Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aman diyim dikkat o detoks üstüne yersen alırsın bi hafta falan tut kendini
Ayy az yiyom giz anamlarin orda hep makarna bulgur yedim kilo vermistim eve geldigimde evde daha hafif yedim arti çıktım hemde kalorim 1100 yani neyse aman devam diyete

o afiyet olsun bende kahvaltı yapamadım pogca da yemek istemedim midemi cayla dolduruyorum
Ayy ben yulaf ezmesiyle granola yaptim kitir kitir o kadar guzel oldu ki tam bi kahvaltılık yani yapsan aslinda iş yerinde süte veya yogurda katip yersin ben oglenleri yicem

Gunaydin kizlar
Dun gezmelerdeydik,avm gezdik,biraz yazlik tsort aldim kendime.s beden.kahvalti ve oglen hurma diyeti yaptim ama,aksam bir gafletle ,yememem gereken seyler yedim.eger onunyapmasaydim bu sabah beslere hay hay diyecektim.hatta dun esime ben bu gun disarda yemek yemeyecegim ,siz keyfinize bakin dedim,gittim hurma ve ayran alip yedim ,ama aksam bozdum.neyse cumaya gore bu sabah 0.4 kg eksideyim.bunada sukur

bende 56.2 çıktım dikkat ettikce artıyo galiba psikolojik midir nedir
Ayy bilmiyom valla anamlarin orda da hic su icmedim spor yapmadim hep karbonhidrat aldim evet az yedim hepsinden ama yine de sinir bozucu fazla çıkmam sabit bari çıksaydım Kiz sen 55lerde çıktım didiydin dün demi bugun geri mi çıkmış ben regliyim ama 4. günüm odemim kalmamistir

hafta sonu için cok iyi kuzuum cumaya daha iyi olcak inşallahhh

he 55.8 dim anne yemeği farkı demek kiii cumaya toparlarız hadi bakam hafta başlasın ben de bi kahve içim

o neymiş adı da bi değişik hemen bi bakayım netten
Yulaf ezmesini meyve püresi pekmez az siviyagla ıslatıyosun icine ne istersen koyuyosun ben ceviz ve kuş üzümü koydum sonra fırınlıyosun 50 dk falan pisiyo ara ara firindan çıkarıp karıştırıp geri koyuyosun sonra sogumaya birakiyosun kavanoza koydum 15 gün falan yirim dolaba koydum hazir olmus oluyo hem yogurda 2 kaşık atip yerim oglen

Sagol canimcim,bir de aksam o hatayi yapmasaydim bugun cok guzel olacakti,ama yemeseydim de aklimda kalacakti.insallah canim hepbirlikte.
Sen bu hafta listeye giriyormusun.bence girsen daha guzel kg verirsin gibi geliyor.

Ayyy cok sevindimmmmmmm canimmm bak cok guzel bi sonuc aldin detokstan bugün cok hafif beslen verdigin kilo gelmesin geri tatliş
Sen bu işi biliyorsun bacım... evet hafif gidicem dunden de çorbadan arttı içine malzeme ekleyip öğlen yemeğim yapacam bir sürpriz olmazsa akşam ızgara tavuk arada 1 soda 1 elma bol su iyi mi menü?

Afiyet olsun canim,kurabiye gibimi oluyor,kalorisi nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…