- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #195.981
Ahahah bisey kalmadi daha alacam diyosunotu b.ku aldım ne var ne yoksa nereye koycam onları bilmem:
Hee en guzeli ekmeksiz kofte yi salata ayran cok guzel bi aksam yemaaaayyy köfteeeeecanımc ekti
ahahahhahahahahaarkadas mı kim arkadas yooo tanımıyorum ben
Hangisine daha mutlu olursa onu al analar mutfak esyalarina bek seviniyo amaolurrr mayısın ilk haftası mıydı neydialırımm aslında ayakkabı dusunuyodum ama olsun
Pattis koymam benbeni tanıyamamışsin ton balikli salata yicem son kararim saolun efendim
Ahahahaha yok kiz o hadar da degelafiyet olsuntanıyom seni sen koymazsın yulaf falan serpiştirirsin sen kenarlarına
he bende öyle dedim beyaz esyaları bnm ailem alıyo onu kapatırlar dedim e benimkilerde alsın madem diyo ne alcaklarda da ne ödicekler dediim sustuİyi etmisin para konusu olunca aslan kesiliyo herkes ama babam serttir biraz benimbaşta diceni dedi kimse ses etmedi temem didi Ni var onla da ailen biraz borc falan öder eşimin tarafi altinlariyla da esim borc ödedi
bende bekliyorumAhahahaha yok kiz o hadar da degelyaparim var o potansiyel
baharat seti su seti banyo setini de aldm mı bnm için çeyiz bitmiştrAhahah bisey kalmadi daha alacam diyosun
Ayy sizde herşeyi siz almişiniz zaten bi kanepeleri almadiginiz kalmishe bende öyle dedim beyaz esyaları bnm ailem alıyo onu kapatırlar dedim e benimkilerde alsın madem diyo ne alcaklarda da ne ödicekler dediim sustuvalla sert olmak lazım yoksa tepene cıkıyolar
ivit efendimHee en guzeli ekmeksiz kofte yi salata ayran cok guzel bi aksam yemaaa
kakalı arkadasahahahahhaha ama bennnnn satmadımo tutamamısta olsa menim arkadaşım menim
Cok guzel baharat setleri vağ demi ama görüntüsü guzel olcak diye kullanışsız bisey alma sakin bazilari oyle oluyo görüntü super ama ise yaramiibaharat seti su seti banyo setini de aldm mı bnm için çeyiz bitmiştr
he alcaklar zati bırakır mıyım çingeneliğe vurdum işiAyy sizde herşeyi siz almişiniz zaten bi kanepeleri almadiginiz kalmisbencede hic taviz verme alsin babangil sana takilanlari yazik degel mi
ayyy en zorlandıgım konu buCok guzel baharat setleri vağ demi ama görüntüsü guzel olcak diye kullanışsız bisey alma sakin bazilari oyle oluyo görüntü super ama ise yaramii
Heee anladimhe alcaklar zati bırakır mıyım çingeneliğe vurdum işiaslında bn babamın kredisini ödüyorum biz anlaşmıştık bn kredi ödicem o esyaları alcak diye yanı beyaz esyaları ben aldım sayılır
Benimkiayyy en zorlandıgım konu bubi türlü karar veremedeim seninki nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?