dimAyy bilmiyom valla anamlarin orda da hic su icmedim spor yapmadim hep karbonhidrat aldim evet az yedim hepsinden ama yine de sinir bozucu fazla çıkmamsabit bari çıksaydım Kiz sen 55lerde çıktım didiydin dün demi bugun geri mi çıkmış ben regliyim ama 4. günüm odemim kalmamistir
Evet bugün de dikkat edicem sabitlemek amaçlıazmin sonu zaferdir
Yulaf ezmesini meyve püresi pekmez az siviyagla ıslatıyosun icine ne istersen koyuyosun ben ceviz ve kuş üzümü koydum sonra fırınlıyosun 50 dk falan pisiyo ara ara firindan çıkarıp karıştırıp geri koyuyosun sonra sogumaya birakiyosuno neymiş adı da bi değişik hemen bi bakayım netten
Hee kiz inşallah düşerim valla azimle dayanicam bi birakirsam olmaz 50 yi görüncede cok dikkat edicem ki sabitlensinhadi 51lere az kaldı cumaya düşersin dimi dimi
Sen bu işi biliyorsun bacım... evet hafif gidicem dunden de çorbadan arttı içine malzeme ekleyip öğlen yemeğim yapacam bir sürpriz olmazsa akşam ızgara tavuk arada 1 soda 1 elma bol su iyi mi menü?Ayyy cok sevindimmmmmmm canimmm bak cok guzel bi sonuc aldin detokstanbugün cok hafif beslen verdigin kilo gelmesin geri tatliş
Afiyet olsun canim,kurabiye gibimi oluyor,kalorisi nasilYulaf ezmesini meyve püresi pekmez az siviyagla ıslatıyosun icine ne istersen koyuyosun ben ceviz ve kuş üzümü koydum sonra fırınlıyosun 50 dk falan pisiyo ara ara firindan çıkarıp karıştırıp geri koyuyosun sonra sogumaya birakiyosunkavanoza koydum 15 gün falan yirim dolaba koydum hazir olmus oluyo hem yogurda 2 kaşık atip yerim oglen
Hadi bakam haftaya kim cok verecek yarış başlasinhe 55.8 dimanne yemeği farkı demek kiii cumaya toparlarız hadi bakam hafta başlasın ben de bi kahve içim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?