Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi etmisin para konusu olunca aslan kesiliyo herkes ama babam serttir biraz benimbaşta diceni dedi kimse ses etmedi temem didi Ni var onla da ailen biraz borc falan öder eşimin tarafi altinlariyla da esim borc ödedi
he bende öyle dedim beyaz esyaları bnm ailem alıyo onu kapatırlar dedim e benimkilerde alsın madem diyo ne alcaklarda da ne ödicekler dediim sustu valla sert olmak lazım yoksa tepene cıkıyolar

he bende öyle dedim beyaz esyaları bnm ailem alıyo onu kapatırlar dedim e benimkilerde alsın madem diyo ne alcaklarda da ne ödicekler dediim sustu valla sert olmak lazım yoksa tepene cıkıyolar
Ayy sizde herşeyi siz almişiniz zaten bi kanepeleri almadiginiz kalmis bencede hic taviz verme alsin babangil sana takilanlari yazik degel mi

Ayy sizde herşeyi siz almişiniz zaten bi kanepeleri almadiginiz kalmis bencede hic taviz verme alsin babangil sana takilanlari yazik degel mi
he alcaklar zati bırakır mıyım çingeneliğe vurdum işi aslında bn babamın kredisini ödüyorum biz anlaşmıştık bn kredi ödicem o esyaları alcak diye yanı beyaz esyaları ben aldım sayılır

Heee anladimossun ama çahtirma alsin altinlari odesin borclarin bi kısmını baban yazih ana babalara

ayyy en zorlandıgım konu bu bi türlü karar veremedeim seninki nasıl
Benimki hec guzel degil yani kullanisli ama cicili bicili degil 7 sene once alınmış klasik bi baharatlik porselen plastik kapakli 3 büyük 3 küçük begendiklerim var ama pahali sonra alacam bunlar eyuce eskisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…