- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.841
BENDE SANA GÜLERMİŞİM
dondurma sevmeyenler derneği
ekmeksiz hadi görim seni
hafifcenek oh
bende severinnn anam yapıyodu önceden ama bizimki kalorili ve yaglı oluyodu tabisi
48 miruhum bedenimden ayrılıyorkene
asıl sen ciddi olamazsınben sevmiiim ramazanda gözdem de karpuz ve maden suyudur
salata yogurt fln yok mu hiç o lokantada
hep üşengeçlikten gecerken begenip begeip alıntıladım en son toplu yorum yaptımbu alıntı neynn gızz
gülme gomşunaben sana güldüm
iyi yimişim dimizayıf olcem ben fit olcem
he minnak kutularlan alsna yanına olur aslında ara öğünde meyveylen yersinAnneme dicem bugün yoğurt getirsin hastaneden yarın buraya getirim
hep üşengeçlikten gecerken begenip begeip alıntıladım en son toplu yorum yaptımaynı munter gibi
incecik olcen sensonra miden de küçülcek herkesler kıskancek seni uuu dicekler fıstıka bak dicekler yavrum bnm be dicekler ahahahah sona dogru koptum ÇD
üşengeçlikten ölcezben öyle karıştırıyom diye yapmıyom
ahahahhaha koptu yaa hayırdır kim yavrum diyomuş banabeni sevdiceğin silaaa var vuru adamı ama sis diyebilisiiinissssss bunlar bende işe yarıyo hadi hadi biraz daha söyle hoşuma gidiiyii
he minnak kutularlan alsna yanına olur aslında ara öğünde meyveylen yersin
herkesler begencek senihele nişanlının tarafı ne güzel gelin almışlar dicekler nerenin güzeli bu incecikmiş dicekler çıtıpıtı gelin dicekler nişanda sen kuğu gibi süzülürkene diğer kızlar seni izlicek onlarda senin gbi olmak isticek
yemeğin güzelmiş ben dönere mecbur talim dedim mükellef getirdi yemek yapmayın demişÖğle yemeğimi yedim bi kase mercimek çorbası, tavuk kavurma
görev tamamlandıtemem bugünlük yeterli bu gaz bana
yemeğin güzelmiş ben dönere mecbur talim dedim mükellef getirdi yemek yapmayın demiş
sen yapıyormuydun twest düşerim diye korkuyorum ben geçen metroya gittim orda teşhire koymuşlar tutunmadan yapamadımLeslieyi bende hic sevmiyorum yaa ama abs yap hergun bak faydasini goreceksin canimtwistler de cok işe yariyor diye okumustum canim ozellikle simitlere
noldu da
bi kahve içmeye ne dersinbilmiyom midem bulanıyohalsizlik uyku hali geldi gidene kadar geçmezse yürümücem bugüün
neden tatlımkızlar ben çok kötü hissediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?