Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün bende domates çorba yapacaktım sonra değişti afiyet olsun ... 2 yumurta çok gelmiyor mu sana ben 1 kere denedim mide ağrısından duramadım
Tesekkur ederim efenim
Sorma bogazimda bir dugum,yutkuna yutkuna gonderiyorum mideyeiki gunluk bir kahvaltiydi bu boyle,geldi ve gecti nihayetnormalde pazar kahvaltilari disinda hafa ici hic yemiyorum desem yeridir,yalniz acayip tok tutuyor beni

tok tutuyor evet ... liste mi uyguladın 2 günlük

Spor kismi beni asiyor
Ancak cok taktir ettim seni
her zaman olmasada veriyorum yer kuzum ... belediyeye binmişim en öndeyim pazar alışverişi yapmışım bir sonraki durakta bir teyze bndi tombilik bastonlu ayağıma bir vurdu kalk ordan benim yerim orası diye birde pazar alışverişi yapmış diyor kızı mahçup oldu ondan kusura bakmayın dedi bir abla vardı v.dairesinde çalışıyor sima olarak görüyoruz birbirimizi gel burya otur demişti aklıma geldi ilahi teyze

Ayyy cok sekersin ama
İş birligi yapiyoh çoh yiyenler aramizda
Ossun gadin çeyiz diziyi napsin hatta 54ü ucumda da ossa görmen ilazim ben spor yaptim açligim gitti

Börekleee börekleee bize bir bacak videosu bulmuşam bayilacaksunyaptim ben bugun atacam birazdan videoyu

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(105)Marul_Anne : 35 + 70

MOR TAKİM

()Hedef52:
(150)Senad:90+60
()SekerPancarii:35+51
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(150)ParteMoralll :100+50

PEMBE TAKİM: 205
MOR TAKIM:365

ah o ton ton teyzeler
Bizim ilcenin belediye otobusleri cok kalabalik olur,cok uzun yillar yolculuk ettik bu otobuslerde,bilirim o durumlar
Yalniz simdilerde ,pek duyarlilik kalmadi malesef,tak kulakligi gec uyuma moduna.gerci burda yeteri kadar sefer yapilmamasini sorun olarak goruyorum ben

birde sabahları kahvaltıdan 10 dk önce ılık kimyonlu su iç gaz kalmıyor vücutta
Ayy ben senden bunu duydugumdan beri arada hep yapiyorum gaz sorununa birebir saolasin ayy bide dicem dicem hep unutuyorum salatanin içine yeşil elma önermiştin sen bana gecenlerde tavuklu salatama yesil elma da dilimledim mükemmel bi lezzetten mahrum kalmışımm yaa bayildimmm saolasinşu mübarek ayda Rabbim gönlünden geçenleri hayırlısıyla nasip etsin sana

Bir açlık krizi geldi bana bende spor yaptim simdi bide kahve icicem ohhh mis
Bu videoyu ve
Bu videoyu yaptimyansin bacaklar
@ParteMoralll panpik bu videolara bi bak begenirsin belkim
Selulit ve ic dış bacak inceltme videolari begendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…