- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.401
Ahaha kiz Allah seniolsun ayın 5 ine kaldı şunun şurasında
acaba sebze mi alsna giderken canım çektiydi dersin
Coh guzel bir keyfaltuydukendime avuc ici kadar yulaf ve tambugday unuyla çörekcik yaptim yumurtayi da top seklinde hafif akiskan pisirip ustune koydum cok deli bisey oldu biçakla minik minik keserek yarim saatte yidim kucucuk seyi iyi de doyurdu
Sagol canim amin insallahgunaydin kızlar
çok yogunum canım ugrayamiyorum hiç
Mavi boncukkk hayırlı olsun kuzum
sağlıkla al kucagina inşallah
hafta sonu mesaisi 80tl falan yapıyoAhaha kiz Allah seniiyi fikig oldu bil
Ayy cok güldüm buna yakimse duymasınkızınınkulağına eğil ve de ki ''ANNE CİNNET'' ay kız yok demeee korkar bide sonra üzülürm o ne öyle psikopat anneler gibi
Amin canim sagolasinÇok çok tebrik ederim, çok sevindim :)) allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin. :))
Ben cinnet geciremem anam yohhh kizima adiyla hafif yuksek tonla seslensem oda tekrarliyo adini hey gidiiii beni takaan yokGunaydin panpikoanne cinnet bu cinnet babaya ama cocunnn suçu yoh
Evet canin lutfen ama dogurur dogurmaz burdayim kabul edersenizay gercekten miiiiikuzuum rabiim kcagına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsinn
o zaman seni izine ayırıyorum bu hafta
bencedeeeeee bende kiziyorum
dimi dimi odaklansıınnnben hala kaydediyom spor listesini iteyen olursada poncik bakmazsa diye yarışma ruhuda kalmadı zati listeyi baştan düzenlesin yapsın bunları hep @poncikbirgelincik
Amin canim istiyorduk yasim 30 a dayandi daha da doguramam diye ogluma arkadas olsun dedik gurbetteyiz kimse yok yanindaBoyle bi gundu
Ayy sok oldumm kizlari beklerken senin hamis haberin cok sevindim cnm ustiyormussunuzda zaten Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.8 hafta var aramizda Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin
Ayy cok güldüm buna yaahahahajah egil ve sessizce anne cinnet
Ayy hee bu sefer kahvalti gec oldu biraznapcan işte bizde şimdi öğle yemeğine gitcez sen kahvaltıdan yeni kalkmışkene
cok güzel gibi geldi foto cekip ataydın keşkem
Ovv iyiymis 80 tlhafta sonu mesaisi 80tl falan yapıyo
bende pırasa yapcem pazar gününe bol limonlu
Oo sen alıştırmışın anam hahettin bunuBen cinnet geciremem anam yohhh kizima adiyla hafif yuksek tonla seslensem oda tekrarliyo adini hey gidiiii beni takaan yokdun yapma oyle dedim diye agladi gozunde yas yok tabi bide babasi varya o varken resmen ona bakarak agliyo naza gel anaam
Tam da vaktinde olmus beraber arkadas gibi buyurler tekrar hayirli olsun canimAmin canim istiyorduk yasim 30 a dayandi daha da doguramam diye ogluma arkadas olsun dedik gurbetteyiz kimse yok yaninda
Yok kiz bide koca adam gibi kavgaya tutuşurlar simdiki cocuklar çeneli doğmuş susmilarr gorhmilaarrdün akşam yeğenim geldi dizimin dibine bana bakıyo mmızmızlanıyo başladım konusmaya ne istiyosund erdin ne niye böyle yapıyosun cenesini dizime dayadı beni dinliyo hiç sesi cıkmıyo ablamda kız biraz bakim dedi kaşlarımı çattım gülmeye başladı cocuklara komik geliyo galiba pek korkunc olmuyoz anlaşılan D
hahahahahahahahahahaha cocuk korkmus napsinOo sen alıştırmışın anam hahettin bunuben kizimin gozune bahinca boyle olur derrrmisim saha kizz benimkide pek tinlamaz beni ama acik gorhar benden kizarim diye bazen tvde yaramaz çocuk görünce ben boyle yapsam anne cinnet diyo kurallarimin bozulmasindan hic haz itmem disiplin bende buro karismayin
Ayy sen anlatirken bana fenalik geldiihahahahahahahahahahaha cocuk korkmus napsinanne cinnet diyooo hahahahah kizini yolla bana duvara tirmansin
Benimki simdi findiklari gitti tava aldi tavaya koydusonra gitti kase aldi geldi onlari kaseye koydu ban a getirdi. bende yedim bitane beeendinmii diyo hahahaahahahahahahahaha
Ve findiklari yere dokuyoo koltugun altina kaciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?