Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

emekli amcalara da hep iş çıkış ve giriş saatinde biniyorlar bende ona kızıyorum git işte evine bir önceki belediye ile işten çıkmışsın yorgunsun birde dediğin gibi sefer sayısı az bazen mecburen duyarsız kalıyorsun

Aynen,olan vatandasa oluyor her zaman,45 kisilik otobus yuzkiurkbes kisi gidiyordu ,guya ayakta yolculuk yapmnak,yasakmiydi neydi
Allah kolaylik versincanim,ne diyim

Yemeklerin içinede dene pırasa gibi kereviz gibi mercimek corba amin cemil cümlenizin

bi sen mi korkarım ben
pek gzel oluuuyy sakincene calışıyom
O kadar de fena değilmiş be. Ama karbonhidrat acıktırabilir ilerleyen saatler de tikatli ol
acıktım ama yemedim ki yemedim kii
evet birazda yürüdüm çok olmasa da ...
dolmuşta ayakta durmayı spordan sayıyormuyuz yaşlı amcalara teyzelere yer verince
en büyük spor o yakta dururken düşmemek için sarf edilen çaba
İş birligi yapiyoh çoh yiyenler aramizda

Ossun gadin çeyiz diziyi napsin hatta 54ü ucumda da ossa görmen ilazim ben spor yaptim açligim gitti
bugün kaç kg cıktım tahmin et
Börekleee börekleee bize bir bacak videosu bulmuşam bayilacaksunyaptim ben bugun atacam birazdan videoyu
hemen kaydettim videoyu bugün eve gidince bakaceğiimm
Guzel mi oluyo ayy ben gorharımmm
güvenlikler burda oluyo izliyola beni kameradan
Bir açlık krizi geldi bana bende spor yaptim simdi bide kahve icicem ohhh mis
Bu videoyu ve
Bu videoyu yaptimyansin bacaklar
ay inşallah ersinde gitsin de

Yemedin ve kazandin süperik kiii bende cok acıktım dün ama yimedimdi ben videoyu cok begendim bir gün o ikili bacak videosunu yapicam bir gün karın icin abs videosu yapicam tabi sabah sporuna da devam ben yine de gorharim gorkakım ben

ayyyy sende cumaya düz 51 olcan kesin o pudingi yemeseydin şimdi 51.5 tin
Belki de o pudingi yidim diye verdim aslinda hep tek duzende diyet yapip bi degisik bisey yedigimde kilonun daha guzel indigini goruyorum arada ara ogunlerin seklini degistirmek iyi oluyotabi pudingle degil

korkak seni
sen başlada bende yaparım 54 e inince zaten ne kaldı ki şunun şurasında

Belki de o pudingi yidim diye verdim aslinda hep tek duzende diyet yapip bi degisik bisey yedigimde kilonun daha guzel indigini goruyorum arada ara ogunlerin seklini degistirmek iyi oluyotabi pudingle degil
öyle mi diyosun o zaman bende yiyim paket paket bi sürü kakaolu puding çiklatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…