- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.701
emekli amcalara da hep iş çıkış ve giriş saatinde biniyorlar bende ona kızıyorum git işte evine bir önceki belediye ile işten çıkmışsın yorgunsun birde dediğin gibi sefer sayısı az bazen mecburen duyarsız kalıyorsunah o ton ton teyzeler
Bizim ilcenin belediye otobusleri cok kalabalik olur,cok uzun yillar yolculuk ettik bu otobuslerde,bilirim o durumlar
Yalniz simdilerde ,pek duyarlilik kalmadi malesef,tak kulakligi gec uyuma moduna.gerci burda yeteri kadar sefer yapilmamasini sorun olarak goruyorum ben
Tamamdir bebegim yarn yaparim@ParteMoralll panpik bu videolara bi bak begenirsin belkim
Selulit ve ic dış bacak inceltme videolari begendim ben
Aynen,olan vatandasa oluyor her zaman,45 kisilik otobus yuzkiurkbes kisi gidiyordu ,guya ayakta yolculuk yapmnak,yasakmiydi neydiemekli amcalara da hep iş çıkış ve giriş saatinde biniyorlar bende ona kızıyorum git işte evine bir önceki belediye ile işten çıkmışsın yorgunsun birde dediğin gibi sefer sayısı az bazen mecburen duyarsız kalıyorsun
MuckssTamamdir bebegim yarn yaparim
Yemeklerin içinede dene pırasa gibi kereviz gibi mercimek corba amin cemil cümlenizinAyy ben senden bunu duydugumdan beri arada hep yapiyorum gaz sorununa birebir saolasinayy bide dicem dicem hep unutuyorum salatanin içine yeşil elma önermiştin sen bana gecenlerde tavuklu salatama yesil elma da dilimledim mükemmel bi lezzetten mahrum kalmışımm yaa bayildimmm saolasin şu mübarek ayda Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin sana
pek gzel oluuuyy sakincene calışıyombi sen mikorkarım ben
acıktım ama yemedim ki yemedim kiiO kadar de fena değilmiş be. Ama karbonhidrat acıktırabilir ilerleyen saatler de tikatli ol
en büyük sporevet birazda yürüdüm çok olmasa da ...
dolmuşta ayakta durmayı spordan sayıyormuyuzyaşlı amcalara teyzelere yer verince
bugün kaç kg cıktım tahmin etİş birligi yapiyoh çoh yiyenler aramizda
Ossun gadin çeyiz diziyi napsinhatta 54ü ucumda da ossa görmen ilazim ben spor yaptim açligim gitti
hemen kaydettim videoyu bugün eve gidince bakaceğiimmBörekleee börekleeebize bir bacak videosu bulmuşam bayilacaksun yaptim ben bugun atacam birazdan videoyu
güvenlikler burda oluyo izliyola beni kameradanGuzel mi oluyoayy ben gorharımmm
ay inşallah ersinde gitsin deBir açlık krizi geldi bana bende spor yaptim simdi bide kahve icicem ohhh mis
Bu videoyu ve
Bu videoyu yaptim yansin bacaklar
Supersin bebegimm masallahgünaydın kızlaaarrrr
sabah tartıda 55.2 çıktım
Denicem canim bunlari daYemeklerin içinede dene pırasa gibi kereviz gibi mercimek corba amin cemil cümlenizin
Yakiyo dimi sevdim ama bengünaydın herkeseSekerPancarii gönderdiğin videoyu yapayım dedim o ne öyle ya 5 dk dahası yok bende
Supersin bebegimm masallahpeki ben ben kac çıktım 51.7
Yemedin ve kazandin süperik kiiipek gzel oluuuyy sakincene calışıyom
acıktım ama yemedim ki yemedim kii
en büyük sporo yakta dururken düşmemek için sarf edilen çaba
bugün kaç kg cıktım tahmin et
hemen kaydettim videoyu bugün eve gidince bakaceğiimm
güvenlikler burda oluyo izliyola beni kameradan
ay inşallah ersinde gitsin de
Belki de o pudingi yidim diye verdim
ayyyy sende cumaya düz 51 olcan kesin o pudingi yemeseydin şimdi 51.5 tin
korkak seniYemedin ve kazandin süperik kiiibende cok acıktım dün ama yimedimdi ben videoyu cok begendim bir gün o ikili bacak videosunu yapicam bir gün karın icin abs videosu yapicam tabi sabah sporuna da devam ben yine de gorharim gorkakım ben
öyle mi diyosunBelki de o pudingi yidim diye verdimaslinda hep tek duzende diyet yapip bi degisik bisey yedigimde kilonun daha guzel indigini goruyorum arada ara ogunlerin seklini degistirmek iyi oluyo tabi pudingle degil
Accik gorhağim evetkorkak seni
sen başlada bende yaparım 54 e inince zaten ne kaldı ki şunun şurasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?