- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.281
Yulaf ezmesiyle puding de mi yapılıyomuş kiz bak onu bilmiyodumSekerPancarii yulaf ezmesi aldım eti nin puding ve bar yapcam kendime bir sürü tarif var hangisini yapacağıma karar veremedim ama
Afiyet olsun canimMerhaba kuzula:) menümü paylaşayım
Kahvaltı
Yarım simit
1.5 kk peynir
1 çay kaşığı süt reçeli
Domates
Nane
5 az tuzlu zeytin
Öğlen
Müslili chialı yoğurt
Akşam
Makarna
Tavuk sote ( 1.5 küçik tabak yedim)
Su 2 lt
Belki sürlü nescafe arada yeşilçayda içtim:))
Bebegim 16 aylik dogna kadar 2 yasinda olur insallah istiyorduk ama yasim 30 olacakAaa hayirli olsun canim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayi nasip etsinsenin bu ikinci mi olcak diger bebis de küçük degil miydi kiz emziriyodun ya
Sagol cnm insCanım allah sağlık ile kucağınıza almanızı nasip etsin
Hayirli olsun derya. Allah saglikli dogurmayida nasip etsin.Bebegim 16 aylik dogna kadar 2 yasinda olur insallah istiyorduk ama yasim 30 olacak
Amin tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamandaHayirli olsun derya. Allah saglikli dogurmayida nasip etsin.
Amin insallah burda bekleyen arkadaslaraAmin tesekkur ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda
Bir video izledim içine kızılcık koyuyor adam ... idil tatariden de baktım hatta kanalına abone oldum tarifleri çok hoşuma gidiyor ... puding i var evet pişmeyen kurabiyede yaptı yulaftan malzemem eksik tamamlayım yapcam granola reglimde işime yarar.Yulaf ezmesiyle puding de mi yapılıyomuş kiz bak onu bilmiyodumidil tatarinin yulafla granola tarifi de var gronala bar tarifi de var hoşuma gitti ikisi de benim ben granolami o tarifle yaptim canim eşimde cok sevdi granolayi içine biraz daha cok cesit kuru meyve alip karistiricam bu ay
Benim de öyle bir türlü zaman geçmek bilmedi
Ayy sok oldumm kizlari beklerken senin hamis haberin cok sevindim cnm ustiyormussunuzda zaten Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Kizlar gecen hafta neden kilo veremedigimin sebebini buldum hamileyim canlarim dun kac verdim sonuc 55815 9 haftalik falan herhalde
Aynen canimmNe guzel diyetleriniz guzel gitsinn aman bozmayin ne kaldi yaza sunun surasinda.
Bozde iyi gibiyiz degisiyoruz her gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?