Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Temem temem 54 iyi belkim 52 ne dirsin hee ben baya hafif yaparim krebi hamurunu baya cıvık tutuyom hic yağ koymuyom bide tambugday unuyla olunca incecik bek guzel oliyo biraksalar bi 5 dene rahat yirim hee karpuz da bek guzel oluyo ramazanda ama ben iftarda yiyemiyom sisiyom sahurda cok seviyom

hafta sonu bende krep yapem normal unla yaparım 1 tanecik yerim yanına da domates salatalık

sen yapıyormuydun twest düşerim diye korkuyorum ben geçen metroya gittim orda teşhire koymuşlar tutunmadan yapamadım
Ben yapmadim hiç canim ben iki elime ağırlık alip 5 er kiloluk gövdeyi sabit tutup ayni twist gibi sag sol dönüyorum ama benim belim inceydi hep o yuzden cok oraya yonelmedim ben genelde bacak kalca hareketleri arayışında oldum

bilmiyom midem bulanıyo halsizlik uyku hali geldi gidene kadar geçmezse yürümücem bugüün
Ayy otur biraz dinlen kuzum ya niye oldu ki mideni falan mi üşüttün kii bu havalar da tam hastalik havasi bi gunes acıyo bi yagmur bi ruzgar

bende öğle yemeğinde 1 kase corba 1 tabak susuz k.fasulye yogurt yedim 1 dilimde ekmek hiç doymuş hissetmiyorum
Aslinda bir tabak kuru fasullenin seni doyurmus olmasi gerekirdi niden boyle oldu hinoluyo sana kendine gelllayy pağdon fazla kacti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…