- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #196.421
yohh öleeee izine ayrıldıgın kilodan düşük gel bana 100gr da olsaazıcık kalmış nişana hala vudvuduuu
poncikbirgelincik sendeeee valla tam sana yaziyodim esimle konustum arada kaynadi.
Seeeeeeende listeyeeeee odaklaaaaaaan harekete gecir spor yapmayanlari.
Spor listesi kayboluyo surekli ilgileen artk sunla
Sagol canimmm,hepimize insallahhhGünaydınlar, hayırlı cumalar:))
Hahahaha ay caktirma ama oyleAyy sen anlatirken bana fenalik geldiielleme kizim dokunma kizim oyuncaklarinla oyna kizim evimizin süsüyle oynanmaz kizim benimki boyle büyüdü
tamammmm hemen ilgileniyorumm
Bizim listede kiPEMBE TAKİM
(200)Poncikbirgelincik:60+60+80
()Nuffiun:
(190) elaalemi:40+50+50+50
(85)selcanmehmetcan:40+45
()sarraf:
(205)Marul_Anne : 35 + 70 + 100
MOR TAKİM
(50)Hedef52:50
(240)Senad:90+60+30+60
(126)SekerPancarii:35+51+40
(130)Alina_:30+30+30+30+10
(120)zuzuzuzu1234:120
(323)ParteMoralll :100+50+73+100
PEMBE TAKİM: 680
MOR TAKIM:989
@sarraf @nuffiun kızlar spor yapmayacak mısınız????
Hahahaha ay caktirma ama oylekarismiyim derken ama boyle cok kendine guvenli sanki
canııımmKizlar emeginizden dolayi herkese tesekkur ederim hakkinizi helal edin emeginiz cok buraya gelmeseydim 87 kiloyla hamile kalsaydim cok zor olurdu benim icin 70 kiloyum su anda diger ogluma hamile kaldigimda 72 kiloydum
anama dedim bileOvv iyiymis 80 tlbundan kimseye bahsetmiyoruz ikimiz kırışıyoruz oki
Pirasaaa en en en sevdigim sebze yemegi olabiliii bugun pazara gidicek esim bende aldiriyim
Tabi cocuu cok sıkmamak en iyisiHahahaha ay caktirma ama oylekarismiyim derken ama boyle cok kendine guvenli sanki
Canim süt kaynatırken tencerenin içine bi tane porselen kahve altligi birakirsan süt hiç taşmiyorAferin bana,size bakarken sutu tasirdim,batti canim ocak
Para alacani duyunca temem mi dedianama dedim bileyoksa çalışma diyodu ne işin var hafta sonu dyodu
bana baaarrrmaaaaa heYok kiz bide koca adam gibi kavgaya tutuşurlar simdiki cocuklar çeneli doğmuş susmilarr gorhmilaarr
evcilik mi oynuyonuz sizhahahahahahahahahahaha cocuk korkmus napsinanne cinnet diyooo hahahahah kizini yolla bana duvara tirmansin
Benimki simdi findiklari gitti tava aldi tavaya koydusonra gitti kase aldi geldi onlari kaseye koydu ban a getirdi. bende yedim bitane beeendinmii diyo hahahaahahahahahahahaha
Ve findiklari yere dokuyoo koltugun altina kaciyo
oyyyyyyyyyy
tememtamam bana baarma
Aferin bana,size bakarken sutu tasirdim,batti canim ocak
ama ben bu hafta cok çalıştım nee ediiiimmBizim listede kikaptinn n da hic begenmiyorummmm
sen sus
heee iyi git madem dediPara alacani duyunca temem mi dedikadinda hakli bedavaya çalışmamı olur haftasonu
Bana baarmaa demiyo benimkibana baaarrrmaaaaa he:
evcilik mi oynuyonuz siz
oyyyyyyyyyy
temem
ahhhaha
ama ben bu hafta cok çalıştım nee ediiiimm
sen sus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?