- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.681
içebilirsen güzel olur pazar günü bende öyle oldu limon yedim üstüne su içtim oda güxel oluoyr ... ay canım istedi gideyim yiyem bir limonYarın böyle açlıktan gözüm dönmeden yapayım tarçınlı süt.. Hatta suyuma çubuk tarçın atayım ben..
Tesekkur ederim efenimbugün bende domates çorba yapacaktım sonra değişti afiyet olsun ... 2 yumurta çok gelmiyor mu sana ben 1 kere denedim mide ağrısından duramadım
Hatta simdi karanfil ve tarcinli bir cay yapYarın böyle açlıktan gözüm dönmeden yapayım tarçınlı süt.. Hatta suyuma çubuk tarçın atayım ben..
Spor kismi beni asiyorevet birazda yürüdüm çok olmasa da ...
dolmuşta ayakta durmayı spordan sayıyormuyuzyaşlı amcalara teyzelere yer verince
tok tutuyor evet ...Tesekkur ederim efenim
Sorma bogazimda bir dugum,yutkuna yutkuna gonderiyorum mideyeiki gunluk bir kahvaltiydi bu boyle,geldi ve gecti nihayet normalde pazar kahvaltilari disinda hafa ici hic yemiyorum desem yeridir,yalniz acayip tok tutuyor beni
içebilirsen güzel olur pazar günü bende öyle oldu limon yedim üstüne su içtim oda güxel oluoyr ... ay canım istedi gideyim yiyem bir limon
Ayy süper fikirler, hepsini deneyeceğim vallaHatta simdi karanfil ve tarcinli bir cay yap
Aynen,yarin da ikinci yarisi basliyor,sanirim uzuznca bir sure yumurta yiyemicemtok tutuyor evet ...liste mi uyguladın 2 günlük
her zaman olmasada veriyorum yer kuzum ... belediyeye binmişim en öndeyim pazar alışverişi yapmışım bir sonraki durakta bir teyze bndi tombilik bastonlu ayağıma bir vurdu kalk ordan benim yerim orası diyeSpor kismi beni asiyor
Ancak cok taktir ettim seni
birde sabahları kahvaltıdan 10 dk önce ılık kimyonlu su iç gaz kalmıyor vücuttaAyy süper fikirler, hepsini deneyeceğim valla
Ayyy cok sekersin ama
Ossun gadin çeyiz diziyi napsinBende su an açım anneme dedim ben gelmeden yemekleri sakla
abuuu hem makarna hem puding benm menü de fena bugün o yüzden bişi demicem
fena kokular alıyoruummmkimlere neler yapcan noluyo oralarda
kız maaşa yansıyo avans ücreti onuda anam alıyo bana faydası yok: ceyiz yapıy baa ama bantul alcam bu cuma düz 55 olmam lazım
bende açım
bugün cok kötü geçti menü yazimde taşlayın beni
Börekleee börekleeesabah: 1 küçük börek çay
ara:kahve 1 kivi çayçayçayçayçay
öğle:1.5 büyük köfte yarım kase corba 2 dilim ekmek
ara:çay çay çay hep çay
akşam:1küçük dilim börek 1 kase yogurt
sonrası hep çay hep hep çay
Guzel mi oluyoEh olsun diğer öğünler le dengelemisin zatiii
Güzel oluyo be kimse kalmıyor koca fabrikada bi ben deli gibi
her zaman olmasada veriyorum yer kuzum ... belediyeye binmişim en öndeyim pazar alışverişi yapmışım bir sonraki durakta bir teyze bndi tombilik bastonlu ayağıma bir vurdu kalk ordan benim yerim orası diyebirde pazar alışverişi yapmış diyor kızı mahçup oldu ondan kusura bakmayın dedi bir abla vardı v.dairesinde çalışıyor sima olarak görüyoruz birbirimizi gel burya otur demişti aklıma geldi ilahi teyze
Bir açlık krizi geldi bana bende spor yaptim simdi bide kahve icicem ohhh mis
Bu videoyu ve
Bu videoyu yaptim yansin bacaklar
Ayy ben senden bunu duydugumdan beri arada hep yapiyorum gaz sorununa birebir saolasinbirde sabahları kahvaltıdan 10 dk önce ılık kimyonlu su iç gaz kalmıyor vücutta
@ParteMoralll panpik bu videolara bi bak begenirsin belkimBir açlık krizi geldi bana bende spor yaptim simdi bide kahve icicem ohhh mis
Bu videoyu ve
Bu videoyu yaptim yansin bacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?